ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NIKON D7500 ΒLACK +NIKON 18-140 VR DX σε 12 Άτοκες Δόσεις .ME 200€ CASHBACK

-15%NIKON D7500 ΒLACK +NIKON 18-140 VR DX σε 12 Άτοκες Δόσεις .ME 200€ CASHBACK
Κατασκευαστής:Nikon
Κωδικός Προϊόντος:VBA510K002
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
1.299,00€ 1.099,00€
Ποσότητα:Καλάθι

Σας αρέσουν τα ταξίδια; Το Nikon D7500 Kit 18-140mm προσφέρει άριστη απόδοση σε σχέση με την τιμή του. Περιλαμβάνει τη φωτογραφική μηχανή D7500 και τον compact φακό AF-S DX NIKKOR 18–140mm f/3.5-5.6G ED VR.

Αυτός ο ευέλικτος φακός zoom 7,7x με εστιακή απόσταση από ευρεία έως τηλεφακού είναι ιδανικός για την αποτύπωση λήψεων κάθε είδους: από αχανή τοπία έως απομακρυσμένη δράση. Η εντυπωσιακή Απόσβεση κραδασμών της Nikon διατηρεί τις εικόνες ευκρινείς, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η αναζήτηση της τέλειας εικόνας μπορεί να σας οδηγήσει παντού. Φτάστε εκεί με την ισχυρή, ευέλικτη και πλήρως συνδεδεμένη Nikon D7500. Αποτυπώστε την ομορφιά που συναντάτε χάρη στην ποιότητα εικόνας κορυφαίου μοντέλου DX, ίδια με αυτή της Nikon D500.

Κορυφαία Χαρακτηριστικά

Εδώ. Ή εκεί. Στο σκοτάδι ή στο φως. Πετύχετε τη λήψη μιας ζωής.

Αισθητήρας 20,9 MP με φορμά DX. EXPEED 5. Αισθητήρας μέτρησης RGB 180K-pixel

Η D7500 δημιουργεί εξαιρετικά καθαρές εικόνες με μεγάλη ευκρίνεια και ομαλές διαβαθμίσεις τόνων. Θα απολαμβάνετε εντυπωσιακή ακρίβεια στην αναγνώριση θεμάτων και κορυφαία απόδοση στις υψηλές ευαισθησίες ISO. Θα σας εκπλήξει η ποιότητα των πλάνων video 4K/UHD. Παράλληλα, με το σύστημα Picture Control εντός της φωτογραφικής μηχανής μπορείτε να εφαρμόζετε το δικό σας δημιουργικό στιλ εντός της φωτογραφικής μηχανής είτε πραγματοποιείτε λήψη φωτογραφιών, είτε video.

Έτοιμοι για τη νύχτα; Κορυφαία ευαισθησία στο φως.

Άριστη ποιότητα σε χαμηλό φωτισμό. Διαθέτοντας ISO 100-51200 που μπορεί να επεκταθεί έως και ISO 1640000 (ισοδύναμο) η D7500 δεν φοβάται το σκοτάδι.

Ο γρήγορος μηχανισμός EXPEED 5 εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα εικόνας στο σύνολο του εύρους ISO. Ο θόρυβος στη βέλτιστη ποιότητα έχει μειωθεί σημαντικά και ακόμη και οι κροπαρισμένες εικόνες που έχουν τραβηχτεί σε υψηλές τιμές ISO διατηρούν την ποιότητά τους. Η ρύθμιση Hi 5 σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψεις στην εξαιρετική ρύθμιση ISO 1640000 (ισοδύναμη) και να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τον διαθέσιμο φωτισμό.

Αποτυπώστε τέλεια τις λεπτομέρειες. Μοναδική αναγνώριση του θέματος.

Τέλειες εκθέσεις και δυναμικές συνθέσεις. Αισθητήρας μέτρησης RGB 180K-pixel και Προηγμένο σύστημα αναγνώρισης σκηνής.

Ο αισθητήρας μέτρησης RGB 180K-pixel της φωτογραφικής μηχανής σε συνδυασμό με το Προηγμένο σύστημα αναγνώρισης σκηνής εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να πετύχετε τις λήψεις που θέλετε, ακόμη κι όταν οι σκηνές περιλαμβάνουν μικρότερα ή πιο γρήγορα κινούμενα θέματα. Για σκηνές με μεγάλη αντίθεση, η νέα μέτρηση σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία δίνει προτεραιότητα στα πιο φωτεινά στοιχεία του κάδρου και βοηθά ώστε να αποφεύγετε την εμφάνιση υπερβολικά τονισμένων σημείων.

Ευκρίνεια. Κορυφαία ακρίβεια AF.

Όποιο και να είναι το θέμα σας, το σύστημα AF 51 σημείων παρακολουθεί το θέμα σας, κλειδώνει σε αυτό και το κρατά εστιασμένο. Ακόμη και με μοναδικό φωτισμό το σεληνόφως.

Το σύστημα AF περιλαμβάνει 15 κεντρικούς αισθητήρες σταυροειδούς διάταξης (cross type) και διαθέτει ακρίβεια έως και -3 EV. Μπορείτε να αποτυπώσετε εξαιρετικά ευκρινείς νυχτερινές λήψεις χωρίς να απαιτείται πρόσθετος φωτισμός. Η λειτουργία AF επιλογής περιοχής από ομάδα εξασφαλίζει βελτιωμένο εντοπισμό και παρακολούθηση θέματος όταν τα θέματα της λήψης είναι συγκριτικά μικρά και βρίσκονται κοντά σε φόντο που αποσπά την προσοχή ή παρουσιάζει υψηλή αντίθεση.

Προσθέστε μια κινηματογραφική χροιά στο στιλ σας. Πλάνα video 4K/UHD.

Οδηγήστε τα video σας στο επόμενο επίπεδο. Πραγματοποιήστε εγγραφές σε λεπτομέρεια εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης με ταχύτητες που φτάνουν τα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).

Τραβήξτε πανέμορφα πλάνα 4K/UHD 30p ή πραγματοποιήστε εγγραφές video Full HD (1080p) σε ταχύτητες καρέ που φτάνουν τα 50p/60p. Η φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνει καθαρή έξοδο HDMI: υπάρχει ακόμη και δυνατότητα μη συμπιεσμένης εξόδου HDMI ταυτόχρονα σε εξωτερική συσκευή και στην κάρτα μνήμης SD της φωτογραφικής μηχανής. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το video για έξυπνες συσκευές εγγράφοντας σε μορφή MP4 και AAC. Παράλληλα, το σύστημα ηλεκτρονικής απόσβεσης κραδασμών (e-VR) της Nikon μειώνει ουσιαστικά τις επιπτώσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής κατά τη λήψη video Full HD με τη μηχανή στο χέρι.

Αποτυπώστε τις αλλαγές. Time-lapse video.

Μετατρέψτε τις σκηνές του δρόμου και την αποτύπωση της ανατολής του ήλιου σε δραματικές σεκάνς γρήγορης ταχύτητας χάρη στον ενσωματωμένο περιοδικό χρονοδιακόπτη και τη λειτουργία time-lapse ποιότητας 4K/UHD.

Δημιουργείτε εύκολα video time lapse ποιότητας 4K/UHD και Full HD εντός της φωτογραφικής μηχανής. Η λειτουργία ομαλοποίησης έκθεσης μειώνει τα μη επιθυμητά εφέ τρεμουλιάσματος κατά τη λήψη με κάποια λειτουργία αυτόματης έκθεσης όπως είναι η προτεραιότητα διαφράγματος.

 Η στιγμή σας ανήκει. Συνεχής λήψη 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).

