ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

CANON EOS R7 BODY

-20% CANON EOS R7 BODY
Κατασκευαστής: Canon
Κωδικός Προϊόντος: 5137C041AA
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
1.719,00€ 1.369,00€
Δωρεάν μεταφορικά
24 Mήνες Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

Canon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R7 Crop Frame Body Black

Η τεχνολογία EOS R συναντά τη σχεδίαση APS-C,

σε μια υβριδική mirrorless μηχανή που είναι μικρή, γρήγορη και πανίσχυρη


Εξερευνήστε την άγρια φύση
Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα;

Συνεχίζοντας την παράδοση της σειράς των πανίσχυρων μηχανών EOS 7D,

η EOS R7 συνδυάζει τις υπερσύγχρονες επιδόσεις και την εκπληκτική ταχύτητα σε ένα σώμα mirrorless μηχανής επόμενης γενιάς της σειράς EOS R.

Η καινοτομία της EOS R συναντά τη σχεδίαση APS-C

Η EOS R7 έχει κατασκευαστεί γύρω από έναν αισθητήρα μεγέθους APS-C, με αποτέλεσμα οι φακοί σας να προσφέρουν 1,6x μεγαλύτερη εμβέλεια τηλεφακού, σε σύγκριση με την ίδια εστιακή απόσταση σε μια μηχανή full-frame. Θα αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε ακριβώς δίπλα στο θέμα σας, ενώ θα μπορείτε να απαθανατίζετε πορτραίτα ζώων που γεμίζουν όλο το κάδρο και φωτογραφίες έντονης δράσης που εντυπωσιάζουν.

Με αφορμή αυτήν την κυκλοφορία, η Canon προσφέρει τον προσαρμογέα βάσης Canon EF-EOS R

Κάντε το επόμενο βήμα από την DSLR εύκολα, χάρη στην προσφορά μας: στη συσκευασία περιλαμβάνεται ο προσαρμογέας βάσης Canon EF-EOS R. Χρησιμοποιήστε τους φακούς EF και EF-S της DSLR που ήδη διαθέτετε λόγω της DSLR, χωρίς να χάσετε τίποτα σε ποιότητα, επιδόσεις και λειτουργικότητα με την EOS R7.

 

Αυτόματη εστίαση επόμενης γενιάς
Με τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» ΑΙ και αναγνώριση θέματος

Η εξαιρετικά ευκρινής και ακριβής εστίαση σε θέματα που κινούνται γρήγορα οπουδήποτε στο καρέ είναι μία από τις δυσκολότερες προκλήσεις στη φωτογραφία. Ωστόσο, με την τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» AI και Dual Pixel CMOS AF II, η EOS R7 το κάνει να φαίνεται παιχνιδάκι, τόσο στις φωτογραφίες όσο και στα βίντεο. Έχουμε εξοπλίσει την EOS R7 με την τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» AI και iTR AF, τις οποίες θα βρείτε στις μηχανές EOS R3, EOS R5 και EOS R6. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναγνωρίζει ανθρώπους, ζώα και οχήματα και να τα διατηρεί σε εξαιρετική εστίαση όπου και αν κινούνται στο καρέ.

Όταν φωτογραφίζετε ανθρώπους, η φωτογραφική μηχανή εστιάζει πάντα στα μάτια, όταν αυτά είναι ορατά. Σε περίπτωση που δεν είναι (εάν το θέμα φοράει γυαλιά ηλίου ή κράνος ή εάν έχει γυρίσει το πρόσωπό του, για παράδειγμα), η EOS R7 δίνει προτεραιότητα στο κεφάλι και, στη συνέχεια, στο σώμα. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι παρακολουθούνται συνεχώς, ακόμα και όταν στρέφονται στιγμιαία μακριά από τη μηχανή ή ακόμα και όταν το πρόσωπο καλύπτεται από μάσκα. Μπορεί να αναγνωρίσει και να εστιάσει με ακρίβεια ακόμα και τα αντικείμενα σε ανάποδη θέση και τους αθλητές που φορούν κράνος.

