ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NIKON AF-S 70-200MM F2.8G FL ED VR έως 12 άτοκες δόσεις

-8%  NIKON AF-S 70-200MM F2.8G FL ED VR έως 12 άτοκες δόσεις
Κατασκευαστής: Nikon
Κωδικός Προϊόντος: JAA830DA
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
2.439,00€ 2.239,00€
Δωρεάν μεταφορικά
12 Mήνες Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

NIKON AF-S 70-200MM F2.8G FL ED VR

Ταχύτερος. Ελαφρύτερος. Πιο ευέλικτος από ποτέ. Ο AF-S NIKKOR 70–200mm f/2.8E FL ED VR βελτιώνει την ικανότητά σας να αποτυπώνετε εντυπωσιακές φωτογραφίες ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Πώς να βελτιωθεί το τέλειο; Βελτιώνοντας τις λεπτομέρειες που κάνουν ουσιαστική διαφορά κατά τις φωτογραφίσεις. Σχεδιασμένη για να υπερέχει, αυτή η νέα εκδοχή του φημισμένου αυτού φακού σάς επιτρέπει να παραμένετε ένα βήμα μπροστά.

Η βελτιωμένη λειτουργία παρακολούθησης AF και ο έλεγχος έκθεσης καθώς και η λειτουργία VR SPORT, συνδυάζονται για να εξασφαλίζουν εντυπωσιακές λήψεις ριπών. Κορυφαία οπτικά συστήματα NIKKOR: εξαιρετική απόδοση από άκρη σε άκρη. Η νανοκρυσταλλική επίστρωση της Nikon μειώνει αποτελεσματικά τα διπλά είδωλα και τις αντανακλάσεις. Η κατασκευή είναι ελαφριά, χάρη στη χρήση γυάλινων στοιχείων φθορίτη αλλά παραμένει στιβαρή.


Ανεβάστε την απόδοσή σας: τηλεφακός zoom f/2,8

Είτε αποτυπώνετε αθλητικά στιγμιότυπα, δράση, ειδησεογραφικές λήψεις ή ρεπορτάζ, αυτός ο φακός με φορμά FX σάς βοηθά να οδηγήσετε τη δουλειά σας σε νέα επίπεδα. Το εύρος εστιακής απόστασης 70–200 mm (105–300 mm όταν χρησιμοποιείται με Nikon SLR με φορμά DX) καλύπτει όλα τα σημαντικά σημεία. Το γρήγορο διάφραγμα f/2,8: εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σταθερή έκθεση σε όλο το εύρος zoom.

Η πλησιέστερη δυνατή απόσταση εστίασης είναι πλέον μόλις 1,1 m και ο μέγιστος λόγος αναπαραγωγής έχει αυξηθεί από το 0,11x στο 0,21x. Οι φωτογράφοι που εργάζονται με τους αισθητήρες εικόνας υψηλής ανάλυσης και τις γρήγορες DSLR της Nikon είναι προετοιμασμένοι για όλα.


Ευκρίνεια, σταθερότητα, ταχύτητα: βελτιωμένη απόσβεση κραδασμών (VR)

Παρακολουθήστε τη δράση χωρίς συμβιβασμούς στην ευκρίνεια. Η λειτουργία VR της Nikon ελαχιστοποιεί τα αποτελέσματα του κουνήματος της φωτογραφικής μηχανής, επιτρέποντάς σας να τραβάτε με ταχύτητες κλείστρου χαμηλότερες έως και κατά 4 στοπ από ό,τι χωρίς τη λειτουργία VR¹. Σχεδιασμένη για να μειώνει το θάμπωμα που προκαλείται από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής, η λειτουργία VR ενεργοποιείται αμέσως μόλις πατήσετε το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση και είναι αθόρυβη.

Η λειτουργία SPORT VR εξασφαλίζει πιο σταθερή εικόνα στο σκόπευτρο κατά τις λήψεις εξαιρετικά γρήγορης δράσης ή τις λήψεις θεμάτων που κινούνται απρόβλεπτα. Εξασφαλίζει επίσης ότι κατά τις συνεχείς λήψεις οι ταχύτητες καρέ και ο χρόνος υστέρησης στην απελευθέρωση είναι αντίστοιχα με αυτά που επιτυγχάνονται όταν η λειτουργία VR είναι απενεργοποιημένη. Αυτός ο φακός αναγνωρίζει και όταν χρησιμοποιείται τρίποδο και προσαρμόζει ανάλογα τις ρυθμίσεις τόσο σε Κανονική λειτουργία όσο και σε λειτουργία SPORT VR.


Ακρίβεια φακού προς φωτογραφική μηχανή: κορυφαία παρακολούθηση AF και έλεγχος έκθεσης

Σχεδιασμένος για να συνεργάζεται με τις γρήγορες, επαγγελματικές DSLR της Nikon, αυτός ο φακός αποκρίνεται γρήγορα και με ακρίβεια στις αλλαγές αυτόματης εστίασης. Έχετε πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθείτε με ακρίβεια τα γρήγορα κινούμενα θέματα, ακόμη κι όταν κινούνται απρόβλεπτα, με ταχύτητες που αλλάζουν ή εάν πλησιάζουν γρήγορα τη φωτογραφική μηχανή. Και η βελτιωμένη παρακολούθηση AF δεν είναι η μόνη βελτίωση. Κατά τις συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας, ο μηχανισμός του ηλεκτρομαγνητικού διαφράγματος λειτουργεί σε συγχρονισμό με το κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής για γρήγορο αυτόματο έλεγχο έκθεσης και σταθερότητα μεταξύ των λήψεων.

Η μονάδα λεπίδων διαφράγματος με μηχανισμό είναι ενσωματωμένη στο κυρίως σώμα του φακού και εξασφαλίζει ομαλή και σταθερή λειτουργία ακόμη και κατά τις ριπές υψηλής ταχύτητας. Παράλληλα, το αθόρυβο μοτέρ της Nikon (SWM) εξασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορη και απόλυτα αθόρυβη αυτόματη εστίαση με εύκολη λειτουργία χειροκίνητης παράκαμψης αυτοματισμού.


Μοναδική απόδοση: οπτική ακρίβεια έως και το άκρο του κάδρου

Αυτός ο φακός εξασφαλίζει μοναδική ακρίβεια και αντίθεση στο σύνολο του κάδρου. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, η απόδοση από άκρη σε άκρη έχει βελτιωθεί και έχει μειωθεί η απώλεια φωτός. Η νέα οπτική σχεδίαση μειώνει αποτελεσματικά τα χρωματικά σφάλματα και τις χρωματικές εκτροπές και αποτρέπει τις παραμορφώσεις στο σύνολο του εύρους zoom. Περιλαμβάνει έξι γυάλινα στοιχεία ED, ένα στοιχείο φακού από φθορίτη και ένα στοιχείο υψηλού δείκτη διάθλασης (HRI). Διαθέτει επίσης νανοκρυσταλλική επίστρωση που μειώνει τα διπλά είδωλα και τις αντανακλάσεις για μεγαλύτερη καθαρότητα εικόνας. Χάρη στη χρήση γυάλινων στοιχείων από φθορίτη, η ελαφριά κατασκευή του φακού δεν συνεπάγεται συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας.


Άψογη ισορροπία: βελτιωμένη λειτουργικότητα

Όταν εργάζεστε σε πιεστικές συνθήκες, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τα κουμπιά με δυνατότητα αντιστοίχισης λειτουργιών στο κυρίως σώμα του φακού, ένα χαρακτηριστικό που έχει κληρονομήσει από τους επαγγελματικούς τηλεφακούς NIKKOR, διευκολύνουν την αλλαγή λειτουργιών με τον αντίχειρά σας καθώς σταθεροποιείτε το φακό. Έχουν αντιστραφεί οι θέσεις του zoom και του δακτυλίου εστίασης σε σύγκριση με τον προκάτοχο αυτού του φακού, χαρίζοντας πιο ισορροπημένο χειρισμό: με το δακτύλιο zoom να βρίσκεται πλέον στο μπροστινό μέρος του κυρίως σώματος του φακού, κάτω από το χέρι σας, είναι πιο εύκολο να διατηρήσετε σταθερή στάση κατά το zoom. Το τραχύ κάλυμμα από ελαστικό πάνω από το δακτύλιο zoom σάς βοηθά επίσης να εξασφαλίζετε σταθερή λαβή και να χρησιμοποιείτε ευκολότερα τη λειτουργία zoom όταν τραβάτε φωτογραφίες χωρίς να βλέπετε.


Έτοιμος για χρήση σε φωτογραφικές αποστολές: ελαφρύς, ανθεκτικός, αξιόπιστος.

Καθώς είναι σχεδιασμένος για να αντέχει τις κακουχίες της επαγγελματικής χρήσης, κάθε κινητό μέρος του κυρίως σώματος του φακού έχει σφραγιστεί ενδελεχώς για προστασία από τη σκόνη και τα σταγονίδια νερού. Παράλληλα, με το κυρίως σώμα που είναι πλέον κατασκευασμένο από ένα κράμα μαγνησίου και με τα στοιχεία HRI και φθορίου που περιλαμβάνει, αυτός ο φημισμένος φακός είναι ελαφρύτερος από ποτέ.

Επιπρόσθετα, στο φακό έχει χρησιμοποιηθεί επίστρωση φθορίου της Nikon, η οποία εξασφαλίζει ενεργή προστασία από νερό, σκόνη και βρομιά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας. Η επίστρωση έχει εφαρμοστεί στο προστατευτικό γυαλί που βρίσκεται στο μπροστινό και στο πίσω στοιχείο του φακού, καθιστώντας ευκολότερο τον καθαρισμό του γυαλιού χωρίς να προκαλείται ζημιά στην επιφάνεια. Ο δακτύλιος μοντούρας τριπόδου περιλαμβάνει ρουλεμάν που εξασφαλίζουν την ομαλή μετάβαση μεταξύ του οριζόντιου και του κατακόρυφου προσανατολισμού.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

  • Nikon Lens 70-200mm f/2.8E AF-S FL ED VR
  • Πίσω κάλυμμα φακού LF-4
  • Μπροστινό κάλυμμα φακού με κούμπωμα LC-77 77 mm
  • Ημιμαλακή θήκη φακού CL-M2

 

 
 
 
Τύπος
Tele Zoom
Είδος
Zoom Σταθερού Διαφράγματος
Full Frame
Ναι
Maximum Aperture
2,8
Maximum Aperture (Zoom)
2,8
Focal Length Minimum
70 mm
Focal Length Maximum
200 mm
Διάμετρος Φίλτρου
77 mm
Δυνατότητες & Λειτουργίες
AutoFocusImage Stabilization
Βάρος
1430 gr
Mount
Nikon F
Χρώμα
Μαύρο