ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NIKON COOLPIX P1000 έως 12 Άτοκες Δόσεις

NIKON COOLPIX P1000 έως 12 Άτοκες Δόσεις
Κατασκευαστής: Nikon
Κωδικός Προϊόντος: 26522
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
989,00€
Δωρεάν μεταφορικά
12 Mήνες Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

Αγγίξτε τα αστέρια. Μπείτε σε φωλιά αετών. Φτάστε πιο ψηλά από τον ουρανό με ένα εξαιρετικό οπτικό zoom 125x.

Τραβήξτε ευκρινείς φωτογραφίες και video με θέματα που δεν μπορούσατε να φτάσετε μέχρι τώρα.

Τοπία του φεγγαριού. Άγρια φύση. Αεροσκάφη από μεγάλες αποστάσεις.
Το οπτικό zoom 125x είναι το μεγαλύτερο του κόσμου. Το εύρος εστιακής απόστασης των 24–3000 mm φέρνει το απίθανο στα χέρια σας.
Το Dynamic Fine Zoom 250x επεκτείνει ψηφιακά το ανώτατο όριο zoom σε έως και 6000 mm. Αποτυπώστε το σύνολο της σκηνής με μια ευρυγώνια σύνθεση ή μεγεθύνετε και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Ακόμη κι εκείνες πάνω στο φεγγάρι.

Απολαύστε ευκρινή αποτελέσματα ακόμη και κατά τις λήψεις σε ιδιαίτερα υψηλές εστιακές αποστάσεις τηλεφακού.
Φωτεινός φακός NIKKOR f/2,8, αισθητήρας 16 MP και υποστήριξη RAW.
Ο ευαίσθητος αισθητήρας CMOS με οπίσθιο φωτισμό και ο φωτεινός φακός NIKKOR f/2,8 σας χαρίζουν την ελευθερία να πραγματοποιείτε λήψεις με χαμηλό φωτισμό. Ο ισχυρός μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας EXPEED και οι κορυφαίες τεχνολογίες φακών της Nikon ελαχιστοποιούν τις παραμορφώσεις ακόμη και με υψηλό zoom. Το γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψεις δράσης έως 7 fps. Και η υποστήριξη RAW σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να εξαγάγετε αρχεία εικόνας χωρίς συμπίεση στο πρόγραμμα επεξεργασίας της επιλογής σας.

Οποιαδήποτε γωνία
Συνθέστε απίστευτες λήψεις με το ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ανάλυσης της φωτογραφικής μηχανής και τη μεγάλη πτυσσόμενη οθόνη.
Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης (περίπου 2.360k-dot) αποδίδει μια καθαρή, λεπτομερή προβολή της λήψης σας ακόμη και σε φωτεινές συνθήκες. Και η φωτεινή οθόνη LCD 3,2 in 921k-dot μπορεί να πάρει κλίση και να περιστραφεί σε σχεδόν οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ένας οπτικός αισθητήρας πραγματοποιεί αυτόματη μετάβαση από λήψη από την οθόνη σε λήψη από το σκόπευτρο τη στιγμή που πλησιάζετε τη φωτογραφική μηχανή στο πρόσωπό σας.

Αποτυπώστε μοναδικά πλάνα video 4K/UHD με στερεοφωνικό ήχο.
Βρεθείτε κοντά στην εκτόξευση πυραύλων. Τραβήξτε σε video το πρώτο πέταγμα του αετόπουλου από μακρινή κρυψώνα.
Τραβήξτε εύκολα πλάνα σε ποιότητα 4K/UHD 30p ή video Full HD (1080p) με ταχύτητες καρέ που φτάνουν τα 60p. Η φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει καθαρή έξοδο HDMI, ώστε να μπορείτε να εξαγάγετε video σε μια εξωτερική οθόνη κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Και η υποδοχή ενσωματωμένου μικροφώνου της φωτογραφικής μηχανής επιτρέπει τη χρήση ενός εξωτερικού μικροφώνου για πιο καθαρό ήχο. Οι ενσωματωμένες λειτουργίες video περιλαμβάνουν τη λειτουργία υπερ-χρονικής υστέρησης, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα στιγμιότυπο γρήγορης κίνησης με μεταβαλλόμενα τοπία και μοναδικές προοπτικές. Και το Time-lapse είναι ιδανικό για εγγραφή τοπίων με φόντο τον ουρανό, ιχνών αστεριών και του περάσματος του φεγγαριού στον νυχτερινό ουρανό.