Η φωτογράφιση πουλιών ενώ αυτά πετάνε είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους φωτογράφους άγριας ζωής. Ωστόσο, η EOS R7 αναγνωρίζει τα πουλιά και μπορεί να τα παρακολουθεί τέλεια καθώς πετάνε στο τοπίο, επιτρέποντάς σας να καταγράφετε κάθε ανεπαίσθητη κίνηση σε έως και 15fps με το μηχανικό κλείστρο ή 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο με το ηλεκτρονικό κλείστρο της μηχανής. Ο αλγόριθμος της μηχανής αναγνωρίζει επίσης γάτες και σκύλους.

Και για τους φωτογράφους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η EOS R7 παρακολουθεί επίσης οχήματα, όπως μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα. Η μηχανή μπορεί ακόμη και να εντοπίσει τις διαφορές μεταξύ των αυτοκινήτων κλειστού και ανοικτού τύπου, εστιάζοντας στο κράνος του οδηγού όταν αυτό είναι ορατό.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε το αρχικό σημείο ή το σημείο εκκίνησης ή τη ζώνη AF, για να μπορείτε να ελέγξετε το σημείο από όπου θα ξεκινήσει η μηχανή να παρακολουθεί.

Ακριβής ρύθμιση AF για απόλυτη αντιστοίχιση με το θέμα σας

Μπορείτε επίσης να ορίσετε σε ποιον τύπο θέματος θα δώσει προτεραιότητα η EOS R7 και πόσο γρήγορα θα εναλλάσσεται μεταξύ των διαφορετικών θεμάτων που εισέρχονται στο καρέ, η κατάλληλη επιλογή στην περίπτωση που φωτογραφίζετε έναν συγκεκριμένο αθλητή, για παράδειγμα.

Κάτι που ταιριάζει σε ένα θέμα μπορεί να μην ταιριάζει σε ένα άλλο. Για τον λόγο αυτό, η EOS R7 διαθέτει τέσσερις περιπτώσεις AF, προκαθορισμένες συμπεριφορές εστίασης που έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικούς τρόπους εργασίας.

Περίπτωση 1: Γενικά. Ιδανική για τα περισσότερα κινούμενα θέματα

Περίπτωση 2:Αγνοεί τα εμπόδια και συνεχίζει να παρακολουθεί τα θέματα.  Κατάλληλη για αθλητικές εκδηλώσεις και άγρια ζωή, όπου αντικείμενα στο προσκήνιο μπορεί να εμποδίσουν στιγμιαία την οπτική επαφή με τα θέματα.

Περίπτωση 3: Ανταποκρίνεται γρήγορα. Χρησιμοποιείται στις περιπτώσεις που περιμένετε να εμφανιστεί ένα θέμα στο καρέ, για παράδειγμα ένας ποδηλάτης βουνού που πηδάει ξαφνικά μέσα στο καρέ.

Περίπτωση 4: Για θέματα που επιταχύνουν ή επιβραδύνουν γρήγορα, όπως οι μοτοσυκλέτες που μπαίνουν και βγαίνουν από μια στροφή.

Περίπτωση A (Αυτόματο): Αφήστε τη μηχανή να επιλέξει αυτόματα την πιο κατάλληλη από τις παραπάνω περιπτώσεις για το θέμα.

Εστίαση σε ολόκληρο το καρέ

Υπάρχουν 651 ζώνες εστίασης κατανεμημένες σε ολόκληρο το καρέ. Χρησιμοποιήστε τις μαζί όταν παρακολουθείτε θέματα που κινούνται γρήγορα ή χρησιμοποιήστε τις μεμονωμένα ή σε ομάδες, όταν θέλετε να είστε πιο συγκεκριμένοι. Η ευέλικτη AF ζώνης της EOS R7 επιτρέπει την προσαρμογή του μεγέθους και της θέσης της περιοχής AF, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός, η EOS R7 εξακολουθεί να εστιάζει χωρίς πρόβλημα, κλειδώνοντας με ακρίβεια ακόμα και με φωτισμό τόσο χαμηλό όσο -5EV3. Χάρη σε αυτήν την ευαισθησία, η αυτόματη εστίαση μπορεί να λειτουργήσει με πολύ μικρά μέγιστα διαφράγματα με μέγεθος μόλις f/22. Αυτό επιτρέπει την αυτόματη εστίαση, ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε σούπερ τηλεφακούς με μετατροπείς τηλεφακού.

 

Εξατομίκευση, έλεγχος και άνεση

Όταν κρατήσετε την EOS R7 στα χέρια σας, θα παρατηρήσετε ότι ο αντίχειρας σας ακουμπά φυσικά σε ένα στοιχείο ελέγχου AF τεσσάρων κατευθύνσεων, που χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση του ενεργού σημείου ή της περιοχής εστίασης στο καρέ. Περιβάλλεται από έναν προσαρμόσιμο τροχό ελέγχου, για να μην ψάχνετε άλλες λειτουργίες. Ενώ είστε έτοιμοι για τη λήψη, μπορείτε επίσης να αγγίξετε και να σύρετε το ενεργό σημείο εστίασης για να το μεταφέρετε, χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής, όπως χρησιμοποιείτε το trackpad σε έναν φορητό υπολογιστή.

Για όσους προτιμούν την εστίαση με το πίσω κουμπί, η αυτόματη εστίαση μπορεί να ξεκινήσει με το κουμπί AF-ON στο πίσω μέρος της μηχανής, αντί με το πάτημα του κουμπιού ελευθέρωσης κλείστρου μέχρι τη μέση. Αυτό το κουμπί AF-ON μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την έναρξη και τη διακοπή της παρακολούθησης και την αλλαγή των καταστάσεων προσανατολισμού AF.

 

Κορυφαία εστίαση ακριβείας στο σημείο που επιθυμείτε

Το βάθος πεδίου είναι μικρό όταν αποτυπώνετε κοντινές λήψεις, οπότε η οριοθέτηση εστίασης της EOS R7 είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για τους φωτογράφους macro. Με ένα μόνο πάτημα του κουμπιού ελευθέρωσης κλείστρου ενεργοποιείται η συνεχής λήψη, ενώ η εστίαση ρυθμίζεται αυτόματα από την αρχική της θέση προς το άπειρο.

Η σειρά φωτογραφιών που προκύπτει, όλες με ελαφρώς διαφορετικά σημεία εστίασης, μπορεί να συγχωνευτεί σε μία σύνθετη εικόνα, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Digital Photo Professional, για τέλειο βάθος πεδίου από εμπρός προς τα πίσω. Επιπλέον, η λειτουργία σύνθεσης βάθους της EOS R7 επιτρέπει πλέον την εκτέλεση αυτής της διαδικασίας στη μηχανή, με τη λειτουργία κοπής βάθους πεδίου, που επιτρέπει στους φωτογράφους να καθορίζουν το σημείο στο οποίο θα αρχίσει να μειώνεται η εστίαση.

 

Dual Pixel RAW

Κάθε pixel στον αισθητήρα 32,5 megapixel της EOS R7 χωρίζεται σε δύο φωτοδιόδους, κάθε μία από τις οποίες βλέπει μια ελαφρώς διαφορετική άποψη του κόσμου, όπως ακριβώς τα μάτια σας. Αυτή η μικρή διαφορά, γνωστή ως παράλλαξη, επιτρέπει στη μηχανή να εστιάζει αυτόματα με τόση ταχύτητα και ακρίβεια.

Κανονικά, κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας, τα σήματα και από τις δύο φωτογραφίες συγχωνεύονται για να σχηματίσουν την τελική εικόνα. Ωστόσο, όταν έχει ενεργοποιηθεί η κατάσταση Dual Pixel RAW στη μηχανή, το σήμα κάθε μεμονωμένης περιοχής αποθηκεύεται ξεχωριστά, ως δύο εικόνες μέσα στο ίδιο αρχείο RAW.

Όταν επεξεργάζεστε αρχεία RAW Dual Pixel στο λογισμικό DPP της Canon, μπορείτε να προσαρμόσετε ορισμένες παραμέτρους για να βελτιώσετε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Μικρορύθμιση εικόνας

Όταν μια εικόνα δεν είναι αρκετά ευκρινής σε μια συγκεκριμένη περιοχή,

μπορείτε να την προσαρμόσετε για να επιτύχετε κορυφαία ευκρίνεια, χάρη στις πληροφορίες βάθους στο αρχείο εικόνας.

 

Μετατόπιση bokeh

Η τεχνολογία Dual Pixel RAW επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόζει τη θέση των περιοχών εκτός εστίασης, δηλαδή του «bokeh», ώστε να βελτιώνει τη σύνθεση μετακινώντας εκτός εστίασης, για παράδειγμα, ένα αντικείμενο που βρίσκεται στο προσκήνιο και επισκιάζει το θέμα.

 

Μείωση ειδώλων

Το φως που πέφτει απευθείας στον φακό μπορεί να προκαλέσει εσωτερικές αντανακλάσεις, γνωστές και ως «είδωλα». Ο χρήστης μπορεί να το ελέγξει με την τεχνολογία Dual Pixel RAW και να το ελαχιστοποιήσει με προσεκτικές ρυθμίσεις.

Αναβαθμισμένη σταθεροποίηση εικόνας
Για 7 στοπ προστασίας από την αστάθεια της μηχανής

Φανταστείτε πώς είναι να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες μακράς έκθεσης με τη μηχανή στο χέρι, θολώνοντας σκόπιμα τα κινούμενα θέματα χωρίς να χρειάζεστε τρίποδο. Ή να καταγράφετε βίντεο με εξαιρετικά ομαλή κίνηση ενώ περπατάτε με την μηχανή. Ο ενσωματωμένος Σταθεροποιητής εικόνας (IBIS) που βρίσκεται μέσα στην EOS R7 ξεκλειδώνει όλους τους νέους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και μπορεί να σας κάνει να επανεξετάσετε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το σύστημα της μηχανής σας.

 

Σταθερά πλάνα, ακόμα και όταν κινείστε

Ο ενσωματωμένος Σταθεροποιητής εικόνας (IBIS) της EOS R7 παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματική σταθεροποίηση εικόνας, ανεξάρτητα από τον φακό που χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, το σύστημα μετατρέπεται σε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, όταν προσθέτετε έναν φακό RF που διαθέτει οπτικό σύστημα IS.
Οι σταθεροποιητές εικόνας του μηχανικού σώματος και του οπτικού φακού συνεργάζονται μέσω της υψηλής ταχύτητας της βάσης RF της μηχανής, παρέχοντας έως και 7 στοπ προστασίας από την αστάθεια μηχανής με τον φακό RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM και προσφέρει επίσης την κορυφαία σταθεροποίηση εικόνας παγκοσμίως στα 8,0 στοπ

Όταν καταγράφετε με φακούς χωρίς IS (όπως οι γρήγοροι σταθεροί φακοί), η ευρεία βάση φακού του συστήματος EOS-R επιτρέπει στον ενσωματωμένο Σταθεροποιητή εικόνας της EOS R7 να παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία από την αστάθεια μηχανής.
Αυτή η συνεργατική προσέγγιση για τη σταθεροποίηση της εικόνας σας μυεί σε έναν κόσμο με νέες δημιουργικές δυνατότητες. Καταγράψτε χωρίς τρίποδο με ταχύτητες κλείστρου αρκετών δευτερολέπτων, για να φλουτάρετε τα κινούμενα θέματα, διατηρώντας όλα τα υπόλοιπα θέματα ευκρινή, μια προσέγγιση που διαφορετικά θα απαιτούσε ένα δύσχρηστο τρίποδο.

Οι φωτογράφοι άγριας φύσης και αθλητικών εκδηλώσεων που χρησιμοποιούν εστιακές αποστάσεις τηλεφακού θα λατρέψουν την ελευθερία που προσφέρει η λήψη χωρίς τρίποδο, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με τη σιγουριά ότι η λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας της EOS R7 σε συνεργασία με τη μηχανή θα προσφέρει τα πιο ευκρινή αποτελέσματα.

 

Η σωστή ευθεία

Η ανακλινόμενη δράση του συστήματος IBIS της μηχανής μπορεί επίσης να φέρει στη σωστή ευθεία τις εικόνες, εξαφανίζοντας τους ορίζοντες με κλίση σε γραφικές εικόνες.

Διατίθεται επίσης μια νέα κατάσταση σκηνής πανοραμικής λήψης, η οποία χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο IS για να αντισταθμίσει την κίνηση περιστροφής που παρουσιάζεται κατά τη μετατόπιση της μηχανής, είτε είναι προς τα αριστερά, προς τα δεξιά είτε προς τα επάνω ή προς τα κάτω. Το αποτέλεσμα είναι πανοραμικές λήψεις καλύτερης ποιότητας με λιγότερες αποκλίσεις ευθυγράμμισης, οι οποίες προκαλούνται από την κίνηση.

Όσον αφορά την μετατόπιση (λήψη με χαμηλή ταχύτητα κλείστρου ενώ ακολουθείτε ένα κινούμενο θέμα, προκειμένου να φλουτάρετε το φόντο), η EOS R7 κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα. Επιλέξτε την κατάσταση σκηνής μετατόπισης και η λειτουργία AF της μηχανής εντοπίζει και παρακολουθεί το όχημα, καθώς ο Σταθεροποιητής εικόνας διορθώνει την κατακόρυφη αστάθεια μηχανής κατά τη μετατόπιση. Η μηχανή χρησιμοποιεί επίσης την αναγνώριση θέματος για να αντισταθμίσει την «αστάθεια θέματος», εξασφαλίζοντας πολύ καλύτερο ποσοστό επιτυχίας.

 

Εξαιρετικά ομαλό σταθεροποιημένο βίντεο

Η κορυφαία στην κατηγορία της τεχνολογία συνεργασίας IS της EOS R7 σταθεροποιεί επίσης τα βίντεο, προσφέροντας απίστευτα ομαλά πλάνα που μοιάζουν να έχουν τραβηχτεί με dolly ή gimbal. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και έναν τρίτο τύπο IS, η σταθεροποίηση Movie Digital IS λειτουργεί σε συνδυασμό με το IBIS και το OIS της EOS R7 για ακόμα πιο ομαλό αποτέλεσμα.

Σε χρόνο μηδέν…
Ταχύτητα και απόδοση που θα σας συναρπάσουν

Η τέλεια φωτογραφική στιγμή μπορεί να διαρκέσει μόλις μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου. Γι' αυτόν το λόγο, σχεδιάσαμε την EOS R7 με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εξαιρετικά γρήγορη. Καταγράψτε αρχεία RAW, JPEG και HEIF στη συγκλονιστική ταχύτητα των 15fps6 ή έως και 30fps4 όταν χρησιμοποιείτε το αθόρυβο ηλεκτρονικό κλείστρο της μηχανής με συνεχή AF και AE που αντιδρά συνεχώς, ενώ εσείς τραβάτε. Η κορυφαία ταχύτητα ηλεκτρονικού κλείστρου 1/16.000 δευτ. φανερώνει λεπτομέρειες που συχνά δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.

 

Σχεδιασμένη για γρήγορη αντίδραση

Ο επεξεργαστής DIGIC X της μηχανής προσφέρει γρήγορο, δυναμικό χειρισμό και ουσιαστικά εξαλείφει την καθυστέρηση του σκοπεύτρου, για μια εμπειρία λήψης με εξαιρετική ανταπόκριση. Σε μία ριπή 30fps, μπορείτε να καταγράφετε έως και 42 αρχεία RAW και 126 αρχεία JPEG.

Ομαλή κίνηση με τέλεια αποτύπωση στο βίντεο

Κατά τη λήψη βίντεο, διατίθενται ταχύτητες καρέ έως 60p σε ανάλυση 4K και έως 120p κατά τη λήψη Full HD9. Αποτυπώνει κινούμενα αντικείμενα με απίστευτη ακρίβεια και δημιουργεί εξαιρετικά ομαλά εφέ αργής κίνησης κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

Το επόμενο κεφάλαιο στην ποιότητα εικόνας.
Φωτογραφίες και βίντεο που ξεπερνούν τις προσδοκίες

Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο, ο αισθητήρας CMOS 32,5 megapixel της EOS R7 και ο επεξεργαστής εικόνας DIGIC X προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Τα τεχνικά πλεονεκτήματα του Συστήματος EOS R συνδυάζονται με την εμπειρία μας στη σχεδίαση των οπτικών συστημάτων και των αισθητήρων, προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα εικόνας που έχετε δει μέχρι τώρα.

 

Ασθενής φωτισμός; Κανένα πρόβλημα

Οι φωτογραφίες είναι γεμάτες λεπτομέρειες, χρώματα και δυναμικό εύρος, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Όταν σκοτεινιάζει, η EOS R7 εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετικές εικόνες χάρη στη μέγιστη ευαισθησία ISO 32.000 (με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 51.200) που διασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γρήγορες ταχύτητες κλείστρου για πάγωμα της κίνησης ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ιδανικό για βραδινές αθλητικές διοργανώσεις ή για φωτογράφιση της συμπεριφοράς των ζώων στο τέλος της ημέρας.

Η επόμενη πρωτοπορία στη σχεδίαση EOS
Νέα χαρακτηριστικά, διαισθητικός χειρισμός

Κάντε το επόμενο βήμα στη δημιουργικότητα με μια μηχανή που σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες, ενώ παράλληλα σας είναι εξίσου οικεία και μπορείτε να δουλέψετε διαισθητικά με αυτήν, όπως με την DSLR σας. Τα νέα χαρακτηριστικά σχεδίασης, όπως ο συνδυαστικός επιλογέας σημείου AF και ο πίσω τροχός ελέγχου, συνδυάζονται με τον κλασικό χειρισμό EOS και τις σελίδες μενού που είναι άμεσα αναγνωρίσιμες, για να νιώσετε οικειότητα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 

Ηλεκτρονικό σκόπευτρο

Ακόμη και το εντυπωσιακό ηλεκτρονικό σκόπευτρο των 2,36 εκατ. κουκκίδων στα 120fps10 διαθέτει λειτουργία υποβοήθησης OVF, η οποία θα βοηθήσει του χρήστες των DSLR στην μετάβαση.

Οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας

Οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας που διευκολύνει τη λήψη από δύσκολες γωνίες. Υποστηρίζεται επίσης η κατακόρυφη εγγραφή βίντεο, για να αποτυπώνετε εύκολα stories για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συνδυαστικός επιλογέας σημείου AF

Τα νέα χαρακτηριστικά σχεδίασης περιλαμβάνουν τον συνδυαστικό επιλογέα σημείου AF και τον πίσω τροχό ελέγχου.

Το πλεονέκτημα του APS-C

Η EOS R7 έχει κατασκευαστεί γύρω από έναν αισθητήρα μεγέθους APS-C, με αποτέλεσμα οι φακοί σας να έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια τηλεφακού, σε σύγκριση με την ίδια εστιακή απόσταση σε μια μηχανή full-frame. Χάρη στο μικρότερο μέγεθος αισθητήρα, η EOS R7 είναι πιο φορητή, ιδανική για ταξίδια στην άγρια φύση, για φωτογράφιση εναέριων επιδείξεων ή καταγραφή της δράσης σε πίστες.

Ολοκλήρωση και διεύρυνση

Και μια και μιλάμε για φακούς, μπορείτε να μεταφέρετε όλους τους φακούς EF και EF-S στην EOS R7 μέσω μιας σειράς προσαρμογέων βάσης της Canon, όπου θα αποδίδουν όπως ξέρετε ή και ακόμα καλύτερα, χάρη στη μεγαλύτερη λειτουργικότητα του Συστήματος EOS R.

Μπορείτε να προσαρμόσετε την EOS R7 για να λειτουργεί με τον τρόπο που θέλετε. Οι επιλογείς και τα κουμπιά με δυνατότητα προσαρμογής συμπληρώνουν τις εξειδικευμένες καταστάσεις λήψης και την προγραμματιζόμενη οθόνη My Menu.

Η νέα εποχή στην επικοινωνία
Μοιραστείτε, στείλτε, μεταδώστε και επεξεργαστείτε

Η EOS R7 είναι μια μηχανή με υψηλή συνδεσιμότητα, που μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας μέσω της εφαρμογής Canon Camera Connect. Η σύζευξη Bluetooth χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας διατηρεί τη σύνδεση με την έξυπνη συσκευή σας, για να μπορείτε να αναζητάτε, να κατεβάζετε ή να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο πλήρους ή μειωμένου μεγέθους μέσω Wi-Fi, ανεξάρτητα από την τοποθεσία λήψης. Η EOS R7 έχει κατασκευαστεί και για iPhone, κι έτσι μπορείτε να συνδεθείτε με ένα καλώδιο USB-C υψηλής ταχύτητας.

Ενημερώστε τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για συναρπαστικά γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν ή στείλτε φωτογραφίες απευθείας σε έναν πελάτη, αν εργάζεστε επαγγελματικά. Η EOS R7 σας επιτρέπει ακόμη και να μεταδίδετε βίντεο σε ζωντανή ροή στο YouTube.

Ξεκινήστε νωρίς τη ροή εργασιών της επεξεργασίας

Το ενσωματωμένο Wi-Fi διευκολύνει την ανεξάρτητη σύνδεση στην ηλεκτρονική πύλη μας, image.canon, για άμεση και απρόσκοπτη μεταφορά των εικόνων και των σύντομων βίντεο σε έναν χώρο αποθήκευσης στο cloud, όπου θα μπορείτε να τα εξετάσετε αργότερα. Μεταφέρετε όλες τις εικόνες, ώστε να είναι έτοιμες και να σας περιμένουν όταν επιστρέψετε στο σπίτι, ή αξιολογήστε τις, επιλέξτε και μεταφέρετε μόνο τις φωτογραφίες που προτιμάτε.

 

Βάση φακού: Canon RF
Συνολικά pixel: 34,4 Megapixel
Ενεργά: 32,5 Megapixel
Τύπος αισθητήρα: 22,3 x 14,8 mm (APS-C) CMOS
Crop Factor: 1,6x
Σταθεροποίησης εικόνας: Sensor-Shift, 5-Axis
Τύπος κλείστρου: Ηλεκτρονικό κλείστρο, Μηχανικό κλείστρο εστιακού επιπέδου
Ταχύτητα κλείστρου: Μηχανικό κλείστρο 1/8000 έως 30 δευτερόλεπτα, Ηλεκτρονικό κλείστρο 1/16000 έως 30 δευτερόλεπτα
Φωτογραφία ευαισθησίας ISO: 100 έως 32.000 σε Χειροκίνητη, Αυτόματη λειτουργία (Επέκταση: 100 έως 51.200)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 132 x 90,4 x 91,7 mm
Βάρος: 612 g (Σώμα με μπαταρία και μνήμη)

Βάση φακού: Canon RF
Συνολικά pixel: 34,4 Megapixel
Ενεργά: 32,5 Megapixel
Τύπος αισθητήρα: 22,3 x 14,8 mm (APS-C) CMOS
Crop Factor: 1,6x
Σταθεροποίησης εικόνας: Sensor-Shift, 5-Axis
Τύπος κλείστρου: Ηλεκτρονικό κλείστρο, Μηχανικό κλείστρο εστιακού επιπέδου
Ταχύτητα κλείστρου: Μηχανικό κλείστρο 1/8000 έως 30 δευτερόλεπτα, Ηλεκτρονικό κλείστρο 1/16000 έως 30 δευτερόλεπτα
Φωτογραφία ευαισθησίας ISO: 100 έως 32.000 σε Χειροκίνητη, Αυτόματη λειτουργία (Επέκταση: 100 έως 51.200)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 132 x 90,4 x 91,7 mm
Βάρος: 612 g (Σώμα με μπαταρία και μνήμη)