ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NIKON AF-S 500MM F5.6E PF ED VR έως 12 άτοκες δόσεις

-8% NIKON AF-S 500MM F5.6E PF ED VR έως 12 άτοκες δόσεις
Κατασκευαστής: Nikon
Κωδικός Προϊόντος: JAA535DA
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
3.819,00€ 3.519,00€
Δωρεάν μεταφορικά
12 Mήνες Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

NIKON AF-S 500MM F5.6E PF ED VR 

Αθλητισμός. Άγρια φύση. Φύση. Αυτός ο υπερτηλεφακός με γρήγορη εστίαση ισορροπεί ιδανικά το μέγεθος και την απόδοση.

Νιώστε την ελευθερία ενός εύρους 500 mm, μια compact κατασκευή και εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Γη. Θάλασσα. Αέρας. Αποκτήστε ελαφρύτερο εξοπλισμό χωρίς να χάνετε το εύρος με αυτόν τον compact υπερτηλεφακό 500mm σταθερής εστιακής απόστασης f/5,6.
Η χρήση ενός στοιχείου φακού Phase Fresnel (PF) μειώνει σημαντικά το βάρος αυτού του φακού σταθερής εστιακής απόστασης χωρίς να υποβιβάζεται η ποιότητα της εικόνας. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 3 m ενισχύει τη δημιουργικότητα. Είτε πραγματοποιείτε λήψεις macro λουλουδιών σε παγετό είτε πορτρέτων με τα πρόσωπα αθλητών. Εάν χρειάζεστε μεγαλύτερη ευελιξία, μπορείτε να αυξήσετε το εύρος σας με έναν προαιρετικό τηλεμετατροπέα της Nikon 1,4x, 1,7x ή 2x.

Αντοχή και ευελιξία
Εναέριες φωτογραφίες του αγώνα ράλι. Αρπακτικά που πετούν. Τραβήξτε φωτογραφίες και video από απόσταση ή σε απαιτητικές περιστάσεις δίχως να ανησυχείτε για τον φακό σας.
Το στοιχείο φακού Phase Fresnel (PF) βοηθά να διατηρείτε τον φακό σε compact μορφή, ενώ η επίστρωση φθορίου προστατεύει από το νερό, τη σκόνη και τη βρωμιά. Κάθε κινητό μέρος του κυρίως σώματος του φακού έχει στεγανοποιηθεί για προστασία από τη σκόνη και τα σταγονίδια νερού. Ο δακτύλιος μοντούρας τριπόδου περιλαμβάνει ρουλεμάν που εξασφαλίζουν την ομαλή μετάβαση μεταξύ του οριζόντιου και του κατακόρυφου προσανατολισμού.

Απόλυτη ευκρίνεια
Άγρια φύση στο ηλιοβασίλεμα. Θέματα σε συνθήκες σκληρού φωτισμού των δρόμων. Εξασφαλίστε ευκρίνεια από άκρο σε άκρο, ελάχιστη απώλεια φωτός και αντανάκλαση, ακόμη και κατά τις λήψεις με μέγιστο διάφραγμα ή σε συνθήκες με κόντρα φως.
Τρία γυάλινα στοιχεία φακού ED αποδίδουν εικόνες με ζωντανό χρώμα και βαθιά αντίθεση. Η αντιανακλαστική νανοκρυσταλλική επίστρωση της Nikon αποδίδει καθαρές εικόνες με ελάχιστη αντανάκλαση και αποτροπή διπλών ειδώλων, ακόμη και σε συνθήκες με κόντρα φως. Η αντανάκλαση φακού PF ελαχιστοποιείται αποτελεσματικά, ενώ η κορυφαία ισχύς ανάλυσης αυτού του φακού εξασφαλίζει εξαιρετική αναπαραγωγή σημείων φωτός υψηλής έντασης. Ακόμη και στα περιφερειακά μέρη του κάδρου.

Ευκρίνεια και σταθερότητα
Παρακολουθήστε τη δράση και το φως. Η απόσβεση κραδασμών της Nikon (VR) και η λειτουργία SPORT VR σας επιτρέπουν να τραβάτε δίχως να ανησυχείτε για τις επιπτώσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής.
Σχεδιασμένη ώστε να μειώνει το θάμπωμα που προκαλείται από την κίνηση της φωτογραφικής μηχανής, η απόσβεση κραδασμών (VR) της Nikon σας επιτρέπει να τραβάτε σε ταχύτητες κλείστρου έως και 4 στοπ χαμηλότερες από ό,τι χωρίς VR.² Η απόσβεση κραδασμών ενεργοποιείται τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί έκθεσης της φωτογραφικής μηχανής μέχρι τη μέση, ενώ η λειτουργία είναι αθόρυβη. Η λειτουργία SPORT VR είναι χρήσιμη κατά τη φωτογράφιση ιδιαίτερα γρήγορης δράσης ή κατά τις οριζόντιες πανοραμικές λήψεις. Προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα εικόνας σκοπεύτρου, ακόμη και κατά τη λειτουργία συνεχών λήψεων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας.

Αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας
Αυτός ο φακός ανταποκρίνεται γρήγορα και με ακρίβεια όταν το θέμα σας κινείται. Το ηλεκτρομαγνητικό διάφραγμα προσφέρει ακρίβεια έκθεσης σε υψηλές ταχύτητες καρέ.
Το αθόρυβο μοτέρ της Nikon (SWM) εξασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορη και απόλυτα αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Το προηγμένο σύστημα παρακολούθησης AF διατηρεί σε εστίαση τα γρήγορα κινούμενα θέματα, ακόμη κι όταν κινούνται απρόβλεπτα, με ταχύτητες που αλλάζουν ή πλησιάζουν γρήγορα τη φωτογραφική μηχανή. Ο μηχανισμός του ηλεκτρομαγνητικού διαφράγματος εξασφαλίζει γρήγορο αυτόματο έλεγχο έκθεσης και μέγιστη ακρίβεια. Ο διακόπτης περιορισμού εστίασης δύο θέσεων (FULL και ∞–5 m) προσφέρει επιπλέον έλεγχο της ταχύτητας λήψης του θέματος.

Εύκολος έλεγχος εστίασης
Μια φωλιά αλεπούς. Μια στροφή στην πίστα αγώνων. Εύκολη ρύθμιση της εστίασης: προσαρμοστείτε στη στιγμή με εντυπωσιακή ακρίβεια.
Οι λειτουργίες εστίασης που κληρονομούνται από τους επαγγελματικούς φακούς της Nikon προσφέρουν εξαιρετικό έλεγχο. Οι διακόπτες λειτουργίας εστίασης A/M και M/A επιτρέπουν την εναλλαγή από αυτόματη εστίαση σε χειροκίνητη εστίαση με ένα απλό στρίψιμο του δακτυλίου εστίασης. Ο δακτύλιος εστίασης περιλαμβάνει ένα τραχύ κάλυμμα για σταθερό κράτημα. Και η λειτουργία Memory Recall (ανάκτηση μνήμης) σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε μια απόσταση εστίασης για επαναλαμβανόμενη χρήση. Ιδανική όταν θέλετε να εστιάσετε στην αγαπημένη τοποθεσία κυνηγιού ενός πουλιού.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

  • Nikon AF-S 500mm f/5.6E PF ED VR Lens
  • 95mm Snap-On Lens Cap
  • LF-4 Rear Lens Cap
  • HB-84 Lens Hood
  • CL-M5 Lens Case
  • Tripod Collar
Τύπος
Super Telephoto
Είδος
Σταθερής Εστιακής Απόστασης
Full Frame
Ναι
Maximum Aperture
5,6
Maximum Aperture (Zoom)
5,6
Focal Length Minimum
500 mm
Focal Length Maximum
500 mm
Διάμετρος Φίλτρου
95 mm
Δυνατότητες & Λειτουργίες
Image Stabilization
Βάρος
-
Mount
Nikon F
Χρώμα
Μαύρο