Πετύχετε την τέλεια λήψη ακόμη κι αν είναι κρυμμένη μέσα σε έντονη κίνηση. Αποτυπώστε έως 50 φωτογραφίες NEF (RAW) ή 100 εικόνες JPEG σε μία ριπή υψηλής ταχύτητας.

Δεν θα χάσετε ποτέ ξανά εκείνη τη στιγμή που δίνει τον τόνο της εκδήλωσης. Τραβήξτε σε ταχύτητα περίπου 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) για περίπου 50 καρέ σε συμπιεσμένο RAW 14-bit χωρίς απώλειες. Ειδάλλως αποτυπώστε έως 100 καρέ σε ποιότητα Μεγάλο Βέλτιστη JPEG σε μία ριπή υψηλής ταχύτητας. Η διαρκής παρακολούθηση AF/AE κατά τις συνεχείς λήψεις εξασφαλίζει ότι δεν παρέχεται προτεραιότητα στην ταχύτητα εις βάρος της ακρίβειας.

Γωνία προβολής. Οθόνη με δυνατότητα κλίσης και χειριστήρια αφής.

Οι περιπετειώδεις εικόνες υπάρχουν παντού. Αγγίξτε τη λεπτή οθόνη αφής με δυνατότητα κλίσης για να εστιάσετε και να τραβήξετε φωτογραφίες από υψηλές οπτικές και ιδιαίτερες γωνίες.

Η ανακλινόμενη οθόνη 8 cm (3,2 in) σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες AF και απελευθέρωσης κλείστρου από τα χειριστήρια αφής κατά τη φωτογράφηση από τη Ζωντανή προβολή. Παράλληλα, η βολική θέση όπου έχει τοποθετηθεί ο επιλογέας εντολών και ο πολυ-επιλογέας διευκολύνουν την αλλαγή ρυθμίσεων κατά τις λήψεις σας.

Μεταφέρετε το όραμά σας. Οπτικό σκόπευτρο υψηλής ανάλυσης.

Κορυφαίες εικόνες που αποτυπώνονται χωρίς περισπασμούς. Με το πενταπρισματικό οπτικό σκόπευτρο με κάλυψη κάδρου περίπου 100% είναι πλέον δυνατόν.

Το οπτικό σύστημα του σκοπεύτρου εξασφαλίζει μοναδικά καθαρή προβολή μέσα από το φακό. Το φως του ήλιου, οι αντανακλάσεις και οι εξωτερικές κινήσεις αποκλείονται. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που θα αποτυπωθεί. Εάν χρησιμοποιείτε τηλεφακό, το σκόπευτρο δίνει τη δυνατότητα να είστε σε μια στάση λήψης που σας επιτρέπει να κρατάτε πιο σταθερά το φακό.

Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό. SnapBridge.

Διατηρήστε τη φωτογραφική μηχανή συνδεδεμένη στις έξυπνες συσκευές σας με τη χρήση SnapBridge. Συγχρονίζετε τις φωτογραφίες κατά τις λήψεις σας. Χρησιμοποιήστε την έξυπνη συσκευή σας για να πραγματοποιήσετε απομακρυσμένες λήψεις.

Η τεχνολογία SnapBridge της Nikon σάς επιτρέπει να διατηρείτε τη D7500 μονίμως συνδεδεμένη στην έξυπνη συσκευή σας μέσω της τεχνολογίας Bluetooth® low energy technology¹. Συγχρονίστε φωτογραφίες με τη συσκευή σας καθώς τις τραβάτε, χωρίς να πρέπει να επανασυνδεθείτε κάθε φορά. Τα video μεταφέρονται μη αυτόματα όποτε θέλετε μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi®² της φωτογραφικής μηχανής. Η συνδεσιμότητα SnapBridge σάς παρέχει ακόμη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη συσκευή σας για απομακρυσμένες λήψεις.

Διευρύνετε τα όρια. Ευελιξία DX.

Ευκίνητη, δυνατή και ενεργητική. Η D7500 είναι έτοιμη να στηρίξει κάθε σας φιλοδοξία.

Η D7500 έχει σταθερή λαβή που κάνει τη φωτογραφική μηχανή να μοιάζει με επέκταση του χεριού σας. Έχετε τη δυνατότητα να τραβάτε για εκτεταμένες περιόδους με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας. Το κλείστρο υψηλής απόδοσης έχει δοκιμαστεί σε 150.000 κύκλους λειτουργίας. Το σώμα της φωτογραφικής μηχανής έχει στεγανοποιηθεί κατά τον καιρικών φαινομένων για την προστασία των ηλεκτρονικών μερών από τη σκόνη και το νερό.

Φακός AF-S DX NIKKOR 18–140mm f/3.5-5.6G ED VR

 • Ευέλικτος φακός zoom 7,8x με φορμά DX και εστιακό εύρος 18–140 mm (ισοδύναμο με φορμά 35 mm και Nikon FX: 27–210 mm).
 • Το εύρος προσεγγίζει το zoom του τηλεφακού: ο ιδανικός φακός περιπάτου που μπορεί να φωτογραφίσει τα πάντα, από επιβλητικά τοπία έως λεπτομερή στοιχεία των μακρινών θεμάτων.
 • Υψηλή απόδοση οπτικών στοιχείων: ένα γυάλινο στοιχείο ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και ένα στοιχείο ασφαιρικού φακού διασφαλίζουν υψηλή ανάλυση και αντίθεση ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις περισσότερες μορφές παραμόρφωσης και χρωματικής διασποράς.
 • Σύστημα απόσβεσης κραδασμών (VR): ελαχιστοποιεί τις συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε σε ταχύτητες κλείστρου μικρότερες κατά έως τέσσερα στοπ. Η λειτουργία VR είναι αθόρυβη, ακόμα και κατά τη βιντεοσκόπηση.
 • Αθόρυβο μοτέρ (SWM) για γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση.
 • Compact και ελαφριά κατασκευή με μοντούρα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες.
 • Εξαιρετική απόδοση σε σχέση με την τιμή του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Σώματος

Τύπος: Μονοοπτική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή reflex
Μοντούρα φακού: Μοντούρα F της Nikon (με σύζευξη AF και επαφές AF)
Πραγματική γωνία προβολής: Φορμά DX της Nikon, εστιακή απόσταση σε φορμά 35 mm [135] ισοδύναμη με περίπου 1,5x συγκριτικά με τη γωνία προβολής των φακών με φορμά FX
Αισθητήρας εικόνας: DX, CMOS, 23,5 mm x 15,7 mm
Συνολικά pixel: 21,51 εκατομμύρια
Σύστημα απομάκρυνσης σκόνης: Καθαρισμός αισθητήρα εικόνας, δεδομένα αναφοράς για την απομάκρυνση σκόνης φωτογραφίας (απαιτείται το λογισμικό Capture NX-D)
Ωφέλιμα pixel: 20,9 εκατομμύρια
Μέγεθος εικόνας (pixel)

DX (24 x 16) περιοχή εικόνας, (L) 5.568 x 3.712 (20,6 εκατομμύρια), (M) 4.176 x 2.784 (11,6 εκατομμύρια), (S) 2.784 x 1.856 (5,1 εκατομμύρια),
1,3x (18 x 12) περιοχή εικόνας, (L) 4.272 x 2.848 (12,1 εκατομμύρια), (M) 3.200 x 2.136 (6,8 εκατομμύρια), (S) 2.128 x 1.424 (3 εκατομμύρια),
Φωτογραφίες με περιοχή εικόνας DX που έχουν ληφθεί κατά την εγγραφή video, (L) 5.568 x 3.128 (17,4 εκατομμύρια), (M) 4.176 x 2.344 (9,7 εκατομμύρια), (S) 2.784 x 1.560 (4,3 εκατομμύρια),
Φωτογραφίες με περιοχή εικόνας 1,3X που έχουν ληφθεί κατά την εγγραφή video, (L) 4.272 x 2.400 (10,2 εκατομμύρια), (M) 3.200 x 1.800 (5,7 εκατομμύρια), (S) 2.128 x 1.192 (2,5 εκατομμύρια),
Φωτογραφίες που έχουν ληφθεί κατά την εγγραφή video με μέγεθος καρέ 3.840 x 2.160: 3.840 x 2.160 (8,2 εκατομμύρια)

