ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

TENBA COOPER 13 DSLR-GREY

TENBA COOPER 13 DSLR-GREY 637403 ΤΣΑΝΤΕΣ TENBA
Κατασκευαστής: Tenba
Κωδικός Προϊόντος: 637403
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
179,00€
Δωρεάν μεταφορικά
Ποσότητα: Καλάθι

TENBA COOPER 13 DSLR-GREY

Η σειρά Cooper είναι μια συλλογή από πολυτελείς τσάντες, κατασκευασμένες από καμβά και δέρμα, με δερμάτινες λεπτομέρειες και διακοσμητικά. Συνδυάσαμε αυτά τα εξαιρετικά υλικά με τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά μας, συμπεριλαμβανομένης της προσβασιμότητας, της προστασίας και της αντοχής στις καιρικές συνθήκες που βρίσκετε σε όλα τα προϊόντα της Tenba. Ό, τι αγαπάτε από την ανθεκτικότητα της Tenba βρίσκεται εδώ.
Το ειδικό κλείσιμο Whisper Hook ™ επιτρέπει το άνοιγμα της τσάντας σχεδόν αθόρυβα, τραβώντας το προς τα. Το γρήγορο φερμουάρ Quick Access ™ επιτρέπει την ασφαλή εναλλαγή φωτογραφικών μηχανών και φακών χωρίς το άνοιγμα του εμπρόσθιου καλύμματος, ενώ το δευτερεύον εσωτερικό κλείσιμο με φερμουάρ προσθέτει έξτρα προστασία και ασφάλεια.
Το συμπεριλαμβανόμενο κάλυμμα βροχής WeatherWrap είναι αφαιρούμενο και αναστρέψιμο, με ασημί στη μία πλευρά για να αντικατοπτρίζει τον ήλιο, και μαύρο στην άλλη πλευρά για διακριτικότητα. Οι λεπτές πλαϊνές τσέπες επεκτείνονται για να χωρέσουν ένα μπουκάλι νερό ή έναν ακόμα φακό. Η τσέπη με φερμουάρ στο κύριο κάλυμμα παρέχει ασφαλή αποθήκευση για σημαντικά αντικείμενα όπως κινητό τηλέφωνο και κλειδιά.
Το αφαιρούμενο ένθετο της φωτογραφικής μηχανής μπορεί να την μετατρέψει σε τσάντα γενικής χρήσης. Ο πίσω ενισχυμένος χώρος μπορεί να χωρέσει έναν φορητό υπολογιστή μέχρι 15 ίντσες.

Εταιρεία

Υλικό

Δέρμα, Καμβάς

Εσ. Διαστάσεις

34 x 24 x 14

Εξ. Διαστάσεις

37 x 27 x 17

Series

Χωρητικότητα

1-2 DSLR με 2-4 φακούς, laptop 13"

Χρώμα

,

Βάρος (gr)

Εταιρεία

Υλικό

Δέρμα, Καμβάς

Εσ. Διαστάσεις

34 x 24 x 14

Εξ. Διαστάσεις

37 x 27 x 17

Series

Χωρητικότητα

1-2 DSLR με 2-4 φακούς, laptop 13"

Χρώμα

,

Βάρος (gr)