ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

CANON EOS R10+ RF 18-150MM F3.5-6.3 IS STM έως 12 Άτοκες Δόσεις (Επιπλέον -100€ CashBack)

CANON EOS R10+ RF 18-150MM F3.5-6.3 IS STM έως 12 Άτοκες Δόσεις (Επιπλέον -100€ CashBack)
Κατασκευαστής: Canon
Κωδικός Προϊόντος: 5331C039
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
1.559,00€
Δωρεάν μεταφορικά
24 Mήνες Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

Canon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R10 Crop Frame Kit

(EF-M 18-150mm F3.5-6.3 IS STM ) Black

 

EOS R10: Συμπαγές και ικανό, για δημιουργούς περιεχομένου

Δίνοντας έμφαση στη φορητότητα χωρίς να θυσιάζει την ικανότητα, η Canon EOS R10 είναι μια κομψή κάμερα χωρίς καθρέφτη.

Ιδανικό τόσο για τον κόσμο της φωτογραφίας όσο και του βίντεο, το R10 φέρνει έναν αισθητήρα APS-C στο σύστημα R,

μαζί με λήψη υψηλής ταχύτητας, έξυπνη αυτόματη εστίαση και εντυπωσιακή εγγραφή βίντεο 4K για να συμπληρώνει μια ροή εργασίας πολυμέσων.

 

 

 

Το APS-C έρχεται στο EOS R

Ο αισθητήρας APS-C CMOS των 24,2 MP, βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο όσον αφορά την ανάλυση, και επιτυγχάνει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ανάλυσης, μεγέθους αρχείου, ταχύτητας και απόδοσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αυτός ο αισθητήρας είναι κατάλληλος για γενικές εργασίες φωτογραφίας μαζί με εγγραφή UHD 4K, καθώς τα μεγέθη των αρχείων είναι αρκετά διαχειρίσιμα ώστε να επιτρέπουν γρήγορη συνεχή λήψη ριπής και εκτεταμένη εγγραφή βίντεο.

 

 

 

Επεξεργαστής DIGIC X

Δανεισμένο από το R3, το R10 διαθέτει έναν επεξεργαστή εικόνας DIGIC X για την εκτέλεση ποικίλων εργασιών υψηλής ταχύτητας, που κυμαίνονται από τη συνεχή λήψη έως την εγγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης. Όσον αφορά τη λήψη υψηλής ταχύτητας, το R10 υποστηρίζει συνεχή λήψη έως και 23 fps με αθόρυβο ηλεκτρονικό κλείστρο ή 15 fps με μηχανικό κλείστρο, με ενδείξεις AF και AE πριν από κάθε καρέ. Ο επεξεργαστής βοηθά επίσης στην πραγματοποίηση ενός ευρέος φάσματος ευαισθησίας από ISO 100-32000, το οποίο είναι επεκτάσιμο έως και ISO 51200 για εργασία σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

 

 

 

Εγγραφή βίντεο UHD 4K

Πέρα από τις φωτογραφίες, ο αισθητήρας του R10 προσφέρει επίσης εγγραφή υψηλής ανάλυσης UHD 4K 8-bit, με δυνατότητα εγγραφής έως και 60p χρησιμοποιώντας ένα περικομμένο τμήμα του αισθητήρα ή στα 30p όταν χρησιμοποιείτε μια υπερδειγματοληπτική περιοχή εγγραφής 6K για βελτιωμένη ευκρίνεια, μειωμένο μουαρέ και χαμηλότερο θόρυβο. Και, για αναπαραγωγή σε αργή κίνηση, υποστηρίζεται η εγγραφή 120p σε ανάλυση έως και Full HD. Η εγγραφή HDR-PQ είναι επίσης δυνατή για παραγωγή HDR εντός της κάμερας σε 10-bit και εξωτερική εγγραφή, μέσω της θύρας micro-HDMI, η οποία υποστηρίζει καθαρή έξοδο 4K. Επίσης, είναι δυνατοί και απεριόριστοι χρόνοι εγγραφής, και το R10 διαθέτει εξωτερική θύρα μικροφώνου καθώς και παπούτσι πολλαπλών λειτουργιών για συμβατότητα με φαρδιά αξεσουάρ.

Ανάλυση 4K που ξεπερνά τις προσδοκίες

 

 

 

 

Dual Pixel CMOS AF II

Προερχόμενο από το EOS R3, το προηγμένο σύστημα Dual Pixel CMOS AF II διαθέτει 651 αυτόματα σημεία AF που καλύπτουν ολόκληρη την περιοχή του αισθητήρα, για ταχύτερη, μεγαλύτερη απόκριση και ακριβέστερη απόδοση εστίασης. Αυτό το σύστημα εστίασης ανίχνευσης φάσης διαθέτει επίσης βελτιωμένη ανίχνευση και παρακολούθηση θέματος, με δυνατότητα έξυπνης αναγνώρισης ανθρώπων, ζώων και οχημάτων και η παρακολούθηση θα κλειδώνει αυτόματα σε αυτά τα θέματα και θα διατηρεί την ευκρινή εστίαση κατά τη διάρκεια των λήψεων ριπής. Το όριο χαμηλής φωτεινότητας του Dual Pixel AF II εστιάζει στα εντυπωσιακά -4 EV για ακριβή εστίαση ακόμη και σε νυχτερινές συνθήκες.

 

 

 

Σχεδιασμός σώματος, Διαισθητική κατασκευή

 Διατίθεται φωτεινό, καθαρό ηλεκτρονικό σκόπευτρο OLED 2,36 m-dot για προβολή στο επίπεδο των ματιών υψηλής ανάλυσης. Αυτός ο ανιχνευτής μεγέθυνσης 0,95x επωφελείται από τη γρήγορη επεξεργασία για σχεδόν καμία καθυστέρηση και ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης 120 fps μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζωντανή, ρεαλιστική απεικόνιση κίνησης.
    Διατίθεται επίσης μια οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας 3,0" και επωφελείται από την εργασία σε ψηλές, χαμηλές και μπροστινές γωνίες. Η ευέλικτη θέση συμπληρώνεται από μια διεπαφή οθόνης αφής και η καθαρή ανάλυση 1,04 m-dot επιτρέπει ζωντανή αναπαραγωγή και παρακολούθηση ζωντανής προβολής.
    Η ενιαία υποδοχή κάρτας μνήμης SD έχει αξιολογηθεί για ταχύτητες κάρτας UHS-II για υποστήριξη άπταιστης εγγραφής βίντεο 4K και συνεχούς λήψης υψηλής ταχύτητας.

 

 

 

Ευέλικτη Συνδεσιμότητα

Διατίθενται επιλογές ενσύρματης και ασύρματης συνδεσιμότητας, οι οποίες επιτρέπουν πολλαπλές μεθόδους μεταφοράς φωτογραφιών και βίντεο, καθώς και τον απομακρυσμένο έλεγχο της κάμερας. Φυσικά, η κάμερα διαθέτει μια θύρα USB Type-C και μια θύρα micro-HDMI, καθώς και μια θύρα μικροφώνου 3,5 mm για την εγγραφή βίντεο. Όσον αφορά την ασύρματη σύνδεση, διατίθεται Wi-Fi και Bluetooth 2,4 GHz για μεταφορά και απομακρυσμένο έλεγχο της κάμερας.
Hot Shoe πολλαπλών λειτουργιών επόμενης γενιάς

Tο Hot Shoe πολλαπλών λειτουργιών προσθέτει μια σειρά από επαφές στο μπροστινό μέρος του πέδιλου για να επιτρέψει μεγαλύτερη λειτουργικότητα αξεσουάρ καθώς και να παρέχει ισχύ για επιλογή τύπων αξεσουάρ που παραδοσιακά βασίζονται σε ξεχωριστές μπαταρίες. Αυτό το ενημερωμένο παπούτσι είναι συμβατό με επιλεγμένα αξεσουάρ, όπως ο πομπός ST-E10 Speedlite, το στερεοφωνικό μικρόφωνο DM-E1D και ο προσαρμογέας σύνδεσης Smartphone AD-P1, καθώς και ο προσαρμογέας Hot Shoe πολλαπλών λειτουργιών AD-E1 για να παρέχει συμβατότητα με παπούτσι παλαιού τύπου αξεσουάρ.

Δίνοντας έμφαση στη φορητότητα χωρίς να θυσιάζει την ικανότητα, η Canon EOS R10 είναι μια κομψή κάμερα χωρίς καθρέφτη. Ιδανικό τόσο για τον κόσμο της φωτογραφίας όσο και του βίντεο, το R10 φέρνει έναν αισθητήρα APS-C στο σύστημα R, μαζί με λήψη υψηλής ταχύτητας, έξυπνη αυτόματη εστίαση και εντυπωσιακή εγγραφή βίντεο 4K για να συμπληρώνει μια ροή εργασίας πολυμέσων.

 

 

 

Με αφορμή αυτήν την κυκλοφορία, προσφέρουμε τον προσαρμογέα βάσης Canon EF-EOS R

Κάντε το επόμενο βήμα από την DSLR εύκολα, χάρη στην προσφορά μας: στη συσκευασία περιλαμβάνεται ο προσαρμογέας βάσης Canon EF-EOS R. Χρησιμοποιήστε τους φακούς EF και EF-S της DSLR που ήδη διαθέτετε λόγω της DSLR, χωρίς να χάσετε τίποτα σε ποιότητα, επιδόσεις και λειτουργικότητα με την EOS R10. Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα κατά την κυκλοφορία μόνο των προϊόντων Canon EOS R7 και EOS R10.

