ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

TAMRON 70-200MM F2.8 DI SP VC USD G2 NIKON

TAMRON 70-200MM F2.8 DI SP VC USD G2 NIKON
Κατασκευαστής: Tamron
Κωδικός Προϊόντος: A025N
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
1.450,00€
Δωρεάν μεταφορικά
5 Χρόνια Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

Ο νέος SP 70-200mm F/2.8 G2 τηλεφακός επαναπροσδιορίζει τους τηλεφακούς 70-200mm με ενισχυμένη οπτική απόδοση, αναβαθμισμένο VC (Vibration Compensation), γρηγορότερη AF ταχύτητα και ακρίβεια, και μικρότερη ελάχιστη εστιακή απόσταση MOD (Minimum Object Distance) για μεγαλύτερη ευελιξία. Επίσης, η συμβατότητα με τους τηλε-μετατροπείς της Tamron του προσθέτει επιπλέον οπτικό μήκος.
Κρατώντας την τεχνολογική καινοτομία της SP σειράς, ο φακός αυτός έχει σχεδιαστεί να είναι ανθεκτικός κάτω από κάθε συνθήκη.
Η υψηλή ανάλυση συναντά το όμορφο bokeh.
Κάθε στοιχείο του SP 70-200mm f/2.8 G2 έχει βελτιωθεί, προσδίδοντας υψηλής ποιότητας εικόνες και ενισχυμένο bokeh σε όλο το εύρος. Τα χαρακτηριστικά του οπτικού σχεδιασμού περιλαμβάνουν XLD (eXtra Low Dispersion) και LD (Low Dispersion) οπτικά στοιχεία που εξαλείφουν χρωματικές εκτροπές σε όλο το οπτικό εύρος του φακού, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ανάλυση – ακόμα και στα άκρα. Η eBAND επικάλυψη έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτόν και προσφέρει αξεπέραστη προστασία από τις αντανακλάσεις, ελαχιστοποιώντας flare και ghosting.
Οι βελτιώσεις στον νέο SP 70-200mm f/2.8 G2 περιλαμβάνουν και το κέλυφος του φακού. Η Tamron έχει μειώσει την MOD (ελάχιστη εστιακή απόσταση) από 1.3m σε παλιότερα μοντέλα σε 0.95m, επιτρέποντας μια μέγιστη αναλογία μεγέθυνσης 1:6.1. Η μικρότερη ελάχιστη εστιακή απόσταση μαζί με τη φανταστική οπτική απόδοση, επιτρέπουν την σημαντική διεύρυνση του πεδίου έκφρασής σας.
Το USD (Ultrasonic Silent Drive) κυκλικού τύπου μοτέρ, μαζί με δυο υψηλής απόδοσης μικροϋπολογιστές, εξασφαλίζουν εξαιρετική ταχύτητα εστίασης και ακρίβεια. Η Full-time Manual Focus λειτουργία σου επιτρέπει να κάνεις μικρές προσαρμογές ενώ χρησιμοποιείς AF, χωρίς να πρέπει να περάσεις από AF σε MF ρύθμιση.
Ο VC σταθεροποιητής εικόνας είναι ισοδύναμος με 5 στοπ, σύμφωνα με τα πρότυπα της CIPA. Επιπλέον, ο φακός προσφέρει την επιλογή τριών VC ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας για panning. Τώρα μπορείς να προσαρμόσεις τη VC ρύθμιση στις συνθήκες της φωτογράφησής σου και να απολαύσεις οξύτατες, χωρίς κούνημα φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλό φως.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

  • Tamron SP 70-200mm f2.8 Di VC USD G2 Lens for Nikon F
  • Front and Rear Lens Caps
  • Lens Hood
  • Tripod Mount
  • Lens Case

 

Τύπος
StandardTelephoto
Είδος
Zoom Σταθερού Διαφράγματος
Full Frame
Ναι
Maximum Aperture
2,8
Maximum Aperture (Zoom)
2,8
Focal Length Minimum
70 mm
Focal Length Maximum
200 mm
Διάμετρος Φίλτρου
77 mm
Δυνατότητες & Λειτουργίες
AutoFocusImage Stabilization
Βάρος
1490 gr
Mount
Nikon F
Χρώμα
Μαύρο