Αποθήκευση - Μορφή αρχείων

NEF (RAW): 12 ή 14 bit, συμπίεση χωρίς απώλειες ή απλή συμπίεση, JPEG: συμβατότητα με JPEG-Baseline για συμπίεση fine (κατά προσέγγιση 1: 4), normal (κατά προσέγγιση 1: 8) ή basic (περίπου 1 : 16) συμπίεση, διατίθεται συμπίεση βέλτιστης ποιότητας, NEF (RAW)+JPEG: Μία φωτογραφία που έχει εγγραφεί σε φορμά NEF (RAW) και JPEG

Σύστημα Picture Control: Αυτόματο, Τυπικό, Ουδέτερο, Ζωντανό, Μονόχρωμο, Πορτραίτο, Τοπίο, Ισοβαρές. Το επιλεγμένο στοιχείο Picture Control μπορεί να τροποποιηθεί. Δυνατότητα αποθήκευσης για προσαρμοσμένα Picture Control
Μέσα αποθήκευσης: SD, SDHC (συμβατές με UHS-I), SDXC (συμβατή με UHS-I)
Σύστημα αρχείων: DCF 2.0, Exif 2.31, PictBridge
Σκόπευτρο: Μονοοπτικό σκόπευτρο reflex με πεντάπρισμα στο επίπεδο του ματιού
Κάλυψη κάδρου: Περιοχή εικόνας DX (24 x 16): Κατά προσέγγιση 100% οριζόντια και 100% κατακόρυφα. Περιοχή εικόνας 1,3 x (18 x 12): Κατά προσέγγιση 97% οριζόντια και 97% κατακόρυφα
Μεγέθυνση: Κατά προσέγγιση 0,94x (με φακό 50 mm f/1,4 ρυθμισμένο στο άπειρο, –1,0 m-1)
Απόσταση από το μάτι: 18.5 mm (-1,0 m-1, από το κέντρο του φακού προσοφθαλμίου του σκοπεύτρου)
Ρυθμιστικό διόπτρας: -2 έως +1 m-1
Οθόνη εστίασης: Διάφανη ματ οθόνη Mark II BriteView τύπου Β με άγκιστρα περιοχής AF (είναι δυνατή η εμφάνιση πλέγματος καδραρίσματος)
Ρεφλέξ καθρέπτη: Γρήγορης επιστροφής
Διάφραγμα φακού: Άμεσης επιστροφής, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο

Συμβατοί φακοί

Συμβατή με τους φακούς AF NIKKOR, συμπεριλαμβανομένων των φακών τύπου G, Ε και D (για τους φακούς PC ισχύουν κάποιοι περιορισμοί) και των φακών AI-P NIKKOR και των φακών AI χωρίς CPU (μόνο στη λειτουργία M). Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν φακοί IX NIKKOR, φακοί για τη φωτογραφική μηχανή F3AF και φακοί χωρίς AI. Η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς με μέγιστο διάφραγμα f/5,6 ή ταχύτερο (η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους υποστηρίζει το ένα κεντρικό σημείο εστίασης με φακούς που διαθέτουν μέγιστο διάφραγμα f/8 ή ταχύτερο).

Τύπος κλείστρου: Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μηχανικό κλείστρο κατακόρυφου εστιακού επιπέδου και ηλεκτρονικό κλείστρο μπροστινής κουρτίνας διαθέσιμο στη λειτουργία λήψης με τον καθρέφτη πάνω
Ταχύτητα κλείστρου: 1/8.000 έως 30 δευτ. σε βήματα του 1/3 ή 1/2 EV, bulb, time, X250
Ταχύτητα συγχρονισμού φλας: X = 1/250 δευτ., συγχρονισμός με ταχύτητα κλείστρου στα 1/320 δευτ. ή μικρότερη ταχύτητα (το εύρος φλας μειώνεται σε ταχύτητες μεταξύ 1/250 και 1/320 δευτ.)
Λειτουργία λήψης: S (μεμονωμένο καρέ), CL (συνεχείς λήψεις χαμηλής ταχύτητας), CH (συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας), Q (αθόρυβη λήψη), QC (συνεχείς αθόρυβες λήψεις), Χρονομέτρης αυτοφωτογράφισης, MUP (καθρέφτης πάνω)

Ταχύτητα προώθησης καρέ

Έως 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).
• CL: 1 έως 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).
• CH: 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).
Σημείωση: Οι ταχύτητες καρέ προϋποθέτουν την ύπαρξη συνεχούς λειτουργίας AF, χειροκίνητης ή έκθεσης με αυτόματη προτεραιότητα κλείστρου, ταχύτητα κλείστρου 1/250 δευτ. ή ταχύτερη, προσαρμοσμένη ρύθμιση a1 (επιλογή προτεραιότητας AF-C) στην επιλογή Απελευθέρωση και άλλες ρυθμίσεις σε προεπιλεγμένες τιμές.

Χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης: 2, 5, 10, 20 δευτ., 1 έως 9 εκθέσεις σε διαστήματα 0,5, 1, 2, ή 3 δευτ.
Λειτουργίες τηλεχειριστηρίου: Υστέρηση τηλεχειριστηρίου, γρήγορη απόκριση τηλεχειριστηρίου, καθρέφτης πάνω μέσω τηλεχειριστηρίου
Μέτρηση έκθεσης: Μέτρηση έκθεσης TTL με αισθητήρα RGB με περίπου 180K (180.000) pixel

Μέθοδος μέτρησης

Matrix: μέτρηση 3D color matrix III (τύποι φακών G, Ε και D), μέτρηση color matrix III (άλλοι φακοί CPU) • Κεντροβαρής μέτρηση: βάρος περίπου 75% που εφαρμόζεται σε κύκλο 8 mm στο κέντρο του κάδρου. Η διάμετρος κύκλου μπορεί να μεταβληθεί σε 6, 10 ή 13 mm ή ο υπολογισμός βάρους μπορεί να βασίζεται στη μέση τιμή ολόκληρου του κάδρου (κύκλος 8 mm με φακό χωρίς CPU). Σημειακή μέτρηση: Μέτρηση κύκλου 3,5 mm (περίπου 2,5% του κάδρου) στο κέντρο του επιλεγμένου σημείου εστίασης (στο κεντρικό σημείο εστίασης όταν χρησιμοποιείται φακός χωρίς CPU) Μέτρηση σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία: Διατίθεται με φακούς τύπου G, E και D

Εύρος μέτρησης (ISO 100, φακός f/1,4, 20 °C/68 °F): Μέτρηση matrix, κεντροβαρής ή σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία: 0 έως 20 EV Σημειακή μέτρηση: 2 έως 20 EV
Σύζευξη φωτόμετρου: CPU

