ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΝΙΚΟΝ Z 24ΜΜ F1.7 DX

ΝΙΚΟΝ Z 24ΜΜ F1.7 DX
Κατασκευαστής: Nikon
Κωδικός Προϊόντος: NIZ2417
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
329,00€
Δωρεάν μεταφορικά
Ποσότητα: Καλάθι

Nikon NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 Φακός

 

Αγγίξτε τη δημιουργικότητά σας!

Ο φακός NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 είναι γρήγορος, ευκρινής, εξαιρετικός για κοντινές λήψεις, ενώ αποδίδει υπέροχα σε χαμηλό φωτισμό. Compact και ευέλικτος, είναι ο τέλειος φακός σταθερής εστιακής απόστασης για έντονη καθημερινή φωτογράφιση.

 

Compact φακός σταθερής εστιακής απόστασης 24 mm

Ευρύς αλλά όχι υπερβολικά ευρύς, αυτός ο φακός 24 mm με φορμά DX, εξασφαλίζει γωνία προβολής αντίστοιχη με 36 mm σε φωτογραφική μηχανή πλήρους κάδρου (FX): είναι μια εξαιρετική αληθοφανής προοπτική, άριστη για τοπία, φωτογραφίσεις δρόμων, πορτραίτα και άλλα. Με την ευέλικτη απόδοση ,τα ρεαλιστικά χρώματα και ευκρίνεια και το πανέμορφο bokeh που εξασφαλίζει, αποτελεί τον τέλειο φακό σταθερής εστιακής απόστασης για να επεκτείνετε το κιτ σας πέρα από τους τυπικούς φακούς zoom.

 

Κλασική, ευέλικτη προοπτική

Συνδέστε τον φακό σταθερής εστιακής απόστασης NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 στη δική σας φωτογραφική μηχανή Nikon Z με φορμά DX και πλησιάστε απίστευτα στην κλασική προοπτική 35 mm που εξασφαλίζει κορυφαία ευελιξία καδραρίσματος. Πλησιάστε πιο κοντά και γεμίστε το κάδρο με το θέμα σας ή μείνετε εκεί που είστε για να φέρετε στοιχεία του φόντου και να δημιουργήσετε εικόνες με περισσότερο πλαίσιο.

 

Πανέμορφο bokeh για λήψεις που συναρπάζουν

Σχήματα, χρώματα, φώτα: το μεγάλο και με φυσική εμφάνιση bokeh που εξασφαλίζει αυτός ο φακός σταθερής εστιακής απόστασης με γρήγορο διάφραγμα, διευκολύνει το περίτεχνο θάμπωμα του φόντου. Τραβήξτε φωτογραφίες με μέγιστο διάφραγμα f/1,7 για να αναδείξετε τα θέματα και τα πορτραίτα σας ή δώστε στις φωτογραφίες και τα video σας μια πραγματική αίσθηση βάθους.

 

Καθαρή φωτογράφιση σε χαμηλό φωτισμό

Η μεγαλύτερη μοντούρα Z και το ευρύ διάφραγμα f/1,7 συνδυάζονται για περισσότερο φως ώστε να διατηρείτε χαμηλή τη ρύθμιση ISO, αλλά να αποτυπώνετε καθαρές, ευκρινείς λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γρηγορότερες ταχύτητες διαφράγματος για να παγώνετε τη δράση χωρίς να θυσιάζετε τη φωτεινότητα, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακές λήψεις καθημερινής δράσης.

 

Δημιουργικές κοντινές λήψεις.

Αν οι λεπτομέρειες σε ένα θέμα δίνουν πνοή στη δημιουργικότητά σας, αυτός ο φακός σταθερής εστιακής απόστασης 24 mm δεν θα σας απογοητεύσει. Η μικρή απόσταση εστίασης μόλις 0,18 m σάς επιτρέπει να αποτυπώνετε ευκρινείς λήψεις όταν το μπροστινό μέρος του φακού απέχει μόλις 12,4 cm από το θέμα σας. Σε συνδυασμό με το ρηχό βάθος πεδίου που επιτυγχάνεται στο f/1,7, θα έχετε συναρπαστικές κοντινές λήψεις.

