ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NIKON PC-E 19mm f/4 ED .

NIKON PC-E 19mm f/4 ED
Κατασκευαστής: Nikon
Κωδικός Προϊόντος: 20065
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
3.819,00€
Δωρεάν μεταφορικά
12 Mήνες Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

Ετοιμαστείτε για να αναλάβετε τον έλεγχο με το φακό PC NIKKOR 19mm f/4E ED με δυνατότητα κλίσης/μετατόπισης.

Καθώς είναι ο πρώτος φακός PC-NIKKOR όπου χρησιμοποιούνται δύο μηχανισμοί περιστροφής PC, αυτός ο φακός οδηγεί την ευελιξία σε νέα επίπεδα. Ιδανικός για αρχιτεκτονικές και καλλιτεχνικές λήψεις, καθώς και για λήψεις τοπίων, έχει κατασκευαστεί για φωτογράφους με μεγάλη αντίληψη του χώρου.
  Τόσο η κλίση όσο και η μετατόπιση μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή σε συνδυασμό, ουσιαστικά αναπαράγοντας τις κινήσεις μιας φωτογραφικής μηχανής με προβολή μεγάλου φορμά. Η υπερευρυγώνια γωνία προβολής παρέχει τη δυνατότητα να αποτυπώνετε τις πραγματικές διαστάσεις μιας σκηνής ή να αποτυπώνετε μεγαλύτερο μέρος ενός οικοδομήματος σε σύγκριση με το πρώτο πλάνο. Ο οπτικός σχεδιασμός εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εικόνας σε ολόκληρο το κάδρο.
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ: ΥΠΕΡ-ΕΥΡΥΓΩΝΙΟΣ ΦΑΚΟΣ PC NIKKOR 19 MM ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗΣ/ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗΣ.
  Παρέχοντας έναν ισχυρό συνδυασμό γωνίας λήψης και ποιότητας εικόνας, αυτός ο φακός χειροκίνητης εστίασης με φορμά FX και έλεγχο προοπτικής χαρίζει εξαιρετική ελευθερία σύνθεσης. Οι μοναδικές δυνατότητες κλίσης, μετατόπισης και περιστροφής δύο επιπέδων που διαθέτει εξασφαλίζουν εκτεταμένο έλεγχο του εστιακού επιπέδου του φακού. Μετατοπίστε εύκολα το φακό για να δημιουργήσετε φωτογραφίες στις οποίες δεν εμφανίζονται προβλήματα εξαιτίας της σύγκλισης. Μπορείτε επίσης να δώσετε κλίση στο φακό για να δημιουργήσετε τοπία με καθαρή εικόνα στο πρώτο πλάνο και στο φόντο, χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε το διάφραγμα.
  Η γωνία προβολής 19 mm είναι ιδανική για την αποτύπωση μεγάλων οικοδομημάτων και ελεύθερων χώρων (όταν συνδέεται σε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR με φορμά DX η γωνία προβολής είναι ισοδύναμη με αυτή των φακών με εστιακή απόσταση 28,5 mm σε φορμά FX/35 mm).
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ: ΘΡΥΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ NIKKOR
  Όπως όλοι οι φακοί NIKKOR, ο φακός PC NIKKOR 19mm f/4E ED αποδίδει εικόνες με μοναδική καθαρότητα και ευκρίνεια. Χάρη στην ιδιαίτερη οπτική κατασκευή του φακού, η παραμόρφωση που είναι χαρακτηριστική στους ευρυγώνιους φακούς ελαχιστοποιείται ακόμη και στα άκρα του κάδρου. Χρησιμοποιούνται δύο στοιχεία ασφαιρικού φακού με τα οποία μειώνονται σε μεγάλο βαθμό το φαινόμενο της αντανάκλασης του φωτοστεφάνου και άλλοι τύποι παραμορφώσεων του φακού. Τρία γυάλινα στοιχεία εξαιρετικά χαμηλής διασποράς ελαχιστοποιούν την αξονική χρωματική εκτροπή. Η νανοκρυσταλλική επίστρωση της Nikon ουσιαστικά εξαλείφει τα διπλά είδωλα και τις αντανακλάσεις στο σύνολο του κάδρου, ακόμη και σε συνθήκες με κόντρα φως.
ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ PC ΔΙΠΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ: ΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ
  Οι δύο μηχανισμοί περιστροφής PC σάς επιτρέπουν να αποτυπώνετε εικόνες που εκφράζουν απόλυτα το δημιουργικό σας όραμα. Μπορείτε να περιστρέψετε το φακό στον άξονά του και να προσαρμόσετε την κατεύθυνση της κλίσης και τη μετατόπιση ανεξάρτητα τη μία από την άλλη. Η κλίση μπορεί να είναι παράλληλη ή κάθετη στη μετατόπιση, το οποίο είναι χρήσιμο όταν θέλετε να αποφύγετε την τραπεζοειδή παραμόρφωση στις φωτογραφίες αρχιτεκτονικών θεμάτων χωρίς να απαιτείται κροπάρισμα κατά την επεξεργασία μετά τη λήψη.
  Ολόκληρος ο φακός μπορεί να περιστραφεί έως 90° σε κάθε κατεύθυνση, με θέσεις κλειδώματος στις 30° και 60°. Κατά την περιστροφή σε κλίση αναλογικά με μετατόπιση, ο φακός μπορεί να περιστραφεί σε έως και 90º με μια θέση κλειδώματος στις 45°. Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε το φακό στο 0 και να τον χρησιμοποιήσετε ως φακό χειροκίνητης εστίασης 19 mm.
ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ
  Ο στιβαρός μηχανισμός μετατόπισης εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία καθώς ρυθμίζετε τις προοπτικές. Δεν υπάρχει ανάγκη να χρησιμοποιήσετε τον μηχανισμό κλειδώματος μετατόπισης για να σταθεροποιήσετε τη θέση του φακού, με αποτέλεσμα να αποφεύγετε τη μη απαραίτητη κίνηση της φωτογραφικής μηχανής. Ο φακός είναι compact και ζυγίζει περίπου 885 g.
  Έχει χρησιμοποιηθεί επίστρωση φθορίου της Nikon, η οποία εξασφαλίζει ενεργή προστασία από νερό, σκόνη και βρομιά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας. Η επίστρωση εφαρμόζεται στην επιφάνεια που βρίσκεται στο ακριανό μπροστινό στοιχείο του φακού, καθιστώντας ευκολότερο τον καθαρισμό του γυαλιού χωρίς να προκαλείται ζημιά στην επιφάνεια
Περιεχόμενα Συσκευασίας:

Nikon Lens 19MM F/4E PC ED Tilt-Shift
Πίσω κάλυμμα φακού LF-4
Συρταρωτό μπροστινό κάλυμμα φακού LC-K101
Θήκη φακού CL-1120

Τύπος
Wide Angle
Είδος
Σταθερής Εστιακής Απόστασης
Full Frame
Όχι
Maximum Aperture
4
Maximum Aperture (Zoom)
4
Focal Length Minimum
19 mm
Focal Length Maximum
19 mm
Διάμετρος Φίλτρου
-
Δυνατότητες & Λειτουργίες
Tilt-Shift
Βάρος
885 gr
Mount
Nikon F
Χρώμα
Μαύρο