ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NIKON Z 70-180MM F2.8 έως 12 άτοκες δόσεις

NIKON Z 70-180MM F2.8 έως 12 άτοκες δόσεις
Κατασκευαστής: Nikon
Κωδικός Προϊόντος: JMA721DA
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
1.499,00€
Δωρεάν μεταφορικά
12 Mήνες Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

Nikon Full Frame Φωτογραφικός Φακός Nikkor Z 70-180mm f/2.8

Tele Zoom για Nikon Z Mount Black

Πάρτε τον δημιουργικό έλεγχο της απόστασης! Με το ευέλικτο εύρος zoom, το σταθερό διάφραγμα f/2,8, την γρήγορη αυτόματη εστίαση και τις εντυπωσιακές δυνατότητες κοντινής εστίασης, αυτός ο compact τηλεφακός 70-180 mm εξασφαλίζει εντυπωσιακές λήψεις είτε από κοντά είτε από μακριά.

Eυέλικτο εύρος ζουμ

Με ένα ευέλικτο εύρος ζουμ τηλεφακού, αυτός ο φακός Nikon NIKKOR Z 70-180mm f/2.8 διαθέτει ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες των δημιουργών εικόνων για σπορ και άγρια ​​φύση. Ο φακός προσφέρει σταθερό μέγιστο διάφραγμα f/2,8 σε όλο το εύρος ζουμ, καθιστώντας τον κατάλληλο για εργασία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και λήψη του θέματός σας με μικρό βάθος πεδίου. Επιπλέον, ο φακός παρέχει εξαιρετική απόδοση κοντινής εστίασης, επιτρέποντάς σας να καταγράψετε μικρές λεπτομέρειες με δυναμικό και εντυπωσιακό τρόπο.

nikon-image

Οπτικός Σχεδιασμός

• Διπλάσια φωτεινότητα από έναν φακό f/4, ο φακός προσφέρει σταθερό μέγιστο διάφραγμα f/2,8 σε όλο το εύρος ζουμ, καθιστώντας τον κατάλληλο για εργασία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και λήψη του θέματός σας με μικρό βάθος πεδίου.

• Διαθέτοντας συνδυασμό ενός Super ED και πέντε γυάλινων στοιχείων ED, οι χρωματικές εκτροπές και τα χρωματικά κρόσσια εξαλείφονται αποτελεσματικά σε όλο το εύρος ζουμ για αξιοσημείωτη ευκρίνεια και ακρίβεια χρώματος.

• Χρησιμοποιεί τρία ασφαιρικά γυάλινα στοιχεία για την ελαχιστοποίηση της παραμόρφωσης και του κώματος σε μεγάλα ανοίγματα. Το ασφαιρικό στοιχείο επιτρέπει επίσης ένα ελαφρύτερο και πιο συμπαγές μέγεθος, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για φακούς σούπερ τηλεφακού ζουμ.

• Παρέχοντας εξαιρετική απόδοση κοντινής εστίασης, η ελάχιστη απόσταση εστίασης στη θέση ζουμ 70 mm είναι μικρότερη από 1'. Εν τω μεταξύ, όταν ο φακός εκτείνεται πλήρως στη θέση ζουμ 180 mm, η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι εντυπωσιακά 2,8', επιτρέποντάς σας να καταγράψετε μικρές λεπτομέρειες με δυναμικό και εντυπωσιακό τρόπο.

Απόδοση αυτόματης εστίασης

• Βηματικός κινητήρας STM για γρήγορη, ακριβή, ομαλή και αθόρυβη αυτόματη εστίαση με μειωμένη ταλάντευση. Αυτό το σύστημα μετάδοσης κίνησης προσφέρει επίσης εντυπωσιακά ομαλή και αθόρυβη απόδοση αυτόματης εστίασης που είναι κατάλληλη τόσο για φωτογραφίες όσο και για εφαρμογές βίντεο.

• Η λειτουργία A/M που βρίσκεται στη θέση Auto-Priority Manual Mode επιτρέπει την εύκολη μετάβαση από την αυτόματη εστίαση στη χειροκίνητη κατά τη λειτουργία AF.

• Ο σχεδιασμός του εσωτερικού φακού εστίασης διατηρεί το φακό στο ίδιο μέγεθος κατά τη λειτουργία ζουμ και αυτόματης εστίασης. Αυτό επιτρέπει επίσης έναν συμπαγή παράγοντα μορφής ικανό για κοντινές αποστάσεις εστίασης.