Η απόσβεση κραδασμών της Nikon αντισταθμίζει το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής.
Τραβήξτε σταθερές φωτογραφίες και πλάνα video, ακόμη και όταν πραγματοποιείτε λήψεις με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι σε αποστάσεις τηλεφακού.
Το σύστημα οπτικής απόσβεσης κραδασμών (VR) διπλής ανίχνευσης της Nikon σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψεις έως και πέντε στοπ χαμηλότερης ταχύτητας κλείστρου από ότι θα ήταν δυνατό διαφορετικά. Οι επιπτώσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής ελαχιστοποιούνται ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ μπορείτε να τραβήξετε πιο ευκρινείς φωτογραφίες και video χωρίς υποέκθεση. Η λειτουργία «Έντονη» για την απόσβεση κραδασμών προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα στην εικόνα από το σκόπευτρο και από την οθόνη, γεγονός που είναι ιδανικό όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Είτε πρόκειται για κόνδορα που έχετε εντοπίσει από το πίσω μέρος ενός τζιπ είτε για αναδυόμενη φάλαινα που φαίνεται από το κατάστρωμα του σκάφους, θα συνθέσετε την τέλεια λήψη.

Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό. Μείνετε συνδεδεμένοι με το SnapBridge.
Διατηρήστε τη φωτογραφική μηχανή σας συνδεδεμένη με την έξυπνη συσκευή σας για να συγχρονίζει απίθανες φωτογραφίες κατά τη λήψη και να μπορείτε να τις κοινοποιείτε αμέσως. Χρησιμοποιήστε την έξυπνη συσκευή σας για να πραγματοποιήσετε απομακρυσμένες λήψεις.
Η εφαρμογή SnapBridge της Nikon διατηρεί τη φωτογραφική σας μηχανή μονίμως συνδεδεμένη στην έξυπνη συσκευή σας μέσω της τεχνολογίας Bluetooth® low energy. Συγχρονίστε τις φωτογραφίες με τη συσκευή σας κατά τις λήψεις σας χωρίς να χρειάζεται να επανασυνδέεστε κάθε φορά. Μεταφέρετε video μη αυτόματα όποτε θέλετε χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi® της φωτογραφικής μηχανής. Το SnapBridge ενημερώνει την τοποθεσία και την ημερομηνία της φωτογραφικής σας μηχανής μέσω GPS στην έξυπνη συσκευή σας, καθιστώντας έτσι εύκολη την παρακολούθηση των περιπετειών σας με τηλεφακό. Και η εφαρμογή σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη συσκευή σας για χρήση του zoom της φωτογραφικής μηχανής ή για απελευθέρωση του κλείστρου.

Ξεδιπλώστε τη δημιουργικότητά σας με ενσωματωμένες λειτουργίες λήψης.
Επειδή υπάρχουν περισσότερα για μια απίθανη λήψη με μεγάλο τηλεφακό από το να πλησιάσετε απλά.
Τραβήξτε το φεγγάρι σε όλες τις φάσεις του με τη λειτουργία “Φεγγάρι”, η οποία βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής για να αποτυπώσετε καθαρές αστρονομικές εικόνες. Βρεθείτε πιο κοντά στη “ντροπαλή” φύση που κινείται γρήγορα με τη λειτουργία “Παρακολούθηση πουλιών”. Μπορείτε να κρατήσετε το κλείστρο ανοιχτό για έως και 60 δευτερόλεπτα με τις λειτουργίες λήψης bulb και Time, ιδανικές για νυχτερινή φωτογράφιση. Και μπορείτε να επικαλύψετε έως και τρεις λήψεις για να δημιουργήσετε μοναδικές εικόνες με Πολλαπλή έκθεση.

