ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

TAMRON 150-600MM F5-6.3 DI SP VC USD G2 FOR NIKON

TAMRON  150-600MM    F5-6.3 DI SP VC USD G2 FOR NIKON
Κατασκευαστής: Tamron
Κωδικός Προϊόντος: AFA022N-700
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
1.330,00€
Δωρεάν μεταφορικά
5 Χρόνια Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

Ο SP 150-600mm G2 (Generation 2) υπερ-τηλεφακός με αναβαθμισμένη οπτική απόδοση επιτρέπει τη φωτογράφηση με το χέρι με αξιοσημείωτη καθαρότητα. Ο νέος φακός συνεχίζει την παράδοση του προηγούμενου SP 150-600mm (Μοντέλο A011) τον οποίο η Tamron πρωτοπαρουσίασε τον Δεκέμβριο 2013, και περιλαμβάνει καλύτερη οπτική απόδοση και γρηγορότερη ταχύτητα AF, ενώ έχει βελτιωθεί και ο σταθεροποιητής VC , καθώς επίσης έχει προστεθεί επικάλυψη φθορίου στο εξωτερικό κρύσταλλο, λειτουργία Flex Zoom Lock και χρήση με teleconverter

Ένας παγκοσμίου φήμης υπερ-τηλεφωτογραφικός φακός ξαναγεννιέται, συναντήστε την νέα γενιά.
Ο SP 150-600mm G2 (Generation 2) υπερ-τηλεφακός με αναβαθμισμένη οπτική απόδοση επιτρέπει τη φωτογράφηση με το χέρι με αξιοσημείωτη καθαρότητα. Ο νέος φακός συνεχίζει την παράδοση του προηγούμενου SP 150-600mm (Μοντέλο A011) τον οποίο η Tamron πρωτοπαρουσίασε τον Δεκέμβριο 2013, και περιλαμβάνει καλύτερη οπτική απόδοση και γρηγορότερη ταχύτητα AF, ενώ έχει βελτιωθεί και ο σταθεροποιητής VC, καθώς επίσης έχει προστεθεί επικάλυψη φθορίου στο εξωτερικό κρύσταλλο, λειτουργία Flex Zoom Lock και χρήση με teleconverter.
Σχεδιασμένος από την αρχή ώστε να έχει τα αυστηρά κριτήρια και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Tamron, η νέα αυτή έκδοση συνδυάζει έξυπνη και υψηλή μηχανική και οπτική απόδοση με ποιοτικό σχεδιασμό, αντοχή και φιλικότητα προς το χρήστη.
Χαρακτηριστικά και Λειτουργίες
Η ενισχυμένη οπτική συναντά τη μεγαλύτερη ευστροφία
Ο νέος SP 150-600mm G2 περιλαμβάνει τρία LD (Low Dispersion) στοιχεία που εξουδετερώνουν τελείως τις χρωματικές εκτροπές. Επίσης παρουσιάζει αναβαθμισμένη οπτική κατασκευή (21 στοιχεία σε 13 ομάδες).
Τεχνολογίες αποφυγής αντανακλάσεων, η επικάλυψη eBAND (Extended Bandwidth and Angular-Dependency) και η επικάλυψη BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) αναβαθμίζουν τη μεταφορά του φωτός και καταστέλλουν εσωτερικές αντανακλάσεις, συμπεριλαμβανομένου του φωτός που αντανακλάται από τον αισθητήρα της μηχανής. Επομένως, όταν τραβάτε μια φωτογραφία με το φωτισμό πίσω σας, τα ghosting και flare που οφείλονται στο ανακλώμενο φως εξουδετερώνονται πλήρως.
Επιπλέον βελτιστοποιήσεις έχουν επεκτείνει την προσαρμοστικότητα του φακού. Για παράδειγμα, η MOD (Minimum Object Distance) ελάχιστη απόσταση εστίασης έχει μειωθεί σε 2.2m ώστε να μπορείτε να απολαύσετε tele-macro φωτογράφηση και δραματικό bokeh.
Απαθανάτιστε τη στιγμή με οξύτητα και ακρίβεια
Το Μοντέλο A022 είναι εξοπλισμένο με έναν USD (Ultrasonic Silent Drive) υπερηχιτικό τύπου μοτέρ που προσδίδει εξαιρετική απόκριση και έλεγχο εστίασης. Η AF ταχύτητα έχει βελτιωθεί σημαντικά στο παρόν μοντέλο και επιτρέπει υψηλής ταχύτητας εστίαση ακόμα και όταν απαθανατίζεις κινούμενα αντικείμενα.
Διαθέτει βελτιωμένο VC (Vibration Compensation) σταθεροποιητή για σταθερές λήψεις.
Η VC (Vibration Compensation) αποτελεσματικότητα είναι ισοδύναμη με 4.5 στοπ, βασισμένη σε επίπεδα σταθερότητας εικόνας από τον CIPA (Camera and Imaging Products Association) όταν χρησιμοποιείται σε VC MODE 3.
Η γενιά G2 έχει τρείς VC ρυθμίσεις.
VC Ρύθμιση 1: Η συνηθισμένη ρύθμιση που έχει ως αποτέλεσμα μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της εικόνας που βλέπετε στο σκόπευτρο και της λήψης σας.
VC Ρύθμιση 2: Χρησιμοποιείται αποκλειστικά για panning.
VC Ρύθμιση 3: Βάζει σε προτεραιότητα την σταθεροποίηση της εικόνας και παραλείπει τη σταθερότητα της εικόνας στο σκόπευτρο.
Προστασία του φακού με επικάλυψη φθορίου και ανθεκτική στην υγρασία κατασκευή.
Η μπροστινή πλευρά του του φακού είναι επικαλυμμένη με προστατευτικό μίγμα φθορίου που αποκρούει νερό και λάδι. Η επιφάνεια του φακού είναι ευκολότερο να καθαριστεί και καθίσταται λιγότερο ευπαθής σε φθορά από σκόνη, βρωμιά, υγρασία και δαχτυλιές. Για μεγαλύτερη προστασία όταν φωτογραφίζετε σε εξωτερικό χώρο, η κατασκευή του φακού εμποδίζει την υγρασία να εισέλθει στο κέλυφος.
Ο μηχανισμός Flex Zoom Lock επιτρέπει το κλείδωμα μεγέθυνσης σε κάθε θέση.
Ο μηχανισμός Flex Zoom Lock κλειδώνει και ξεκλειδώνει άμεσα τη μεγέθυνση σε κάθε θέση με μια κίνηση στο δακτύλιο. Οι φωτογράφοι μπορούν να φωτογραφίσουν σε κάθε γωνία χωρίς να μεγαλώνει ο φακός κατά λάθος. Επιπλέον, ο διακόπτης Zoom Lock αποτρέπει τον κίνδυνο ζημιάς στο κέλυφος του φακού κατά τη μεταφορά.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

  • Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 for Nikon
  • Front and Rear Lens Caps
  • Lens Hood
  • Lens Case
  • Tripod Collar

 

Τύπος
Tele Zoom
Είδος
Zoom Μεταβλητού Διαφράγματος
Full Frame
Ναι
Maximum Aperture
5
Maximum Aperture (Zoom)
6,3
Focal Length Minimum
150 mm
Focal Length Maximum
600 mm
Διάμετρος Φίλτρου
95 mm
Δυνατότητες & Λειτουργίες
AutoFocusImage Stabilization
Βάρος
1990 gr
Mount
Nikon
Χρώμα
Μαύρο