ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Zhiyun Weebill 3

 Zhiyun Weebill 3
Κωδικός Προϊόντος: ZH C020124
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
529,00€
Δωρεάν μεταφορικά
12 Mήνες Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

Zhiyun Weebill 3. Το Weebill 3 είναι ένα φορητό gimbal υψηλής απόδοσης 3 αξόνων για φωτογραφικές μηχανές DSLR. Διαθέτει νέα σχεδίαση SLING 2.0 για βελτιωμένη εργονομία, ενσωματωμένο μικρόφωνο, φωτιστικό για συμπληρωματικό φωτισμό και ισχυρή, ενσωματωμένη μπαταρία η οποία υποστηρίζει ολοήμερη χρήση.

Το Weebill 3 αναβαθμίζει την εμπειρία της δημιουργίας ταινιών και φωτογράφησης καθώς είναι μια δυναμική, ελαφριά και εύχρηστη επαγγελματική συσκευή που δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να αφήσουν κατά μέρος το άγχος του δυσκίνητου εξοπλισμού προκειμένου να συγκεντρωθούν στην καθαρά καλλιτεχνική δημιουργία. Το Zhiyun Weebill 3 διατίθεται και σε έκδοση Combo.

Νέα σχεδίαση SLING 2.0: Βελτιωμένη εργονομία και πιο σταθερές λήψεις
Έχοντας κατασκευαστεί από ελαφριά και εξαιρετικά ισχυρά υλικά, το Zhiyun Weebill 3 προσφέρει βελτιωμένη εργονομία χάρη στη νέα σχεδίαση SLING 2.0. Το σύστημα SLING 2.0 έχει τρεις σημαντικές εργονομικές αναβαθμίσεις: μια αναδομημένη λαβή σε σχήμα L που είναι πιο σταθερή σε θέση αυτόνομης στήριξης, ένα νέο στήριγμα καρπού και μια εκ νέου τοποθετημένη, επεκτεινόμενη λαβή που παρέχει πάνω από 40% περισσότερη στήριξη στον καρπό σας μετατοπίζοντας το βάρος στο μπράτσο σας. Η επιπλέον υποστήριξη μειώνει την κόπωση, επιτρέποντας παρατεταμένη χρήση με περισσότερη άνεση. Μετακινώντας τη λαβή sling στο κάτω μέρος του gimbal, έχετε καλύτερη σταθερότητα και αποτροπή κραδασμών όταν κάνετε λήψεις σε χαμηλές γωνίες.

Η λαβή περιλαμβάνει κουμπιά αντίχειρα, μίνι μοχλό ελέγχου για την κίνηση, καθώς και σκανδάλη δακτύλου με τροχό που όλα αυτά μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις των τρόπων λήψης και τις παραμέτρους της δράσης, όπως παράμετροι της κάμερας, κίνηση κατά άξονες, παρακολούθηση εστίασης κ.λπ.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο & φωτιστικό
Το Weebill 3 περιλαμβάνει ενσωματωμένο μικρόφωνο Hi-Fi και φως συμπληρωματικού φωτισμού 1000 lumen για γρήγορο και χρονικά αποδοτικό στήσιμο του εξοπλισμού από λήψη σε λήψη. Αυτά τα βολικά πρόσθετα αξεσουάρ υψηλής απόδοσης αφαιρούν την έννοια των πρόσθετων καλωδίων και το βάρος του επιπλέον εξπλισμού.

Το μικρόφωνο είναι καρδιοειδούς τύπου με εστίαση προς τα εμπρός και διαθέτει λειτουργία αποκοπής του θορύβου, ενώ το φωτεινό συμπληρωματικό φωτιστικό προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας χρώματος ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εκάστοτε σκηνής.

Οικοσύστημα εξαρτημάτων
Η Zhiyun προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα αξεσουάρ TransMount που διευρύνουν τη λειτουργικότητα του Weebill 3 και αυξάνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την αποτελεσματικότητα της ομαδικής εργασίας στις διάφορες τοποθεσίες της λήψης. Ο συνδυασμός του Weebill 3 με τον πομπό TransMount Image Transmitter και με το MasterEye Visual Controller VC100 επιτρέπει στους σκηνοθέτες να παρακολουθούν τη λήψη μέσω ασύρματης μετάδοσης εικόνας και να κάνουν μέσω τηλεχειριστηρίου αλλαγές παραμέτρων όπως η εστίαση και το ζουμ. Άλλα επιπλέον εξαρτήματα που παρέχονται περιλαμβάνουν τις μονάδες Follow Focus/Zoom και την εφαρμογή ελέγχου ZY Play της Zhiyun.

Εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης PD
Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, το Weebill 3 διαθέτει αναβαθμισμένη και πιο ισχυρή εσωτερική μπαταρία των 7800 mAh, η οποία μπορεί να παρέχει έως και 21 ώρες χρήσης, για υποστήριξη ολοήμερων γυρισμάτων. Με συμβατότητα γρήγορης φόρτισης PD (0 – 100% μέσα σε 2 ώρες) και μεταβατικής φόρτισης (pass-though) της συνδεδεμένης κάμερας (5 V / 1 A), το Weebill 3 προσφέρει εξαιρετική αντοχή με ελάχιστο χρόνο διακοπής της εργασίας σας.