Λειτουργία

Αυτόματες λειτουργίες (αυτόματη, αυτόματα ακύρωση φλας), λειτουργίες σκηνής (πορτραίτο, τοπίο, παιδί, αθλητισμός, κοντινό, νυχτερινό πορτραίτο, νυχτερινό τοπίο, πάρτι/εσωτερικός χώρος, παραλία/χιόνι, ηλιοβασίλεμα, σούρουπο/αυγή, πορτραίτο μικρού ζώου, φως κεριών, άνθη, φθινοπωρινά χρώματα, τρόφιμα), λειτουργίες ειδικών εφέ (νυχτερινή λήψη, εξαιρετικά έντονο, ποπ, εικονογράφηση φωτογραφίας, εφέ μηχανής-παιχνιδιού, εφέ μινιατούρας, χρώμα επιλογής, σιλουέτα, έντονη φωτεινότητα, χαμηλή φωτεινότητα), αυτόματο πρόγραμμα με ευέλικτο πρόγραμμα (P), αυτόματη προτεραιότητα κλείστρου (S), αυτόματη προτεραιότητα διαφράγματος (A), χειροκίνητο (M), U1 (ρυθμίσεις χρήστη 1), U2 (ρυθμίσεις χρήστη 2)

Αντιστάθμιση έκθεσης: Μπορεί να ρυθμιστεί κατά -5 έως +5 EV σε βήματα του 1/3 ή 1/2 EV στις λειτουργίες P, S, A, M, SCENE και EFFECTS
Κλείδωμα έκθεσης: Κλείδωμα φωτεινότητας στην τιμή που ανιχνεύτηκε
Ευαισθησία ISO: ISO 100 έως 51200, σε βήματα 1/3 ή 1/2 EV. Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε περίπου 0,3, 0,5, 0,7 ή 1 EV (ισοδύναμο με ISO 50) κάτω του ISO 100 ή σε περίπου 0,3, 0,5, 0,7, 1, 2, 3, 4 ή 5 EV (ισοδύναμο με ISO 1640000) άνω του ISO 51200, διατίθεται αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO
Ενεργό D-Lighting: Μπορεί να επιλεγεί η ρύθμιση Αυτόματο, Εξαιρετικά υψηλό, Υψηλό, Κανονικό, Χαμηλό ή Απενεργοποίηση
Αυτόματη εστίαση: Προηγμένη μονάδα αισθητήρα αυτόματης εστίασης Multi-CAM 3500 II της Nikon με ανίχνευση φάσης TTL, βελτιστοποίηση και 51 σημεία εστίασης (συμπεριλαμβανομένων των 15 αισθητήρων διασταύρωσης (cross-type). F/8 υποστηριζόμενο από 1 αισθητήρα) και βοηθητικός φωτισμός AF (εύρος περίπου 0,5 έως 3 m/1 ft 8 in. έως 9 ft 10 in.)
Εύρος ανίχνευσης: -3 έως +19 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F)
Λειτουργία φακού: Συνεχής λειτουργία AF (AF-C), αυτόματη επιλογή AF-S/AF-C (AF-A), προκαταρκτική παρακολούθηση εστίασης που ενεργοποιείται αυτόματα ανάλογα με την κατάσταση του θέματος. Χειροκίνητη εστίαση (M): Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους
Σημεία εστίασης: 51, μπορούν να επιλεγούν από 51 ή 11 σημεία εστίασης
Λειτουργία επιλογής περιοχής AF: AF μονού σημείου, AF δυναμικής περιοχής 9, 21 ή 51 σημείων, παρακολούθηση 3D, AF επιλογής περιοχής από ομάδα, AF αυτόματης επιλογής περιοχής
Κλείδωμα εστίασης: Η εστίαση μπορεί να κλειδώσει πατώντας το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση (λειτουργία AF ενός καρέ) ή πατώντας το κουμπί AE-L/AF-L
Ενσωματωμένο φλας: Αυτόματο, πορτραίτο, παιδί, κοντινό, νυχτερινό πορτραίτο, πάρτι/εσωτερικός χώρος, πορτραίτο μικρού ζώου, εξαιρετικά έντονο, ποπ, εικονογράφηση φωτογραφίας, εφέ μηχανής-παιχνιδιού: Αυτόματο φλας με αυτόματη ανύψωση P, S, A, M, τρόφιμα: Χειροκίνητη ανύψωση με απελευθέρωση κουμπιού
Αριθμός Οδηγού: Κατά προσέγγιση 12/39, 12/39 με χειροκίνητο φλας (m/ft, ISO 100, 20 °C/68 °F)

Έλεγχος φλας

TTL: διατίθεται έλεγχος φλας i-TTL με χρήση αισθητήρα RGB με περίπου 180K (180.000) pixel και ενσωματωμένο φλας. Χρησιμοποιείται εξισορροπημένος συμπληρωματικός φωτισμός φλας i-TTL για τις ψηφιακές SLR με μέτρηση matrix, κεντροβαρή και σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία, τυπικό φλας i-TTL για τις ψηφιακές SLR με σημειακή μέτρηση

Λειτουργία φλας: Αυτόματη, αυτόματη μείωση κοκκινίσματος των ματιών, αυτόματος αργός συγχρονισμός, αυτόματος αργός συγχρονισμός με μείωση του φαινομένου κοκκινίσματος των ματιών, συμπληρωματικός φωτισμός φλας, μείωση του φαινομένου κοκκινίσματος των ματιών, αργός συγχρονισμός, αργός συγχρονισμός με μείωση του φαινομένου κοκκινίσματος των ματιών, αργός συγχρονισμός με την πίσω κουρτίνα, συγχρονισμός με την πίσω κουρτίνα, απενεργοποίηση. Υποστηρίζεται αυτόματος συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας FP
Αντιστάθμιση φλας: -3 έως +1 EV, σε βήματα του 1/3 ή 1/2 EV
Ένδειξη ετοιμότητας φλας: Ανάβει όταν το ενσωματωμένο φλας ή η προαιρετική μονάδα φλας έχει φορτιστεί πλήρως, αναβοσβήνει μετά την ενεργοποίηση του φλας σε πλήρη ισχύ
Πέδιλο εξαρτημάτων: Hot-shoe ISO 518 με επαφές συγχρονισμού και δεδομένων, και ασφάλεια

Σύστημα δημιουργικού φωτισμού Nikon

Έλεγχος φλας i-TTL, Προηγμένος ασύρματος φωτισμός με χειρισμό μέσω ραδιοσυχνότητας, Προηγμένος ασύρματος φωτισμός με χειρισμό μέσω οπτικής επικοινωνίας, φωτισμός πιλότου, κλείδωμα FV, Επικοινωνία πληροφοριών χρώματος φλας, αυτόματος συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας FP, βοηθητικός φωτισμός AF για την αυτόματη εστίαση πολλαπλών περιοχών

Ακροδέκτης συγχρονισμού: Προσαρμογέας ακροδέκτη συγχρονισμού AS-15 (διατίθεται ξεχωριστά)

Ισορροπία λευκού: Αυτόματη (2 τύποι), πυρακτώσεως, φθορισμού (7 τύποι), άμεσο ηλιακό φως, φλας, συννεφιά, σκίαση, χειροκίνητη προτοποθέτηση (δυνατότητα αποθήκευσης έως 6 τιμών, μέτρηση σημειακής ισορροπίας λευκού διαθέσιμη κατά τη ζωντανή προβολή), επιλογή θερμοκρασίας χρώματος (2.500 K έως 10.000 K), με δυνατότητα βελτιστοποίησης για όλες τις επιλογές
Τύποι bracketing: Έκθεση, φλας, ισορροπία λευκού, ADL