Βρείτε πάντα τον στόχο σας
Μια μεγάλη λαβή και καλά τοποθετημένα στοιχεία ελέγχου καθιστούν τη ρύθμιση του zoom γρήγορη και απλή υπόθεση. Θα είστε έτοιμοι ό,τι κι αν φανερώσει ο ουρανός.
Η μεγάλη λαβή της φωτογραφικής μηχανής εξασφαλίζει σταθερό κράτημα, ενώ το πλευρικό χειριστήριο zoom σας επιτρέπει να επεκτείνετε τον φακό με τον αντίχειρά σας. Με ένα απλό πάτημα του zoom άμεσης επαναφοράς ο φακός θα συμπτυχθεί σε ευρυγώνια θέση, ώστε να είναι πιο εύκολο να αποτυπώνονται τα θέματα που έχουν μετακινηθεί εκτός κάδρου. Αυτή η COOLPIX έχει επίσης μόλις το ένα τέταρτο του βάρους μιας φωτογραφικής μηχανής SLR όταν είναι συνδεδεμένος ο υπερτηλεφακός. Με βάρος μόλις 1,4 kg, είναι πολύ πιο εύκολο να τη διαχειριστείτε όταν πραγματοποιείτε λήψη με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι.

Τραβήξτε φωτογραφία με φωτισμό. Τραβήξτε φωτογραφία με ήχο. Υπάρχει ένα εξάρτημα Nikon για κάθε περίσταση.
Το hot shoe της φωτογραφικής μηχανής σάς επιτρέπει να προσαρτήσετε τα φημισμένα φλας Speedlight της Nikon: δοκιμάστε το compact SB-700 όταν θέλετε να επιτύχετε πιο ισορροπημένες φωτογραφίες σε περίπλοκες συνθήκες φωτισμού. Και το στερεοφωνικό μικρόφωνο ME-1 ή το ασύρματο μικρόφωνο ME-W1 σας επιτρέπει να εγγράψετε καθαρό ήχο.

 

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 

  • Nikon COOLPIX P1000
  • Λουράκι
  • Καπάκι φακού LC-77
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL20a
  • Μετασχηματιστής φόρτισης μπαταρίας EH-73P
  • Καλώδιο USB UC-E21
  • Σκίαστρο φακού μπαγιονέτ HB-CP1
Ανάλυση Megapixel
16 MP
Οπτικό Zoom
125 x
Ψηφιακό Zoom
-
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Ναι
Ενσωματωμένο GPS
Όχι
Υποστήριξη 3D
Όχι
Χρώμα
Μαύρο
Προστασία
-

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3,2 "
Οθόνη Αφής
Όχι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Μέγεθος Αισθητήρα
1/2.3
Επιλογές ISO
100 - 6400
Autofocus (AF)
Ναι

Φακός

Διάφραγμα
2.8 - 8.0
Focal Length Range
4.3 - 539 mm
Focal Length Range
24 - 3000 mm
Focus Range
30 cm - infinity

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
4608 x 3456 pixels
Format Εικόνων
JPEG, RAW
(NRW) (μορφή της Nikon)

Video

Ανάλυση Video
-
FPS
30 fps
Format Video
MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC,
Ήχος: στερεοφωνικός AAC)

Συνδεσιμότητα & Αποθήκευση

Μέγεθος εσωτερικής μνήμης
-
Τύποι κάρτας μνήμης
SD, SDHC, SDXC
Συνδέσεις
Bluetooth, HDMI, USB, WiFi

Μπαταρία & Διαστάσεις

Διάρκεια Μπαταρίας
250 photos
Πλάτος
146,3 mm
Ύψος
118,8 mm
Βάθος
181,3 mm
Βάρος
1415 gr