ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Panasonic Lumix DC-GH5

Panasonic Lumix DC-GH5
Κατασκευαστής:Panasonic
Κωδικός Προϊόντος:DC-GH5-body
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
1.699,00€
Ποσότητα:Καλάθι

Με την Panasonic Lumix GH5 θα σπάσεις τους περιορισμούς και θα ανακαλύψεις ένα νέο κόσμο γεμάτο από ευκαιρίες να γίνεις δημιουργικός μέσα από τις φωτογραφίες σου. Ο αισθητήρας 20.3MP Pixel Perfect σε συνδυασμό με τον προηγμένο επεξεργαστή εικόνας Venus, αποδίδουν εντυπωσιακές λεπτομέρειες και εξασφαλίζουν υψηλής ανάλυσης και ακρίβειας λήψεις, σε κάθε περίπτωση. Τέλεια φωτεινότητα, μεγάλη αντίθεση και χρώματα που μοιάζουν αληθινά, ώστε οι φωτογραφίες σου να είναι πάντα ξεχωριστές. Με το σύστημα σταθεροποίησης 5 αξόνων Dual I.S. θα δώσεις τέλος στις κουνημένες φωτογραφίες αλλά και στην εγγραφή βίντεο με θολά σημεία. Ειδικά στην περίπτωση που καταγράφεις 4K βίντεο σε λειτουργία 60p ή 50p, οι ταινίες σου θα είναι εφάμιλλές με αυτές ενός επαγγελματικού studio κινηματογράφησης, αφού δεν θα χάνεις ούτε μία λεπτομέρεια. Εντυπωσιακά θα είναι εξίσου και τα χρώματα χάρη στην υποστήριξη 10-bit, η οποία αποδίδει ακόμη και την παραμικρή απόχρωση του συννεφιασμένου ουρανού ή των αστεριών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η Lumix GH5 μπορεί και εντοπίζει και εστιάζει ταχύτατα στο θέμα σε μόλις 0.05 δευτερόλεπτα ενώ η λειτουργία Burst σου δίνει 9 καρέ το δευτερόλεπτο. Ανθεκτική απέναντι σε δύσκολες συνθήκες όπως χαμηλές θερμοκρασίες, στάλες από το νερό και σκόνη ώστε να την έχεις συνέχεια μαζί σου, η GH5 ενσωματώνει επίσης OLED εικονοσκόπιο υψηλής ανάλυσης, ώστε να φωτογραφίζεις ακριβώς αυτό που βλέπεις, ακόμη και όταν έχεις τον ήλιο απέναντί σου.

Αισθητήρας 20.3MP Pixel-Perfect

Ο εντυπωσιακά ισχυρός αισθητήρας Digital Live MOS των 20.3MP της Panasonic Lumix GH5 έχει εξαιρετικές επιδόσεις και επιτυγχάνει την υψηλότερη ποιότητα εικόνας στην ιστορία των φωτογραφικών μηχανών Lumix. Όποια και αν είναι η σκηνή που θέλεις να απαθανατίσεις θα έχεις εγγυημένα αποτελέσματα απόλυτης ακριβείας, χωρίς θολά σημεία ή στίγματα.

Εντυπωσιακά όμορφες φωτογραφίσεις με τον επεξεργαστή Venus

Ο συνδυασμός του Digital Live MOS αισθητήρα με τον επεξεργαστή Venus προσφέρουν εκπληκτικά χρώματα, εντυπωσιακές λεπτομέρειες και φυσική υφή σε ότι φωτογραφίζεις. Οι τεχνολογίες Multipixel Luminance Generation και Intelligent Detail Processing μπορούν και απαθανατίζουν τέλεια τη φωτεινότητα και την αντίθεση της σκηνής. Επίσης, η λειτουργία ελέγχου των χρωμάτων θα κάνει τις φωτογραφίες σου να ξεχωρίζουν ενώ στις περιπτώσεις που καταγράφεις βίντεο, η υψηλή ευαισθησία ISO θα σου δώσει ατμοσφαιρικές εικόνες, παρόμοιες με αυτές που βλέπεις σε έναν κινηματογράφο.

