ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Panasonic Lumix DC-GH5 Body

Panasonic Lumix DC-GH5 Body
Κατασκευαστής: Panasonic
Κωδικός Προϊόντος: DC-GH5S
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
1.379,00€
Δωρεάν μεταφορικά
24 Mήνες Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

Φωτογραφική Μηχανή ακριβείας με 20.3MP

Η LUMIX GH5 είναι μια πανέμορφη φωτογραφική μηχανή που δημιουργήθηκε από εσένα και κατασκευάστηκε από την Panasonic. Σε συνδυασμό με την αφαίρεση του χαμηλοπερατού φίλτρου από τον αισθητήρα, μπορείς να απαθανατίσεις με αυτοπεποίθηση τις πιο ευκρινείς εικόνες με μεγάλο δυναμικό εύρος, χωρίς την ανάγκη για τεχνουργήματα.

Η Ομορφιά του Επεξεργαστή Venus Engine:

Με το πάντρεμα ενός προηγμένου Ψηφιακού αισθητήρα Live MOS με τον όμορφο νέο επεξεργαστή Venus Engine 10 αναπαράγεται εκπληκτική λεπτομέρεια στο χρώμα και φυσική έκφραση. Οι λειτουργίες Multipixel Luminance Generation και Intelligent Detail Processing έχουν ως αποτέλεσμα έντονη φωτεινότητα και αντίθεση. Η λειτουργία Three-Dimensional Colour Control με πλούσια χρώματα, από σκοτεινές έως φωτεινές αποχρώσεις, και το Multi Process NR υψηλής ακρίβειας κάνουν τις εικόνες σου να ξεχωρίζουν. Θα εντυπωσιαστείς με τη βελτιωμένη απόδοση στο αντιληπτό δυναμικό εύρος στις ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας ISO.

Περιόρισε το θάμπωμα σε κάθε περίσταση:

Είναι δύσκολο να κρατάς τη φωτογραφική μηχανή με το χέρι στην καλύτερη των περιπτώσεων. Χάρη στον Dual I.S. 2 (Σταθεροποιητής Εικόνας) 5 αξόνων έχεις τη βοήθεια της έξυπνης αντιστάθμισης. Αυτό είναι ισοδύναμο με 5 διπλασιασμούς της διάρκειας έκθεσης που σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις χαμηλότερη ταχύτητα φωτοφράκτη 5-stop μέχρι την άκρη του tele. Η LUMIX GH5 περιορίζει το κούνημα και στο σώμα και στο φακό από την ευρεία γωνία μέχρι την άκρη του tele.

Ομαλή ποιότητα βίντεο 4K 60p/50p:

Η LUMIX GH5 ανεβάζει την απόδοση της επαγγελματικής λήψης σε άλλο επίπεδο με την ικανότητα λήψης ομαλού βίντεο 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840 x 2160 / MOV ή MP4) υψηλής ακρίβειας. Γρηγορότεροι ρυθμοί καρέ σημαίνουν άριστη αντιστάθμιση κίνησης κι επιπλέον μπορείς να επιβραδύνεις το βίντεο κατά την επεξεργασία του χωρίς να χάνεις τις λεπτομέρειες. Μπορείς, επίσης, να επιτύχεις τέλειο έλεγχο panning, καθώς και συμπίεση του εφέ του κυλιόμενου φωτοφράκτη όπως ισχύει σε μικρότερους ρυθμούς καρέ.

Εικόνες υψηλής ανάλυσης και τέλειο εστιακό μήκος μπορούν, επίσης, να επιτευχθούν, καθώς η LUMIX GH5 έχει την ικανότητα εγγραφής pixel προς pixel χωρίς κροπάρισμα στον αισθητήρα. Επίσης, δεν υπάρχει όριο διάρκειας λήψης κι έτσι μπορείς να περάσεις τα 30 λεπτά σε όλες τις ρυθμίσεις εγγραφής.

Εσωτερική Εγγραφή 4:2:2 10-bit:

Η LUMIX GH5 φέρνει μεγάλες αλλαγές στην αγορά με την εσωτερική εγγραφή βίντεο 4K 4:2:2 10-bit. Για παράδειγμα, με τα 10-bit αποδίδονται όλες οι λεπτές αποχρώσεις των ουρανών και των ηλιοβασιλεμάτων με διαβαθμίσεις χωρίς τη δημιουργία λωρίδων όπως με τα 8-bit. Η δύναμη της ικανότητας δημιουργίας βίντεο μέσα στη φωτογραφική μηχανή δημιουργεί προηγούμενο στην αυτοσχέδια λήψη βίντεο. Μπορείς, επίσης, να γράψεις 4:2:2 10-bit σε κάρτα SD, ενώ παράλληλα στέλνεις ζωντανό σήμα μέσω μιας θύρας HDMI πλήρους μεγέθους σε μια εξωτερική οθόνη ή συσκευή εγγραφής. Η λήψη 4:2:2 10-bit επιτρέπει την αναπαραγωγή πιστών χρωμάτων και την πιστότητα διαβάθμισης με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα και τέσσερις φορές την τονικότητα των 8-bit προσφέροντας επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η εντυπωσιακή εγγραφή στα 400Mbps (ALL-Intra) υψηλού ρυθμού bit θα είναι διαθέσιμη μέσω της ενημέρωσης firmware.

Πολύ Γρήγορη Ανίχνευση Κίνησης και Εστίαση:

Η καινοτόμος τεχνολογία DFD (Depth From Defocus - Βάθος από μη Εστίαση) της Panasonic εξελίσσεται συνεχώς και γίνεται όλο και καλύτερη. Το DFD επιτρέπει στη LUMIX GH5 να υπολογίζει την κίνηση του φακού εστίασης συγκρίνοντας τις τιμές του βάθους πεδίου δύο εικόνων με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα. Συνδυάζοντας τον οδηγό Αυτόματης Εστίασης AF με τη μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης των 480 fps, η LUMIX GH5 μπορεί να επιτύχει Αυτόματη Εστίαση υπερ-υψηλής ταχύτητας σε 0,05 δευτ. το μέγιστο και συνεχόμενη λήψη 9 fps με AFC ( συνεχόμενη λήψη 12 fps με AFS). Ένας νέος ανιχνευτής κίνησης εντοπίζει με ακρίβεια τα αντικείμενα που κινούνται γρήγορα και επιτρέπει την ομαλή λήψη 4K PHOTO/VIDEO & 6K PHOTO.

Μη χάσεις ούτε σκηνή με τη συνεχόμενη λήψη 6K/4K:

Τράβηξε με απεριόριστη συνεχόμενη λήψη κι έπειτα επίλεξε τα πλαίσια που θέλεις να κρατήσεις. Η νέα λειτουργία 6K PHOTO στα 30fps, σου επιτρέπει να απαθανατίζεις την τέλεια στιγμή με μια εκπληκτική υψηλή ανάλυση περίπου 18 megapixel. Η λειτουργία 4K PHOTO υπερ-υψηλής ταχύτητας στα 60fps παγώνει ακόμη και την πιο γρήγορη κίνηση, κάτι που είναι απλά αδύνατο με τις συμβατικές φωτογραφικές μηχανές. Η LUMIX GH5 κάνει πραγματικά τις στιγμές σου αξέχαστες.

Ανθεκτικότητα στο πιτσίλισμα, τη σκόνη και την παγωνιά:

Η LUMIX GH5 είναι κατασκευασμένη να αντέχει ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Είναι ανθεκτική ενάντια στην παγωνιά έως τους -10 βαθμούς και περιλαμβάνει μια κατασκευή ενάντια στο πιτσίλισμα και στη σκόνη, χάρη στη στεγανότητα σε κάθε αρμό, επιλογέα και πλήκτρο. Ένα πλαίσιο από χυτό κράμα μαγνησίου κάνει το σώμα να είναι ελαφρύ, αλλά ανθεκτικό σε ένα συμπαγές μέγεθος. Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να πάει όπου κι εσύ.

Μεγάλο OLED LVF 3.680 κουκκίδων:

Ένα Σκόπευτρο OLED LVF (Live View) πολύ υψηλής ανάλυσης 3.680 κουκκίδων προσφέρει τέλεια ορατότητα και κάνει την τέλεια πλαισίωση ακόμη και κάτω από το έντονο ηλιακό φως. Μια υψηλή μεγέθυνση 0.76x (ισοδύναμο μιας αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ.) καθιστά εύκολο να βλέπεις τις λεπτομέρειες της εικόνας, τις ρυθμίσεις σου και τα εικονίδια και η απόσταση του ματιού των 21 χιλ. είναι ιδανική για τα άτομα που φορούν γυαλιά. Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι το σκόπευτρο OLED LVF εξασφαλίζει ότι οι εικόνες σου είναι όπως ακριβώς θέλεις.

 

 

 • 20.3MP Digital Live MOS Sensor
 • Venus Engine Image Processor
 • 4K Video with No Crop
 • Internal 4:2:2 10-Bit 4K Video at 24/30p
 • 5-Axis Sensor Stabilization; Dual I.S. 2
 • 0.76x 3.68m-Dot OLED Viewfinder
 • 3.2" 1.62m-Dot Free-Angle Touchscreen
 • Advanced DFD AF System; 6K & 4K PHOTO
 • ISO 25600 and 12 fps Continuous Shooting
 • Dual UHS-II SD Slots; Wi-Fi & Bluetooth

   Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Body Cap
 • USB Cable
 • Shoulder Strap
 • Cable Holder
 • Panasonic  Lumix GH5

Τύπος Κάμερας
Body
Ανάλυση Megapixel
20,3 MP
Οπτικό Zoom
-
Ψηφιακό Zoom
-
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Όχι
Mount
Micro Four Thirds (MFT)
Χρώμα
Μαύρο
Υποστήριξη 3D
-
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Αδιάβροχη,
Αντοχή στην Σκόνη,
Αντοχή στο Ψύχος

      Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3,2 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
Live MOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
17.3 x 13.0 mm
Μέγεθος Αισθητήρα
Micro Four Thirds (4/3")
Επιλογές ISO
100 - 25600
Autofocus (AF)
Ναι

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
5184 x 3888 pixels
Format Εικόνων
JPEG, RAW, RAW + JPEG

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160 pixels
FPS
60 fps
Format Video
MOV: H.264/MPEG-4 AVC,
MP4: H.264/MPEG-4 AVC,
AVCHD Progressive

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
-
USB 3.0
Ναι
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
SD, SDHC, SDXC
PictBridge
-
Μέγεθος εσωτερικής μνήμης
-
Πλάτος
138,5 mm
Ύψος
98,1 mm
Βάθος
87,4 mm
Βάρος
725 gr