Χειρισμός και Σχεδιασμός

• Εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές βίντεο και ακίνητη φωτογραφία, κατά την εγγραφή βίντεο, ο φακός σας επιτρέπει να μεταφέρετε ομαλά την εστίαση από το προσκήνιο στο φόντο με μικρή αλλαγή στη γωνία θέασης.

• Διαθέτει συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό που παρέχει μέγιστη φορητότητα για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς περιεχομένου εν κινήσει.

• Συμβατός με τηλεμετατροπείς Nikon Z, αυτός ο φακός σάς προσφέρει τη δυνατότητα να επεκτείνετε την πραγματική εστιακή απόσταση στα 252 mm με τον τηλεμετατροπέα 1,4x και έως τα 360 mm με τον τηλεμετατροπέα 2x.

Τηλεφακός zoom γενικής χρήσης

Εξαιρετικά ελαφρύς και ιδιαίτερα ευέλικτος, ο γρήγορος και αθόρυβος φακός NIKKOR 70-180mm f/2.8 σάς δίνει την ελευθερία να αποτυπώνετε ιδιαίτερες εικόνες σε διάφορες καταστάσεις. Από κολακευτικά πορτρέτα έως οικείες αστικές κορυφογραμμές και πολυεπίπεδα τοπία. Από λήψεις δράσης γεμάτες ένταση, έως κοντινές λήψεις άγριας φύσης με όμορφα θαμπό φόντο. Αυτός είναι ο φακός πολλών εφαρμογών.

[nikon-image]

Φωτεινό σταθερό διάφραγμα f/2,8

Ανοίξτε το σταθερό διάφραγμα f/2,8 για να τραβάτε λήψεις σε χαμηλό φωτισμό με χαμηλότερες τιμές ISO ή χρησιμοποιήστε μεγαλύτερες ταχύτητες κλείστρου για να παγώσετε την κίνηση. Ρυθμίστε το διάφραγμα και την ταχύτητα κλείστρου μία φορά και, στη συνέχεια, αυξήστε το zoom και αλλάξτε το καδράρισμά σας στο σύνολο του εύρους zoom 70-180 mm χωρίς να επηρεάζεται η έκθεση. Τραβήξτε σε f/2,8, ενώ μπορείτε επίσης να τονίζετε τα πορτραίτα σας με το απαλό bokeh.

[nikon-image]

nikon-image

Ευκρίνεια στις κοντινές λήψεις

Για μεγαλύτερη ευελιξία, αυτός ο τηλεφακός υποστηρίζει εξαιρετικά μικρές αποστάσεις εστίασης ώστε να πραγματοποιείτε κοντινές λήψεις χωρίς να θυσιάζετε την ευκρίνεια. Η ελάχιστη εστίαση είναι μόλις 0,27 m στο μικρό  άκρο του εύρους zoom (70 mm) και 0,85 m εάν έχετε αυξήσει το zoom για φωτογραφίες στα 180 mm.

[nikon-image]

nikon-image

 

Τηλεμετατροπείς Z για να πλησιάζετε ακόμη περισσότερο

Επεκτείνετε το εύρος σας με τους ελαφριούς τηλεμετατροπείς της σειράς Z και μετατρέψτε τον NIKKOR Z 70-180mm f/2.8 σε κορυφαίο εξοπλισμό για φωτογραφίσεις macro. Ο ΤΗΛΕΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ Z TC-2.0x σάς επιτρέπει να φτάνετε ως τα 360 mm και διπλασιάζει τον λόγο αναπαραγωγής του φακού σε μεγέθυνση 0,96x σχεδόν φυσικού μεγέθους. Συνδέστε τον ΤΗΛΕΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ Z TC-1.4x για να μπορείτε να κάνετε zoom έως τα 252 mm.

 

nikon-image

 

Κινηματογραφικά πλάνα βίντεο

Με τη μεταβλητή κάλυψη τηλεφακού, την αθόρυβη εστίαση και τη μειωμένη αλλαγή γωνίας θέασης κατά την αλλαγή εστίασης, ο NIKKOR Z 70-180mm f/2.8 είναι εξαιρετικός φακός και για τις λήψεις video. Εξασφαλίστε εύκολα λήψεις κινηματογραφικής ποιότητας, είτε απλώς φωτογραφίζετε γεγονότα από μακριά χρησιμοποιώντας το ρηχό βάθος πεδίου του φακού για να πετύχετε τα κοντινά πλάνα σας, είτε ξεδιπλώνετε τη δημιουργικότητά σας με μεγαλύτερες εστιακές αποστάσεις για να δημιουργήσετε εφέ παράλλαξης.

nikon-image

Nikon NIKKOR Z 70-180mm f/2.8 Φακός
Εστιακή Aπόσταση 70 - 180mm
Μέγιστο Διάφραγμα f/2.8
Ελάχιστο Διάφραγμα f/22
Μοντούρα Nikon Z
Συμβατότητα Full-Frame
Γωνία Προβολής 22° 50' - 9°
Μέγιστη Μεγένθυση 0.48x
Ελάχιστη Απόσταση Εστίασης 27 cm
Κατασκευή Φακού 19 στοιχεία σε 14 ομάδες 
Αριθμός Λεπίδων Διαφράγματος 9 (στρογγυλεμένες)
Τύπος Εστίασης Αυτόματη Εστίαση
Σύστημα Σταθεροποίησης Όχι
Μέγεθος Προσαρτήματος Φίλτρου 67 mm
Διαστάσεις (ø x L) 83.5 x 151 mm
Βάρος 795 g

 

Περιεχόμενα συσκευασίας

Nikon NIKKOR Z 70-180mm f/2.8 Lens (Nikon Z)
Nikon LC-67B 67mm Snap-On Front Lens Cap
Nikon LF-N1 Rear Lens Cap
Nikon HB-113 Lens Hood for NIKKOR Z 70-180mm f/2.8 Lens
Nikon CL-C2 Soft Lens Case


Τύπος

Μοντούρα Ζ της Nikon

Φορμά

FX

Εστιακή απόσταση

70 – 180 mm

Μέγιστο διάφραγμα

f/2,8

Ελάχιστο διάφραγμα

f/22

Κατασκευή φακού

19 στοιχεία σε 14 ομάδες (συμπεριλαμβανομένων 5 στοιχείων ED, 1 στοιχείου super-ED και 3 ασφαιρικών στοιχείων)

Γωνία προβολής

Φορμά FX: 34°20′ έως 13°40′
Φορμά DX: 22°50′ έως 9°

Κλίμακα εστιακής απόστασης

Διαβάθμιση σε χιλιοστά (70, 85, 105, 135, 180)

Σύστημα εστίασης

Σύστημα εσωτερικής εστίασης

Ελάχιστη απόσταση εστίασης (από το εστιακό επίπεδο)

Θέση zoom 70 mm: 0,27 m
Θέση zoom 85 mm: 0,33 m
Θέση zoom 105 mm: 0,42 m
Θέση zoom 135 mm: 0,58 m
Θέση zoom 180 mm: 0,85 m

Μέγιστος λόγος αναπαραγωγής

0,48 x

Αριθμός λεπίδων διαφράγματος

9 (στρογγυλό άνοιγμα διαφράγματος)

Εύρος διαφράγματος

f/2,8 έως 22

Μέγεθος προσαρτήματος φίλτρου

67 mm (P = 0,75 mm)

Διαστάσεις
(μέγιστη διάμετρος × απόσταση από το κολάρο μοντούρας φακού της φωτογραφικής μηχανής έως το άκρο του φακού)

Περίπου 83,5 mm x 151 mm

Βάρος

Περίπου 795 g

Αυτόματη εστίαση

Ναι

Μεσαία εστίαση

Ναι

Εστίαση

Αυτόματη, Χειροκίνητη

Παρεχόμενα αξεσουάρ

Καπάκι φακού LC-67B (μπροστινό κάλυμμα), Καπάκι φακού LF-N1 (πίσω κάλυμμα), Σκίαστρο φακού HB-113, Θήκη φακού CL-C2

Σημείωση

Στο παρόν έγγραφο, οι όροι «φορμά FX» και «FX» χρησιμοποιούνται αναφορικά με γωνία προβολής αντίστοιχη με φωτογραφική μηχανή φορμά 35 mm («πλήρους κάδρου») και ο όρος «φορμά DX» και «DX» αντιστοιχούν σε γωνία προβολής αντίστοιχη με αυτή μιας φωτογραφικής μηχανής APS-C.
Η Nikon επιφυλάσσεται του δικαιώματος αλλαγής της εμφάνισης, των προδιαγραφών και της απόδοσης αυτού του προϊόντος ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.