Δώσε τέλος στις κουνημένες φωτογραφίες

Όσο σταθερός και αν είσαι, είναι δύσκολο να επαναλαμβάνεις συνεχώς την ίδια κίνηση χωρίς να κουνάς το φακό. Χάρη στο σύστημα σταθεροποίησης των 5 αξόνων Dual I.S. οι φωτογραφίες σου θα είναι πεντακάθαρες. Η Panasonic Lumix GH5 μπορεί και εξαλείφει τόσο το κούνημα στο σώμα όσο και στον φακό, ακόμη και όταν απαθανατίζεις σκηνές με το μέγιστο δυνατό οπτικό ζουμ. Λειτουργεί τόσο κατά τη διάρκεια φωτογράφισης όσο και εγγραφής βίντεο ενώ είναι συμβατό με όλους τους φακούς.

Ομαλή εγγραφή 4K βίντεο σε 60p/50p

Η Panasonic Lumix GH5 πηγαίνει την επαγγελματική φωτογράφιση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο χάρη στο απόλυτα ομαλό 4K βίντεο 60p/50p. Με τα περισσότερα frames θα καταγράφεις ακόμη πιο ομαλά και καθαρά την κίνηση των αντικειμένων όσο γρήγορα και αν περνάνε από μπροστά σου ενώ μπορείς επίσης να μειώσεις την ταχύτητα του βίντεο, χωρίς να χάσεις καμία λεπτομέρεια. Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι δεν υπάρχει περιορισμός στην εγγραφή του βίντεο και μπορείς να ξεπεράσεις το καθιερωμένο 30-λεπτο, σε κάθε περίπτωση και ρύθμιση της εγγραφής.

Με 10-bit χρώματα οι λεπτομέρειες φαίνονται πιο καθαρά από ποτέ

Η Panasonic Lumix GH5 έρχεται με υποστήριξη εγγραφής βίντεο 4K στα 10-bit. Σε σύγκριση με φωτογραφικές μηχανές που υποστηρίζουν 8-bit, μπορεί να εγγράφει όλες τις χρωματικές λεπτομέρειες, την υφή και όλες τις αποχρώσεις που βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια. Με περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια χρώματα και 4 φορές περισσότερες αποχρώσεις από το 8-bit, το αποτέλεσμα της εγγραφής θα είναι άκρως επαγγελματικό. Επίσης, με αναβάθμιση που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2017, η GH5 θα υποστηρίζει εγγραφή στα 400Mbps bitrate, κάτι που αγγίζει τα κινηματογραφικά δεδομένα.

Εντοπίζει και εστιάζει ταχύτατα στο θέμα

Η τεχνολογία Depth From DeFocus της Panasonic έρχεται ακόμη καλύτερη και αναβαθμισμένη στη Lumix GH5. Επιτρέπει στην κάμερα να υπολογίσει με ακρίβεια το εστιακό μήκος του θέματος συνδυάζοντας τις τιμές από 2 διαφορετικές φωτογραφίες. Συνδυάζοντας την ταχύτατη αυτόματη εστίαση αλλά και τη δυνατότητα ανάγνωσης σε ταχύτητες 480 fps, η GH5 μπορεί να εστιάσει σε μόλις 0.05 δευτερόλεπτα ενώ επιτρέπει τη λειτουργία Burst με ταχύτητα 9 καρέ το δευτερόλεπτο.

Δεν θα χάσεις ούτε ένα πλάνο

Φωτογράφισε σε λειτουργία Burst και έπειτα διάλεξε και κράτησε τα αγαπημένα σου καρέ. Η λειτουργία 6K Photo στα 30fps, σου επιτρέπει να απαθανατίσεις τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου σε υψηλή ανάλυση 18MP. Η ακόμη ταχύτερη λειτουργία 4K Photo στα 60fps, μπορεί και καταγράφει ακόμη και τα πιο γρήγορα θέματα, όπου με συμβατικές φωτογραφικές μηχανές θα ήταν αδύνατον.

Ανθεκτική απέναντι σε όλες τις συνθήκες

Η Panasonic Lumix GH5 είναι σχεδιασμένη να αντέχει ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες, έξω στη φύση. Έχει αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες που φτάνουν έως και τους -10 βαθμούς ενώ έχει μεγάλη ανθεκτικότητα απέναντι στις στάλες του νερού αλλά και τη σκόνη. Σφραγισμένη και κατασκευασμένη ώστε να μην επηρεάσει τη λειτουργία της ούτε ο μικρότερος κόκκος σκόνης, το σώμα μαγνησίου κάνει τη μηχανή επίσης ιδιαίτερα ελαφριά. Με τη Lumix GH5 δεν υπάρχουν περιορισμοί, παρά μόνο αυτούς που ορίζεις εσύ.