Ζωντανή Προβολή - Λειτουργίες: Φωτογράφιση σε ζωντανή προβολή, ζωντανή προβολή video
Ζωντανή Προβολή - Λειτουργία φακού: Αυτόματη εστίαση (AF): λειτουργία AF ενός καρέ (AF-S), διαρκής λειτουργία AF (AF-F) Χειροκίνητη εστίαση (M)
Ζωντανή Προβολή - Λειτουργία επιλογής περιοχής AF: Αυτόματη εστίαση στο πρόσωπο πρώτα, AF ευρείας περιοχής, AF κανονικής περιοχής, AF παρακολούθησης θέματος
Ζωντανή Προβολή - Αυτόματη εστίαση: AF με ανίχνευση αντίθεσης σε οποιοδήποτε σημείο του κάδρου (η φωτογραφική μηχανή επιλέγει αυτόματα το σημείο εστίασης όταν έχει ενεργοποιηθεί η αυτόματη εστίαση στο πρόσωπο πρώτα ή η αυτόματη εστίαση παρακολούθησης θέματος)

Video - Μέτρηση: Σύστημα μέτρησης έκθεσης TTL χρησιμοποιώντας τον κύριο αισθητήρα εικόνας
Video - Μέθοδος μέτρησης: Μέτρηση matrix, κεντροβαρής ή σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία
Video - Μέγεθος καρέ (pixel) και ταχύτητα καρέ: 3.840 x 2.160 (4K UHD): 30p (προοδευτική), 25p, 24p, 1.920 x 1.080: 60p, 50p, 30p, 25p, 24p. 1.280 x 720: 60p, 50p. Οι πραγματικές ταχύτητες καρέ για 60p, 50p, 30p, 25p και 24p είναι 59,94, 50, 29,97, 25 και 23,976 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) αντίστοιχα, η υψηλή ποιότητα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μεγέθη καρέ, η κανονική ποιότητα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μεγέθη εκτός από το 3.840 × 2.160
Video - Μορφή αρχείων: MOV, MP4
Video - Συμπίεση video: H.264/MPEG-4 Advanced Video Coding
Video - Μορφή εγγραφής ήχου: Γραμμικό PCM, AAC
Video - Συσκευή εγγραφής ήχου: Ενσωματωμένο στερεοφωνικό ή εξωτερικό μικρόφωνο με δυνατότητα ρύθμισης ευαισθησίας

Video - Ευαισθησία ISO

Λειτουργία M: Αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO (ISO 100 έως Hi 5) με δυνατότητα επιλογής ανώτατου ορίου, χειροκίνητη επιλογή (ISO 100 έως 51200 σε βήματα 1/3 ή 1/2) με επιπλέον διαθέσιμες επιλογές ισοδύναμες με περίπου 0,3, 0,5, 0,7, 1, 2, 3, 4 ή 5 EV (ισοδύναμο με ISO 1640000) άνω του ISO 51200 σε λειτουργίες P, S και A: Αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO (ISO 100 έως Hi 5) με δυνατότητα επιλογής ανώτατου ορίου Νυχτερινή λήψη Λειτουργία (EFFECT): Αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO (ISO 100 έως Hi 5) Άλλες λειτουργίες: Αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO (ISO 100 έως 12800)

Άλλες επιλογές: Επισήμανση με δείκτες, time-lapse video, ηλεκτρονική απόσβεση κραδασμών
Οθόνη: Οθόνη TFT LCD με ευαισθησία αφής και δυνατότητα κλίσης, με διαγώνιο 8 cm (3,2 in.) οπτική γωνία 170°, κάλυψη κάδρου περίπου 100%, χειροκίνητο έλεγχο φωτεινότητας οθόνης και οπτικό αισθητήρα με δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, περίπου 922 k-dot, (VGA)
Απεικόνιση: Απεικόνιση πλήρους κάδρου και εικονιδίων (4, 9 ή 72 εικόνες ή ημερολόγιο) απεικόνιση με zoom απεικόνισης, κροπάρισμα σε zoom απεικόνισης, αναπαραγωγή video, slide show φωτογραφιών ή/και video, εμφάνιση ιστογράμματος, τονισμένα σημεία, πληροφορίες φωτογραφίας, εμφάνιση δεδομένων τοποθεσίας, αξιολόγηση εικόνων και αυτόματη περιστροφή εικόνας
USB: Hi-Speed USB, με επαφή Micro-B, συνιστάται η σύνδεση με ενσωματωμένη θύρα USB
Έξοδος HDMI: Επαφή HDMI τύπου C
Είσοδος ήχου: Στερεοφωνική υποδοχή ακίδων mini (διάμετρος 3,5 mm, υποστηρίζεται πρόσθετη τροφοδοσία)
Έξοδος ήχου: Στερεοφωνική υποδοχή ακίδων mini (διάμετρος 3,5 mm)
Ακροδέκτης (ες) εξαρτημάτων: Ασύρματα τηλεχειριστήρια WR-1, WR-R10 (διατίθενται χωριστά). Ντεκλανσέρ: MC-DC2 (διατίθεται χωριστά). Μονάδα GPS: GP-1/GP-1A (διατίθενται χωριστά)
Πρότυπα Wi-Fi (Ασύρματο LAN): IEEE 802.11b, IEEE 802.11g. Μέγιστη ισχύς εξόδου: 8,4 dBm (EIRP)
Συχνότητα λειτουργίας Wi-Fi (Ασύρματο LAN): 2.412 έως 2.462 MHz (κανάλια 1 έως 11)
Ασφάλεια Wi-Fi (Ασύρματο LAN): Έλεγχος πιστοποίησης: Ανοιχτό σύστημα, WPA2-PSK
Πρότυπα Bluetooth: Bluetooth Specification Version 4.1, Εύρος (πεδίο οπτικής επαφής): Περίπου 10 m (32 ft) χωρίς παρεμβολές, το εύρος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την ισχύ του σήματος και την παρουσία ή την απουσία εμποδίων

Υποστηριζόμενες γλώσσες

Σας αρέσουν τα ταξίδια; Το Nikon D7500 Kit 18-140mm προσφέρει άριστη απόδοση σε σχέση με την τιμή του. Περιλαμβάνει τη φωτογραφική μηχανή D7500 και τον compact φακό AF-S DX NIKKOR 18–140mm f/3.5-5.6G ED VR.

Αυτός ο ευέλικτος φακός zoom 7,7x με εστιακή απόσταση από ευρεία έως τηλεφακού είναι ιδανικός για την αποτύπωση λήψεων κάθε είδους: από αχανή τοπία έως απομακρυσμένη δράση. Η εντυπωσιακή Απόσβεση κραδασμών της Nikon διατηρεί τις εικόνες ευκρινείς, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η αναζήτηση της τέλειας εικόνας μπορεί να σας οδηγήσει παντού. Φτάστε εκεί με την ισχυρή, ευέλικτη και πλήρως συνδεδεμένη Nikon D7500. Αποτυπώστε την ομορφιά που συναντάτε χάρη στην ποιότητα εικόνας κορυφαίου μοντέλου DX, ίδια με αυτή της Nikon D500.

Κορυφαία Χαρακτηριστικά

Εδώ. Ή εκεί. Στο σκοτάδι ή στο φως. Πετύχετε τη λήψη μιας ζωής.

Αισθητήρας 20,9 MP με φορμά DX. EXPEED 5. Αισθητήρας μέτρησης RGB 180K-pixel

Η D7500 δημιουργεί εξαιρετικά καθαρές εικόνες με μεγάλη ευκρίνεια και ομαλές διαβαθμίσεις τόνων. Θα απολαμβάνετε εντυπωσιακή ακρίβεια στην αναγνώριση θεμάτων και κορυφαία απόδοση στις υψηλές ευαισθησίες ISO. Θα σας εκπλήξει η ποιότητα των πλάνων video 4K/UHD. Παράλληλα, με το σύστημα Picture Control εντός της φωτογραφικής μηχανής μπορείτε να εφαρμόζετε το δικό σας δημιουργικό στιλ εντός της φωτογραφικής μηχανής είτε πραγματοποιείτε λήψη φωτογραφιών, είτε video.