 

Άριστη προβολή και για τις λήψεις video

Με μια προοπτική που μοιάζει με την κλασική προβολή 35 mm που προτιμούν οι κινηματογραφιστές, πρόκειται για έναν εξαιρετικό φακό σταθερής εστιακής απόστασης και για video. Είναι υπέροχα αθόρυβος και η αλλαγή γωνίας θέασης κατά την αλλαγή εστίασης μειώνεται αποτελεσματικά για να αποτρέπει τις μετατοπίσεις γωνίας προβολής κατά την εγγραφή. Επιπρόσθετα, μπορείτε να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τη μικρή ελάχιστη απόσταση εστίασης για να αποτυπώσετε ευκρινή κοντινά πλάνα.

 

Φορητό πακέτο

Είναι η αρχή μιας υπέροχης φιλίας! Με βάρος μόλις 135g (περίπου), ο NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 συνδυάζεται με τη φωτογραφική μηχανή Nikon Z για ένα σύστημα με τόσο compact διαστάσεις ώστε να μπορείτε να την παίρνετε μαζί σας σε όλα τα αγαπημένα σας μέρη. Επιπλέον, οι μικρές διαστάσεις αυτού του compact φακού σταθερής εστιακής απόστασης διευκολύνουν τη δοκιμή νέων γονιών κατά τη λήψη

 

Αξιόπιστα ανθεκτικός σε σκόνη και σταγονίδια

Απρόβλεπτος καιρός ή λήψεις σε τοποθεσίες με πολλή σκόνη; Μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτόν τον μικρό φακό σταθερής εστιακής απόστασης να αντέξει τις καθημερινές σας περιπέτειες. Η αξιόπιστη στεγανοποίηση κρατά μακριά τη σκόνη και τα σταγονίδια.1 

 

Περιλαμβάνεται σκίαστρο φακού που δέχεται φίλτρα

Μπορείτε να κρατήσετε το κομψό σκίαστρο του φακού προσαρτημένο για προστασία του μπροστινού στοιχείου του φακού και για να αποτρέπετε τα διπλά είδωλα και την αντανάκλαση κατά τις λήψεις. Επίσης, μπορείτε να ενισχύετε τις δημιουργικές επιλογές σας κατά τις λήψεις, απλώς προσθέτοντας φίλτρα 46mm στο σκίαστρο ή στον φακό εφόσον δεν χρησιμοποιείτε το σκίαστρο.

 

Nikon NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 Φακός
Εστιακή Aπόσταση 24mm
Μέγιστο Διάφραγμα f/1.7
Ελάχιστο Διάφραγμα f/11
Μοντούρα Nikon Z
Συμβατότητα APS-C
Γωνία Προβολής 61°
Μέγιστη Μεγένθυση 0.19x
Ελάχιστη Απόσταση Εστίασης 11.9 cm
Κατασκευή Φακού 9 στοιχεία σε 8 ομάδες 
Αριθμός Λεπίδων Διαφράγματος 7 (στρογγυλεμένες)
Τύπος Εστίασης Αυτόματη Εστίαση
Σύστημα Σταθεροποίησης Όχι
Μέγεθος Προσαρτήματος Φίλτρου 46 mm
Διαστάσεις (ø x L) 70 x 40 mm
Βάρος 136 g

Nikon NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 Φακός
Εστιακή Aπόσταση 24mm
Μέγιστο Διάφραγμα f/1.7
Ελάχιστο Διάφραγμα f/11
Μοντούρα Nikon Z
Συμβατότητα APS-C
Γωνία Προβολής 61°
Μέγιστη Μεγένθυση 0.19x
Ελάχιστη Απόσταση Εστίασης 11.9 cm
Κατασκευή Φακού 9 στοιχεία σε 8 ομάδες 
Αριθμός Λεπίδων Διαφράγματος 7 (στρογγυλεμένες)
Τύπος Εστίασης Αυτόματη Εστίαση
Σύστημα Σταθεροποίησης Όχι
Μέγεθος Προσαρτήματος Φίλτρου 46 mm
Διαστάσεις (ø x L) 70 x 40 mm
Βάρος 136 g