Με αφορμή αυτήν την κυκλοφορία, προσφέρουμε τον προσαρμογέα βάσης Canon EF-EOS R

 

 

 

 

Βιώστε ένα νέο είδος αυτόματης εστίασης

Η EOS R10 μπορεί να αναγνωρίσει ανθρώπους, οχήματα και ζώα –όπως γάτες, σκύλους και πουλιά– παρακολουθώντας τα καθώς μετακινούνται σε οποιοδήποτε σημείο του κάδρου8. Ακόμη και τα θέματα που κινούνται γρήγορα αποδίδονται με εξαιρετική ευκρίνεια.

Κατά τη φωτογράφιση ανθρώπων, η EOS R10 δίνει προτεραιότητα στα μάτια του θέματος – μιας και είναι ο «καθρέφτης της ψυχής». Αν αυτά δεν είναι ορατά, τότε δίνεται προτεραιότητα στην παρακολούθηση του κεφαλιού. Κι αν το θέμα σας γυρίσει για μια στιγμή από την άλλη, η παρακολούθηση εστιάζει στο κεφάλι και ακολουθεί το υπόλοιπο σώμα.

 

 

 

 

Αποτύπωση στιγμών σε κλάσματα του δευτερολέπτου

Στην κατάσταση λήψης ριπής RAW, μπορείτε να αποτυπώσετε φωτογραφίες με ταχύτητα έως και 30fps, με κοπή 75%, ενώ οι εικόνες αποθηκεύονται σε ένα ενιαίο αρχείο ταινίας για σωστή και εύκολη οργάνωση. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε εξαγωγή και επεξεργασία μεμονωμένων εικόνων, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Digital Photo Professional (DPP) που διατίθεται για δωρεάν λήψη. Όταν είναι ενεργοποιημένη στο μενού της μηχανής η λειτουργία Πριν από τη λήψη, η EOS R10 καταγράφει εικόνες τα 0,5 δευτ. πριν πατηθεί το κουμπί ελευθέρωσης κλείστρου, για να αποτυπώνετε πάντα την τέλεια, μαγική στιγμή.

 

 

 

 

Γρήγορη απόκριση

Επίσης, η μηχανή αντιδρά γρήγορα στις εντολές σας,

προσφέροντας ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην αποτύπωση της κατάλληλης στιγμής.

Ο επεξεργαστής DIGIC X προσφέρει γρήγορο χειρισμό

και ελάχιστη καθυστέρηση ή σβήσιμο του σκοπεύτρου,

για να νιώθετε πάντα συνδεδεμένοι με το θέμα σας.

 

Canon EOS R10 – Επεξεργαστής Digic X

 

 

 

Πάρτε τον έλεγχο

Οι φωτογράφοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στη λήψη αρχείων JPEG ή HEIF ή

την καταγραφή αρχείων RAW για μέγιστη ευελιξία κατά την επεξεργασία μετά τη λήψη.

Η τεχνολογία DUAL Pixel RAW σάς επιτρέπει να βελτιώνετε τις εικόνες σας,

κάνοντας μικρορρυθμίσεις στην ευκρίνεια και το bokeh και μειώνοντας τα είδωλα.

 

Πάρτε τον έλεγχο με την EOS R10

 

 

 

Eξαιρετικά ομαλή κίνηση

Κατά τη λήψη σε ανάλυση Full HD, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ρυθμοί καρέ έως 120fps,

αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερες ιδιαίτερες λεπτομέρειες της κίνησης των κινούμενων αντικειμένων.

10 Και για τις σκηνές με αργή κίνηση, η δυνατότητα δημιουργίας εκπληκτικών ταινιών

4K και Full HD time-lapse εντός της μηχανής προσθέτει ένα ακόμα δημιουργικό «όπλο» στα χέρια σας.

Εξαιρετικά ομαλή κίνηση

 

 

 

 

Ένα σύστημα σχεδιασμένο για το μέλλον

Η EOS R10 ανήκει στην ομάδα του Συστήματος EOS R – μια συλλογή από μηχανές,

φακούς και αξεσουάρ που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν εξαιρετικές

φωτογραφίες και βίντεο, τώρα και στο μέλλον.

Η πιο γρήγορη και πιο φαρδιά βάση φακού (54mm) προσφέρει νέα επίπεδα απόδοσης,

ανοίγοντας νέους ορίζοντες δημιουργικότητας.

 

Ένα σύστημα σχεδιασμένο για το μέλλον.

 

 

 

 

Ολοκλήρωση και διεύρυνση

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους φακούς EF και EF-S που ήδη διαθέτετε,

χάρη στους τρεις προσαρμογείς βάσεων.

Αυτοί προσθέτουν επίσης επιπλέον λειτουργικότητα,

όπως μηχανισμούς με δυνατότητα προσαρμογής ή ένα μεταβλητό φίλτρο ND.

Ενσωματωθείτε και επεκταθείτε με το Σύστημα EOS R

 

 

 

Το πλεονέκτημα του APS-C

Δεδομένου ότι η EOS R10 έχει κατασκευαστεί γύρω από έναν αισθητήρα μεγέθους APS-C,

οι φακοί σας προσφέρουν 1,6x μεγαλύτερη εμβέλεια τηλεφακού,

σε σύγκριση με την ίδια εστιακή απόσταση σε μια μηχανή full-frame.

Βρεθείτε ακριβώς δίπλα στο θέμα σας, για λήψεις άγριας ζωής

που γεμίζουν όλο το κάδρο και στιγμές δράσεις που εντυπωσιάζουν.

APS-C έναντι full-frame – Σύγκριση

 

 

 

Μάθετε περισσότερα και εξελιχθείτε καθώς τραβάτε φωτογραφίες

Για όσους τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της φωτογραφίας ή στον κόσμο των EOS, το καθοδηγούμενο περιβάλλον χειρισμού σάς βοηθά να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να μάθετε πώς λειτουργεί η μηχανή σας. Όταν αισθανθείτε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις δικές σας δυνάμεις, το βασικό περιβάλλον χειρισμού της μηχανής είναι τόσο έξυπνο και φιλικό προς τον χρήστη, που μπορεί και να ξεχάσετε την ύπαρξή του.

Μάθετε περισσότερα και εξελιχθείτε καθώς τραβάτε φωτογραφίες

 

 

 

Πάντα συνδεδεμένοι

Η ενσωματωμένη λειτουργία Bluetooth χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας διατηρεί

πάντα ενεργή τη σύζευξη,

επιτρέποντας την απρόσκοπτη ενεργοποίηση του Wi-Fi 2,4GHz για τη μεταφορά εικόνων.

Μπορείτε επίσης να ελέγχετε τη μηχανή από απόσταση,

μέσω μιας έξυπνης συσκευής που διαθέτει την εφαρμογή Canon Camera Connect:

δείτε αυτά που βλέπει η μηχανή,

αλλάξτε ρυθμίσεις και καταγράψτε φωτογραφίες και βίντεο.

Για πιο απλή απομακρυσμένη λειτουργία,

διατίθεται επίσης το ασύρματο Τηλεχειριστήριο Bluetooth BR-E1.

Η EOS R10 διαθέτει επίσης USB-C για φόρτιση εντός της μηχανής

και δυνατότητα λήψης με διασύνδεση με υπολογιστές PC/Mac.

 

Canon EOS R10 – Πλεονέκτημα – Πιο συνδεδεμένη

 

 

 

Ασκήστε επιρροή στους ακολούθους σας

Οι vlogger και οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιήσουν την EOS R10 για να μεταδώσουν σε ζωντανή ροή βίντεο εξαιρετικής ποιότητας απευθείας στους ακολούθους τους στο YouTube7.

Συνδέστε απλώς τη μηχανή στο δίκτυο Wi-Fi – δεν απαιτείται υπολογιστής.

Η οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας μπορεί να περιστραφεί,

προσφέροντάς σας μια εικόνα ακριβείας όταν κάνετε παρουσίαση.

Η EOS R10 υποστηρίζει επίσης την κατακόρυφη λήψη βίντεο –

ιδανική για τη λήψη περιεχομένου για ιστορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Canon EOS R10 – Περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης

 

 

 

 

Δημιουργικότητα στο cloud

Η πύλη μας image.canon μεταφέρει το περιεχόμενό σας εκεί που θέλετε. Απρόσκοπτη αποστολή των εικόνων και των ταινιών σας, απευθείας από τη μηχανή στο cloud του image.canon μέσω Wi-Fi. Από εδώ, μπορείτε να τις μεταφέρετε σε κάποιο μέσο μακροχρόνιας αποθήκευσης σε άλλες πλατφόρμες cloud ή να τις κατεβάσετε σε PC ή Mac για επεξεργασία.

Για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες της EOS R10 για βέλτιστη ποιότητα εικόνας, δοκιμάστε να επεξεργαστείτε τις εικόνες RAW στο image.canon cloud11 Χρησιμοποιείται ένας νευρωνικός μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας, ο οποίος απογειώνει την ποιότητα εικόνας.12

 

image.canon – μεταφέρετε τη δημιουργικότητά σας στο cloud

 

 

 

 

Προδιαγραφές