Σύστημα ταχείας απελευθέρωσης επόμενης γενιάς
Το πιο πρόσφατο σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης της Zhiyun περιλαμβάνει διπλή πλακέτα ταχείας απελευθέρωσης με ενσωματωμένο μαγνητικό κλειδί. Απαιτείται να γίνει μόνο μία φορά εξισορρόπηση της κάμερας και στη συνέχεια αυτή μπορεί να τοποθετηθεί επανειλημμένα και να ασφαλιστεί εύκολα, γρήγορα και άνετα χωρίς να χρειάζεται νέα εξισορρόπηση, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο.

Κύρια χαρακτηριστικά
*Νέο σύστημα SLING 2.0 με βελτιωμένη εργονομία
*Επεκτάσιμη λαβή SLING και στήριγμα καρπού
*Βολικό ενσωματωμένο μικρόφωνο και συμπληρωτικό φωτιστικό
*Σύστημα ταχείας απελευθέρωσης επόμενης γενιάς
*Ισχυρή ενσωματωμένη μπαταρία που υποστηρίζει ολοήμερες λήψεις

Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα Zhiyun!

Η Zhiyun Tech είναι πρωτοπόρος και παγκόσμιος ηγέτης στα gimbals και στους σταθεροποιητές τόσο για επαγγελματίες κινηματογραφιστές όσο και για δημιουργούς βίντεο προσωπικής χρήσης. Η Zhiyun κατασκευάζει φορητά και ολοκληρωμένα εξαρτήματα εικονοληψίας που επιτρέπουν την ευκολότερη καταγραφή εικόνων και ενισχύουν τη ενασχόληση με την καλλιτεχνική δημιουργία. Η Zhiyun πιστεύει ότι η καινοτομία είναι κύρια παραγωγική δύναμη και επομένως παράγει διαρκώς πρωτοποριακά προϊόντα, προωθώντας την τεχνολογική και βιομηχανική ανάπτυξη. Η Zhiyun είναι προσηλωμένη στην εντατική έρευνα και στην καινοτομία έτσι ώστε να είναι σε θέση να παρέχει καλύτερη εμπειρία σε όλους τους κινηματογραφιστές και δημιουργούς περιεχομένου βίντεο παγκοσμίως.

Τάση ρεύματος λειτουργίας: 11,1 V (εύρος 9,8 V – 12,6 V)
Ένταση ρεύματος λειτουργίας: 160 mA – 6000 mA
Τάση ρεύματος φόρτισης: 12 V
Ένταση ρεύματος φόρτισης: 1,8 A
Τάση ρεύματος εξόδου: 5 V
Ένταση ρεύματος εξόδου: 1 Α
Απόκλιση παρακολούθησης στη λειτουργία Static: ±0,01° – ±0,04°
Απόκλιση παρακολούθησης στη λειτουργία Motion: ±0,05° – ±0,03°
Μηχανικό εύρος κλίσεων (Tilt): 310° (εύρος -130° – 180°)
Μηχανικό εύρος κύλισης (Roll): 340° (εύρος -280° – 60°)
Μηχανικό εύρος πανοραμικής κίνησης (Pan): 360°
Ελεγχόμενη γωνία κλίσεων (Tilt): -90° – 160°
Ελεγχόμενη γωνία κύλισης (Roll): -30° – 35°
Ελεγχόμενη γωνία πανοραμικής κίνησης (Pan): 360°
Θερμοκρασίες λειτουργίας: -10° C έως 45° C
Χωρητικότητα μπαταρίας: 2600 mAh (3x μπαταρίες 18650)
Διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας: 21 ώρες
Διάρκεια φόρτισης: 2 ώρες
Διαστάσεις: 342 x 206,5 x 72,5 mm
Βάρος: 1130,8 g (χωρίς τρίποδο και πλακέτα ταχείας απελευθέρωσης)
Bluetooth: Bluetooth 5.0
Ισοδύναμη ισοτροπικά ακτινοβολούμενη ισχύς: < 10 dBm
Συχνότητα λειτουργίας: 2,4 GHz
Φόρτιση μηχανής: Δυνατότητα φόρτισης μηχανών 5 V / 1 A
Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο σπειρώματος 1/4″ της βάσης: 3,000 g
Περιεχόμενα συσκευασίας: Weebil 3 stabilizer, τρίποδο CR120, πλακέτα ταχείας απελευθέρωσης δύο στρώσεων, στήριγμα φακού, 4x έγχρωμα φίλτρα φωτιστικού, καλώδιο φόρτισης USB, καλώδιο ήχου με βύσματα 2,5 mm και 3,5 mm, καλώδιο ήχου με βύσματα 2,5 mm και 2,5 mm, καλώδιο έλεγχου Sony LN-UCUS-A03, καλώδιο έλεγχου Canon LN-MBUC-A02, καλώδιο έλεγχου Canon LN-NBUC-A01, καλώδιο έλεγχου Panasonic LN-UCUC-A02, θήκη φύλαξης EPP, σύντομος οδηγός εκκίνησης (η φωτογραφική μηχανή εμφανίζεται στις εικόνες του προϊόντος για λόγους επίδειξης και δεν παρέχεται μαζί με αυτό)