Έτοιμοι για τη νύχτα; Κορυφαία ευαισθησία στο φως.

Άριστη ποιότητα σε χαμηλό φωτισμό. Διαθέτοντας ISO 100-51200 που μπορεί να επεκταθεί έως και ISO 1640000 (ισοδύναμο) η D7500 δεν φοβάται το σκοτάδι.

Ο γρήγορος μηχανισμός EXPEED 5 εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα εικόνας στο σύνολο του εύρους ISO. Ο θόρυβος στη βέλτιστη ποιότητα έχει μειωθεί σημαντικά και ακόμη και οι κροπαρισμένες εικόνες που έχουν τραβηχτεί σε υψηλές τιμές ISO διατηρούν την ποιότητά τους. Η ρύθμιση Hi 5 σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψεις στην εξαιρετική ρύθμιση ISO 1640000 (ισοδύναμη) και να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τον διαθέσιμο φωτισμό.

Αποτυπώστε τέλεια τις λεπτομέρειες. Μοναδική αναγνώριση του θέματος.

Τέλειες εκθέσεις και δυναμικές συνθέσεις. Αισθητήρας μέτρησης RGB 180K-pixel και Προηγμένο σύστημα αναγνώρισης σκηνής.

Ο αισθητήρας μέτρησης RGB 180K-pixel της φωτογραφικής μηχανής σε συνδυασμό με το Προηγμένο σύστημα αναγνώρισης σκηνής εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να πετύχετε τις λήψεις που θέλετε, ακόμη κι όταν οι σκηνές περιλαμβάνουν μικρότερα ή πιο γρήγορα κινούμενα θέματα. Για σκηνές με μεγάλη αντίθεση, η νέα μέτρηση σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία δίνει προτεραιότητα στα πιο φωτεινά στοιχεία του κάδρου και βοηθά ώστε να αποφεύγετε την εμφάνιση υπερβολικά τονισμένων σημείων.

Ευκρίνεια. Κορυφαία ακρίβεια AF.

Όποιο και να είναι το θέμα σας, το σύστημα AF 51 σημείων παρακολουθεί το θέμα σας, κλειδώνει σε αυτό και το κρατά εστιασμένο. Ακόμη και με μοναδικό φωτισμό το σεληνόφως.

Το σύστημα AF περιλαμβάνει 15 κεντρικούς αισθητήρες σταυροειδούς διάταξης (cross type) και διαθέτει ακρίβεια έως και -3 EV. Μπορείτε να αποτυπώσετε εξαιρετικά ευκρινείς νυχτερινές λήψεις χωρίς να απαιτείται πρόσθετος φωτισμός. Η λειτουργία AF επιλογής περιοχής από ομάδα εξασφαλίζει βελτιωμένο εντοπισμό και παρακολούθηση θέματος όταν τα θέματα της λήψης είναι συγκριτικά μικρά και βρίσκονται κοντά σε φόντο που αποσπά την προσοχή ή παρουσιάζει υψηλή αντίθεση.

Προσθέστε μια κινηματογραφική χροιά στο στιλ σας. Πλάνα video 4K/UHD.

Οδηγήστε τα video σας στο επόμενο επίπεδο. Πραγματοποιήστε εγγραφές σε λεπτομέρεια εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης με ταχύτητες που φτάνουν τα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).

Τραβήξτε πανέμορφα πλάνα 4K/UHD 30p ή πραγματοποιήστε εγγραφές video Full HD (1080p) σε ταχύτητες καρέ που φτάνουν τα 50p/60p. Η φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνει καθαρή έξοδο HDMI: υπάρχει ακόμη και δυνατότητα μη συμπιεσμένης εξόδου HDMI ταυτόχρονα σε εξωτερική συσκευή και στην κάρτα μνήμης SD της φωτογραφικής μηχανής. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το video για έξυπνες συσκευές εγγράφοντας σε μορφή MP4 και AAC. Παράλληλα, το σύστημα ηλεκτρονικής απόσβεσης κραδασμών (e-VR) της Nikon μειώνει ουσιαστικά τις επιπτώσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής κατά τη λήψη video Full HD με τη μηχανή στο χέρι.

Αποτυπώστε τις αλλαγές. Time-lapse video.

Μετατρέψτε τις σκηνές του δρόμου και την αποτύπωση της ανατολής του ήλιου σε δραματικές σεκάνς γρήγορης ταχύτητας χάρη στον ενσωματωμένο περιοδικό χρονοδιακόπτη και τη λειτουργία time-lapse ποιότητας 4K/UHD.

Δημιουργείτε εύκολα video time lapse ποιότητας 4K/UHD και Full HD εντός της φωτογραφικής μηχανής. Η λειτουργία ομαλοποίησης έκθεσης μειώνει τα μη επιθυμητά εφέ τρεμουλιάσματος κατά τη λήψη με κάποια λειτουργία αυτόματης έκθεσης όπως είναι η προτεραιότητα διαφράγματος.

 Η στιγμή σας ανήκει. Συνεχής λήψη 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).

Πετύχετε την τέλεια λήψη ακόμη κι αν είναι κρυμμένη μέσα σε έντονη κίνηση. Αποτυπώστε έως 50 φωτογραφίες NEF (RAW) ή 100 εικόνες JPEG σε μία ριπή υψηλής ταχύτητας.

Δεν θα χάσετε ποτέ ξανά εκείνη τη στιγμή που δίνει τον τόνο της εκδήλωσης. Τραβήξτε σε ταχύτητα περίπου 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) για περίπου 50 καρέ σε συμπιεσμένο RAW 14-bit χωρίς απώλειες. Ειδάλλως αποτυπώστε έως 100 καρέ σε ποιότητα Μεγάλο Βέλτιστη JPEG σε μία ριπή υψηλής ταχύτητας. Η διαρκής παρακολούθηση AF/AE κατά τις συνεχείς λήψεις εξασφαλίζει ότι δεν παρέχεται προτεραιότητα στην ταχύτητα εις βάρος της ακρίβειας.

Γωνία προβολής. Οθόνη με δυνατότητα κλίσης και χειριστήρια αφής.

Οι περιπετειώδεις εικόνες υπάρχουν παντού. Αγγίξτε τη λεπτή οθόνη αφής με δυνατότητα κλίσης για να εστιάσετε και να τραβήξετε φωτογραφίες από υψηλές οπτικές και ιδιαίτερες γωνίες.

Η ανακλινόμενη οθόνη 8 cm (3,2 in) σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες AF και απελευθέρωσης κλείστρου από τα χειριστήρια αφής κατά τη φωτογράφηση από τη Ζωντανή προβολή. Παράλληλα, η βολική θέση όπου έχει τοποθετηθεί ο επιλογέας εντολών και ο πολυ-επιλογέας διευκολύνουν την αλλαγή ρυθμίσεων κατά τις λήψεις σας.

Μεταφέρετε το όραμά σας. Οπτικό σκόπευτρο υψηλής ανάλυσης.

Κορυφαίες εικόνες που αποτυπώνονται χωρίς περισπασμούς. Με το πενταπρισματικό οπτικό σκόπευτρο με κάλυψη κάδρου περίπου 100% είναι πλέον δυνατόν.

Το οπτικό σύστημα του σκοπεύτρου εξασφαλίζει μοναδικά καθαρή προβολή μέσα από το φακό. Το φως του ήλιου, οι αντανακλάσεις και οι εξωτερικές κινήσεις αποκλείονται. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που θα αποτυπωθεί. Εάν χρησιμοποιείτε τηλεφακό, το σκόπευτρο δίνει τη δυνατότητα να είστε σε μια στάση λήψης που σας επιτρέπει να κρατάτε πιο σταθερά το φακό.

Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό. SnapBridge.

Διατηρήστε τη φωτογραφική μηχανή συνδεδεμένη στις έξυπνες συσκευές σας με τη χρήση SnapBridge. Συγχρονίζετε τις φωτογραφίες κατά τις λήψεις σας. Χρησιμοποιήστε την έξυπνη συσκευή σας για να πραγματοποιήσετε απομακρυσμένες λήψεις.

Η τεχνολογία SnapBridge της Nikon σάς επιτρέπει να διατηρείτε τη D7500 μονίμως συνδεδεμένη στην έξυπνη συσκευή σας μέσω της τεχνολογίας Bluetooth® low energy technology¹. Συγχρονίστε φωτογραφίες με τη συσκευή σας καθώς τις τραβάτε, χωρίς να πρέπει να επανασυνδεθείτε κάθε φορά. Τα video μεταφέρονται μη αυτόματα όποτε θέλετε μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi®² της φωτογραφικής μηχανής. Η συνδεσιμότητα SnapBridge σάς παρέχει ακόμη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη συσκευή σας για απομακρυσμένες λήψεις.

Διευρύνετε τα όρια. Ευελιξία DX.

Ευκίνητη, δυνατή και ενεργητική. Η D7500 είναι έτοιμη να στηρίξει κάθε σας φιλοδοξία.

Η D7500 έχει σταθερή λαβή που κάνει τη φωτογραφική μηχανή να μοιάζει με επέκταση του χεριού σας. Έχετε τη δυνατότητα να τραβάτε για εκτεταμένες περιόδους με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας. Το κλείστρο υψηλής απόδοσης έχει δοκιμαστεί σε 150.000 κύκλους λειτουργίας. Το σώμα της φωτογραφικής μηχανής έχει στεγανοποιηθεί κατά τον καιρικών φαινομένων για την προστασία των ηλεκτρονικών μερών από τη σκόνη και το νερό.

Φακός AF-S DX NIKKOR 18–140mm f/3.5-5.6G ED VR

 • Ευέλικτος φακός zoom 7,8x με φορμά DX και εστιακό εύρος 18–140 mm (ισοδύναμο με φορμά 35 mm και Nikon FX: 27–210 mm).
 • Το εύρος προσεγγίζει το zoom του τηλεφακού: ο ιδανικός φακός περιπάτου που μπορεί να φωτογραφίσει τα πάντα, από επιβλητικά τοπία έως λεπτομερή στοιχεία των μακρινών θεμάτων.
 • Υψηλή απόδοση οπτικών στοιχείων: ένα γυάλινο στοιχείο ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και ένα στοιχείο ασφαιρικού φακού διασφαλίζουν υψηλή ανάλυση και αντίθεση ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις περισσότερες μορφές παραμόρφωσης και χρωματικής διασποράς.
 • Σύστημα απόσβεσης κραδασμών (VR): ελαχιστοποιεί τις συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε σε ταχύτητες κλείστρου μικρότερες κατά έως τέσσερα στοπ. Η λειτουργία VR είναι αθόρυβη, ακόμα και κατά τη βιντεοσκόπηση.
 • Αθόρυβο μοτέρ (SWM) για γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση.
 • Compact και ελαφριά κατασκευή με μοντούρα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες.
 • Εξαιρετική απόδοση σε σχέση με την τιμή του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Σώματος

Τύπος: Μονοοπτική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή reflex
Μοντούρα φακού: Μοντούρα F της Nikon (με σύζευξη AF και επαφές AF)
Πραγματική γωνία προβολής: Φορμά DX της Nikon, εστιακή απόσταση σε φορμά 35 mm [135] ισοδύναμη με περίπου 1,5x συγκριτικά με τη γωνία προβολής των φακών με φορμά FX
Αισθητήρας εικόνας: DX, CMOS, 23,5 mm x 15,7 mm
Συνολικά pixel: 21,51 εκατομμύρια
Σύστημα απομάκρυνσης σκόνης: Καθαρισμός αισθητήρα εικόνας, δεδομένα αναφοράς για την απομάκρυνση σκόνης φωτογραφίας (απαιτείται το λογισμικό Capture NX-D)
Ωφέλιμα pixel: 20,9 εκατομμύρια
Μέγεθος εικόνας (pixel)

DX (24 x 16) περιοχή εικόνας, (L) 5.568 x 3.712 (20,6 εκατομμύρια), (M) 4.176 x 2.784 (11,6 εκατομμύρια), (S) 2.784 x 1.856 (5,1 εκατομμύρια),
1,3x (18 x 12) περιοχή εικόνας, (L) 4.272 x 2.848 (12,1 εκατομμύρια), (M) 3.200 x 2.136 (6,8 εκατομμύρια), (S) 2.128 x 1.424 (3 εκατομμύρια),
Φωτογραφίες με περιοχή εικόνας DX που έχουν ληφθεί κατά την εγγραφή video, (L) 5.568 x 3.128 (17,4 εκατομμύρια), (M) 4.176 x 2.344 (9,7 εκατομμύρια), (S) 2.784 x 1.560 (4,3 εκατομμύρια),
Φωτογραφίες με περιοχή εικόνας 1,3X που έχουν ληφθεί κατά την εγγραφή video, (L) 4.272 x 2.400 (10,2 εκατομμύρια), (M) 3.200 x 1.800 (5,7 εκατομμύρια), (S) 2.128 x 1.192 (2,5 εκατομμύρια),
Φωτογραφίες που έχουν ληφθεί κατά την εγγραφή video με μέγεθος καρέ 3.840 x 2.160: 3.840 x 2.160 (8,2 εκατομμύρια)

Αποθήκευση - Μορφή αρχείων

NEF (RAW): 12 ή 14 bit, συμπίεση χωρίς απώλειες ή απλή συμπίεση, JPEG: συμβατότητα με JPEG-Baseline για συμπίεση fine (κατά προσέγγιση 1: 4), normal (κατά προσέγγιση 1: 8) ή basic (περίπου 1 : 16) συμπίεση, διατίθεται συμπίεση βέλτιστης ποιότητας, NEF (RAW)+JPEG: Μία φωτογραφία που έχει εγγραφεί σε φορμά NEF (RAW) και JPEG

Σύστημα Picture Control: Αυτόματο, Τυπικό, Ουδέτερο, Ζωντανό, Μονόχρωμο, Πορτραίτο, Τοπίο, Ισοβαρές. Το επιλεγμένο στοιχείο Picture Control μπορεί να τροποποιηθεί. Δυνατότητα αποθήκευσης για προσαρμοσμένα Picture Control
Μέσα αποθήκευσης: SD, SDHC (συμβατές με UHS-I), SDXC (συμβατή με UHS-I)
Σύστημα αρχείων: DCF 2.0, Exif 2.31, PictBridge
Σκόπευτρο: Μονοοπτικό σκόπευτρο reflex με πεντάπρισμα στο επίπεδο του ματιού
Κάλυψη κάδρου: Περιοχή εικόνας DX (24 x 16): Κατά προσέγγιση 100% οριζόντια και 100% κατακόρυφα. Περιοχή εικόνας 1,3 x (18 x 12): Κατά προσέγγιση 97% οριζόντια και 97% κατακόρυφα
Μεγέθυνση: Κατά προσέγγιση 0,94x (με φακό 50 mm f/1,4 ρυθμισμένο στο άπειρο, –1,0 m-1)
Απόσταση από το μάτι: 18.5 mm (-1,0 m-1, από το κέντρο του φακού προσοφθαλμίου του σκοπεύτρου)
Ρυθμιστικό διόπτρας: -2 έως +1 m-1
Οθόνη εστίασης: Διάφανη ματ οθόνη Mark II BriteView τύπου Β με άγκιστρα περιοχής AF (είναι δυνατή η εμφάνιση πλέγματος καδραρίσματος)
Ρεφλέξ καθρέπτη: Γρήγορης επιστροφής
Διάφραγμα φακού: Άμεσης επιστροφής, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο

Συμβατοί φακοί

Συμβατή με τους φακούς AF NIKKOR, συμπεριλαμβανομένων των φακών τύπου G, Ε και D (για τους φακούς PC ισχύουν κάποιοι περιορισμοί) και των φακών AI-P NIKKOR και των φακών AI χωρίς CPU (μόνο στη λειτουργία M). Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν φακοί IX NIKKOR, φακοί για τη φωτογραφική μηχανή F3AF και φακοί χωρίς AI. Η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς με μέγιστο διάφραγμα f/5,6 ή ταχύτερο (η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους υποστηρίζει το ένα κεντρικό σημείο εστίασης με φακούς που διαθέτουν μέγιστο διάφραγμα f/8 ή ταχύτερο).