Μεγάλο OLED εικονοσκόπιο με ανάλυση 3680k κουκίδων

Το πολύ υψηλής ανάλυσης OLED εικονοσκόπιο των 3680k κουκίδων, σου δίνει την τέλεια οπτική και την τέλεια ορατότητα στο επιθυμητό θέμα, για να καδράρεις ακριβώς αυτό που θέλεις, ακόμη και όταν έχεις απέναντί σου τον ήλιο. Με τη μεγέθυνση 0.76x, παρόμοια με μία κάμερα 35mm, θα μπορείς να δεις πεντακάθαρες όλες τις λεπτομέρειες του θέματος και να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις ενώ είναι κατάλληλο και για αυτούς που φοράνε γυαλιά. Όπως ακριβώς βλέπεις τη σκηνή μέσα από το OLED εικονοσκόπιο, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα αποτυπωθεί, ώστε να έχεις λήψεις ακριβώς όπως τις θέλεις.

Ανάλυση σε Megapixels:
21.77 MP
Ενεργή ανάλυση φωτογραφίας:
20.30 MP
Ανάλυση φωτογραφίας:
5184 x 3456 pixels
Ευαισθησία στο φως:
ISO 100-25600
Τύπος αισθητήρα:
Live MOS
Μέγεθος αισθητήρα:
17.3 x 13.0 mm
Αριθμός προϊόντος:
1197268

Φακός

Οπτικό/ ψηφιακό ζοομ:
- / 2x,4x
Ψηφιακό ζουμ:
2x,4x
Αυτόματη εστίαση:
Contrast AF

Οθόνη

Διαγώνιος οθόνης (inch):
3.2 inch
Ανάλυση οθόνης:
3680K Dots
Χαρακτηριστικά οθόνης:
Περιστρεφόμενη/ ανακλινόμενη

Μνήμη

Μέσο αποθήκευσης:
Κάρτα μνήμης
Μορφές αρχείων:
JPEG, RAW, MPO
συμβατές κάρτες αποθήκευσης:
SD, SDHC, SDXC

Κλείσιμο

Μέγ. ταχύτητα κλείστρου:
1/8000 sec
Ελάχ. ταχύτητα κλείστρου:
60 sec
Τρόποι λειτουργίας κλείστρου:
Μηχανικά και ηλεκτρονικά

Φλας

Ενσωματωμένο φλας:
Όχι
Ρυθμίσεις φλας:
Auto / Red-Eye Reduction , Always On, Always On / Red-Eye Reduction, Slow Sync., Slow Sync / Red-Eye Reduction, Always Off only for iA, iA +
Διόρθωση φλας:
1/3 EV step ±5EV
Εξωτερική υποδοχή για φλας:
Ναι

Οθόνη κάμερας

Τύπος σκοπεύτρου:
OLED

Λειτουργίες

Αναγνώριση προσώπου:
Ναι
Συνεχής λήψη:
6K/ 30fps
Χειροκίνητη ισορροπία λευκού:
AWB / AWBc / Daylight / Cloudy / Shadow / Light bulb / Flash / White setting 1, 2, 3, 4 / Color temperature settings 1, 2, 3, 4
Χρονοδιακόπτης:
2 sec, 10 sec

Βίντεο

Μορφές βίντεο:
AVCHDMP4, MOV, LPCM, AAC, Dolby Digital
Ανάλυση βίντεο:
4K/ 60fps, 1080/ 180fps

Διεπαφές

Συνδέσεις:
USB Type C, HDMI x 3
Bluetooth:
Ναι
WLAN:
Ναι

Μπαταρία

Τύπος μπαταρίας:
Li-Ion 1860 mAh
Διάρκεια μπαταρίας έως:
Έως 410 λήψεις

Γενικά χαρακτηριστικά

Τύπος συσκευής:
Mirrorless Camera
Ειδικά χαρακτηριστικά:
Λειτουργία HDR
Χρώμα:
Μαύρο
Βάρος:
645 g
Πλάτος:
13.85 cm
Ύψος:
9.81 cm
Βάθος:
8.74 cm
Περιλαμβάνει:
Σώμα
Εγγύηση κατασκευαστή:
2 Έτος/η
 
 
  
  
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία:Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: