ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NIKON Z 180-600MM F5.6-6.3 VR έως 12 άτοκες δόσεις

NIKON Z 180-600MM F5.6-6.3 VR έως 12 άτοκες δόσεις
Κατασκευαστής: Nikon
Κωδικός Προϊόντος: JMA720DA
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
2.079,00€
Δωρεάν μεταφορικά
12 Mήνες Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

Nikon Full Frame Φωτογραφικός Φακός Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR

Super Telephoto / Tele Zoom για Nikon Z Mount Black

 

Πιο μακριά. Πιο κοντά. Με μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Τολμήστε μια μακρινή λήψη και φέρτε τη δράση σε σας με ευκρίνεια και λεπτομέρεια υψηλής ανάλυσης.

Τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε video, ο υπερτηλεφακός zoom πλήρους κάδρου Nikon NIKKOR Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR

 σάς παρέχει την κάλυψη που χρειάζεστε και την ευκρίνεια που θέλετε.

 


Μην καθυστερείτε. Ακραία κάλυψη υπερτηλεφακού.

Ποιος δε θέλει να έχει επιλογές όταν πραγματοποιεί λήψεις από μακριά; Το μεγάλο εύρος εστιακής απόστασης 180-600 mm του φακού,

καλύπτει εύκολα τις πιο δημοφιλείς εστιακές αποστάσεις για τις φωτογραφίσεις άγριας ζωής, πουλιών και αεροσκαφών,

διατηρώντας και αρκετή ευελιξία για αθλητικά ή τοπία. Επιτυγχάνετε ευκρινείς λήψεις από κοντινή απόσταση χάρη

στην ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 2,4 m στα 600 mm και 1,3 m στα 180 mm.
 

 

Εξαιρετική ευελιξία

Ανεξάρτητα από το θέμα σας, το μικρό βάρος (περίπου 1955 g) αυτού του υπερτηλεφακού zoom πλήρους κάδρου, φέρνει κοντά σας πολύ περισσότερες λήψεις και τοποθεσίες. Μπορείτε να ταξιδεύετε με πολύ πιο ελαφριές αποσκευές από ό,τι συνήθως, ενώ το εσωτερικό zoom εξασφαλίζει ισορροπία στις λήψεις με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι, καθώς μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το zoom και να κάνετε πανοραμική λήψη ή να τραβήξετε με τη φωτογραφική μηχανή σε κλίση χωρίς να χρειάζεστε τρίποδο. Μπορεί να καταλήξετε να αποτυπώνετε σκηνές από εντελώς νέες προοπτικές.
 

 

Κορυφαία αυτόματη εστίαση

Η λειτουργία AF είναι βελτιστοποιημένη για τη λήψη θεμάτων που κινούνται γρήγορα, όπως συμβαίνει όταν τραβάτε σε φωτογραφίες ή video πουλιά, άγρια ζώα, αθλητικά ή αεροσκάφη. Ο υψηλής ταχύτητας μηχανισμός stepping motor (STM) είναι εξαιρετικά αθόρυβος κατά την εστίαση και την εγγραφή video, το οποίο είναι ιδανικό για την αποτύπωση άγριων ζώων που τρομάζουν εύκολα. Η παρακολούθηση είναι απόλυτα σταθερή όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με φωτογραφικές μηχανές mirrorless σειράς Z της Nikon που περιλαμβάνουν λειτουργίες ανίχνευσης θέματος «Ζώα» ή «Όχημα».
 

 

Ισχυρή σταθεροποίηση ενσωματωμένη στον φακό

Η ενσωματωμένη στον φακό οπτική απόσβεση κραδασμών της Nikon αντισταθμίζει τους κραδασμούς από τις λήψεις με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι, τις πανοραμικές λήψεις, τις κινήσεις του τριπόδου, του αέρα ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία, εξασφαλίζοντάς σας πλεονέκτημα 5,5 στοπ. Είστε ελεύθεροι να τραβάτε σε χαμηλότερες ταχύτητες κλείστρου χωρίς να θυσιάζετε την ευκρίνεια, το οποίο είναι ιδανικό στον χαμηλό φωτισμό. Για δράση που κινείται γρήγορα, η λειτουργία SPORT σταθεροποιεί την εικόνα στο σκόπευτρο, διευκολύνοντας την απόκτηση γρήγορων ή απρόβλεπτων θεμάτων.
 

Κάντε zoom έως τα 1200 mm με έναν τηλεμετατροπέα Nikon Z

Μερικές φορές χρειάζεστε όσο περισσότερο εύρος γίνεται. Τοποθετήστε έναν ελαφρύ τηλεμετατροπέα 2,0x σειράς Z της Nikon σε αυτόν τον υπερτηλεφακό zoom και επεκτείνετε το εύρος σας στα 1200 mm. Εναλλακτικά, πηγαίνετε στα 840 mm με έναν τηλεμετατροπέα 1,4x σειράς Z. Δεν υπάρχει απώλεια στην ποιότητα της εικόνας: τα έξι γυάλινα στοιχεία ED του φακού μειώνουν την αξονική χρωματική εκτροπή ακόμη και όταν χρησιμοποιείται τηλεμετατροπέας.
 

 

Άνετος χειρισμός

Μια ελαφριά στροφή 70 μοιρών του δακτύλιου zoom αρκεί για τη μετακίνηση από το άκρο των 180 mm έως το τέλος του εύρους στα 600 mm. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε οποιοδήποτε από τα τέσσερα προσαρμοσμένα κουμπιά Fn ή να χρησιμοποιήσετε τον δακτύλιο ελέγχου χωρίς να παίρνετε τα μάτια σας από το σκόπευτρο. Το πόδι για το τρίποδο είναι αφαιρούμενο και το συμπεριλαμβανόμενο σκίαστρο φακού περιλαμβάνει κλείδωμα ώστε να μην μπορεί να αφαιρεθεί κατά λάθος.
 

 

Εκπληκτικό video από απόσταση

Με το μεγάλο εύρος και την αθόρυβη λειτουργία εστίασής του, αυτός ο υψηλής ανάλυσης υπερτηλεφακός zoom παρέχει πληθώρα δυνατοτήτων για τη λήψη πλάνων video με όμορφα συμπιεσμένο φόντο. Το οπτικό VR διατηρεί σταθερές λήψεις με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι και η μειωμένη αλλαγή γωνίας θέασης κατά την αλλαγή εστίασης διατηρεί τη γωνία προβολής σταθερή κατά την παρακολούθηση θεμάτων που κινούνται προς ή μακριά από εσάς.

 

 

Προστασία από τη σκόνη και τα σταγονίδια

Η αξιόπιστη στεγανοποίηση προστατεύει το εσωτερικό του φακού από τη σκόνη και τα σταγονίδια και το ίδιο ισχύει για τον εσωτερικό μηχανισμό zoom: το κύριο σώμα δεν κινείται κατά το ζουμάρισμα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν λιγότερα σημεία όπου μπορεί να συγκεντρωθεί σκόνη. Η επίστρωση φθορίου της Nikon απωθεί τα έλαια, την υγρασία και τις κηλίδες και σας διευκολύνει να σκουπίζετε το μπροστινό στοιχείο για να το καθαρίσετε.
 

Φορμά: FX/35 mm
Εστιακή απόσταση: 180-600 mm
Μέγιστο διάφραγμα: f / 5,6 έως 6,3
Ελάχιστο διάφραγμα: f / 32 έως 36
Κατασκευή φακού: 25 στοιχεία σε 17 ομάδες (συμπεριλαμβάνονται 6 στοιχεία ED, ένα στοιχείο ασφαιρικού φακού και ένα μπροστινό στοιχείο φακού με επίστρωση φθορίου)
Γωνία προβολής: Φορμά FX: 13° 40' έως 4° 10', φορμά DX: 9° έως 2° 50'
Σύστημα εστίασης: Σύστημα εσωτερικής εστίασης
Μέγιστος λόγος αναπαραγωγής: 0,25x
Σταθεροποίηση εικόνας με VR (απόσβεση κραδασμών): Ναι
Αριθμός λεπίδων διαφράγματος: 9 (στρογγυλό άνοιγμα διαφράγματος)
Εύρος διαφράγματος: Θέση zoom 180 mm: f/5,6 έως 32 , Θέση zoom 600 mm: f/6,3 έως 36 (Η τιμή που εμφανίζεται στο ελάχιστο διάφραγμα μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος των προσαυξήσεων της έκθεσης που έχει επιλεγεί στη φωτογραφική μηχανή.)
Μέγεθος προσαρτήματος φίλτρου 95 mm (P = 1,0 mm)
Διάμετρος x μήκος (επέκταση από τη μοντούρα του φακού): Περίπου 110 mm x 315,5 mm (μέγιστη διάμετρος × απόσταση από το κολάρο μοντούρας φακού της φωτογραφικής μηχανής έως το άκρο του φακού)
Βάρος: Περίπου 2140 g (συμπεριλαμβανομένου του δακτύλιου μοντούρας τριπόδου) / Περίπου 1955 g (χωρίς τον δακτύλιο μοντούρας τριπόδου)
Αυτόματη εστίαση: Ναι
Μεσαία εστίαση: Ναι
Εστίαση: Αυτόματη, Χειροκίνητη

Εστιακή Aπόσταση 180 - 600mm
Μέγιστο Διάφραγμα f/5.6 - 6.3
Ελάχιστο Διάφραγμα f/32 - 36
Μοντούρα Nikon Z
Συμβατότητα Full-Frame
Γωνία Προβολής 9° - 2° 40'
Μέγιστη Μεγένθυση 0.25x
Ελάχιστη Απόσταση Εστίασης 1.3 m
Κατασκευή Φακού 25 στοιχεία σε 17 ομάδες 
Αριθμός Λεπίδων Διαφράγματος 9 (στρογγυλεμένες)
Τύπος Εστίασης Αυτόματη Εστίαση
Σύστημα Σταθεροποίησης Ναι
Μέγεθος Προσαρτήματος Φίλτρου 95 mm
Διαστάσεις (ø x L) 110 x 315.5 mm
Βάρος 1.95 kg