Τύπος κλείστρου: Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μηχανικό κλείστρο κατακόρυφου εστιακού επιπέδου και ηλεκτρονικό κλείστρο μπροστινής κουρτίνας διαθέσιμο στη λειτουργία λήψης με τον καθρέφτη πάνω
Ταχύτητα κλείστρου: 1/8.000 έως 30 δευτ. σε βήματα του 1/3 ή 1/2 EV, bulb, time, X250
Ταχύτητα συγχρονισμού φλας: X = 1/250 δευτ., συγχρονισμός με ταχύτητα κλείστρου στα 1/320 δευτ. ή μικρότερη ταχύτητα (το εύρος φλας μειώνεται σε ταχύτητες μεταξύ 1/250 και 1/320 δευτ.)
Λειτουργία λήψης: S (μεμονωμένο καρέ), CL (συνεχείς λήψεις χαμηλής ταχύτητας), CH (συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας), Q (αθόρυβη λήψη), QC (συνεχείς αθόρυβες λήψεις), Χρονομέτρης αυτοφωτογράφισης, MUP (καθρέφτης πάνω)

Ταχύτητα προώθησης καρέ

Έως 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).
• CL: 1 έως 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).
• CH: 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).
Σημείωση: Οι ταχύτητες καρέ προϋποθέτουν την ύπαρξη συνεχούς λειτουργίας AF, χειροκίνητης ή έκθεσης με αυτόματη προτεραιότητα κλείστρου, ταχύτητα κλείστρου 1/250 δευτ. ή ταχύτερη, προσαρμοσμένη ρύθμιση a1 (επιλογή προτεραιότητας AF-C) στην επιλογή Απελευθέρωση και άλλες ρυθμίσεις σε προεπιλεγμένες τιμές.

Χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης: 2, 5, 10, 20 δευτ., 1 έως 9 εκθέσεις σε διαστήματα 0,5, 1, 2, ή 3 δευτ.
Λειτουργίες τηλεχειριστηρίου: Υστέρηση τηλεχειριστηρίου, γρήγορη απόκριση τηλεχειριστηρίου, καθρέφτης πάνω μέσω τηλεχειριστηρίου
Μέτρηση έκθεσης: Μέτρηση έκθεσης TTL με αισθητήρα RGB με περίπου 180K (180.000) pixel

Μέθοδος μέτρησης

Matrix: μέτρηση 3D color matrix III (τύποι φακών G, Ε και D), μέτρηση color matrix III (άλλοι φακοί CPU) • Κεντροβαρής μέτρηση: βάρος περίπου 75% που εφαρμόζεται σε κύκλο 8 mm στο κέντρο του κάδρου. Η διάμετρος κύκλου μπορεί να μεταβληθεί σε 6, 10 ή 13 mm ή ο υπολογισμός βάρους μπορεί να βασίζεται στη μέση τιμή ολόκληρου του κάδρου (κύκλος 8 mm με φακό χωρίς CPU). Σημειακή μέτρηση: Μέτρηση κύκλου 3,5 mm (περίπου 2,5% του κάδρου) στο κέντρο του επιλεγμένου σημείου εστίασης (στο κεντρικό σημείο εστίασης όταν χρησιμοποιείται φακός χωρίς CPU) Μέτρηση σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία: Διατίθεται με φακούς τύπου G, E και D

Εύρος μέτρησης (ISO 100, φακός f/1,4, 20 °C/68 °F): Μέτρηση matrix, κεντροβαρής ή σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία: 0 έως 20 EV Σημειακή μέτρηση: 2 έως 20 EV
Σύζευξη φωτόμετρου: CPU

Λειτουργία

Αυτόματες λειτουργίες (αυτόματη, αυτόματα ακύρωση φλας), λειτουργίες σκηνής (πορτραίτο, τοπίο, παιδί, αθλητισμός, κοντινό, νυχτερινό πορτραίτο, νυχτερινό τοπίο, πάρτι/εσωτερικός χώρος, παραλία/χιόνι, ηλιοβασίλεμα, σούρουπο/αυγή, πορτραίτο μικρού ζώου, φως κεριών, άνθη, φθινοπωρινά χρώματα, τρόφιμα), λειτουργίες ειδικών εφέ (νυχτερινή λήψη, εξαιρετικά έντονο, ποπ, εικονογράφηση φωτογραφίας, εφέ μηχανής-παιχνιδιού, εφέ μινιατούρας, χρώμα επιλογής, σιλουέτα, έντονη φωτεινότητα, χαμηλή φωτεινότητα), αυτόματο πρόγραμμα με ευέλικτο πρόγραμμα (P), αυτόματη προτεραιότητα κλείστρου (S), αυτόματη προτεραιότητα διαφράγματος (A), χειροκίνητο (M), U1 (ρυθμίσεις χρήστη 1), U2 (ρυθμίσεις χρήστη 2)

Αντιστάθμιση έκθεσης: Μπορεί να ρυθμιστεί κατά -5 έως +5 EV σε βήματα του 1/3 ή 1/2 EV στις λειτουργίες P, S, A, M, SCENE και EFFECTS
Κλείδωμα έκθεσης: Κλείδωμα φωτεινότητας στην τιμή που ανιχνεύτηκε
Ευαισθησία ISO: ISO 100 έως 51200, σε βήματα 1/3 ή 1/2 EV. Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε περίπου 0,3, 0,5, 0,7 ή 1 EV (ισοδύναμο με ISO 50) κάτω του ISO 100 ή σε περίπου 0,3, 0,5, 0,7, 1, 2, 3, 4 ή 5 EV (ισοδύναμο με ISO 1640000) άνω του ISO 51200, διατίθεται αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO
Ενεργό D-Lighting: Μπορεί να επιλεγεί η ρύθμιση Αυτόματο, Εξαιρετικά υψηλό, Υψηλό, Κανονικό, Χαμηλό ή Απενεργοποίηση
Αυτόματη εστίαση: Προηγμένη μονάδα αισθητήρα αυτόματης εστίασης Multi-CAM 3500 II της Nikon με ανίχνευση φάσης TTL, βελτιστοποίηση και 51 σημεία εστίασης (συμπεριλαμβανομένων των 15 αισθητήρων διασταύρωσης (cross-type). F/8 υποστηριζόμενο από 1 αισθητήρα) και βοηθητικός φωτισμός AF (εύρος περίπου 0,5 έως 3 m/1 ft 8 in. έως 9 ft 10 in.)
Εύρος ανίχνευσης: -3 έως +19 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F)
Λειτουργία φακού: Συνεχής λειτουργία AF (AF-C), αυτόματη επιλογή AF-S/AF-C (AF-A), προκαταρκτική παρακολούθηση εστίασης π&

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία:Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: