ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NIKON D810 BLACK . σε 12 Άτοκες Δόσεις

 NIKON D810 BLACK . σε 12 Άτοκες Δόσεις
Κατασκευαστής:Nikon
Κωδικός Προϊόντος:VBA410AE
Διαθεσιμότητα:Κατόπιν Παραγγελίας
1.999,00€
Ποσότητα:Καλάθι

 Επίσημη Εγγύηση Αντιπροσωπείας

Γενικά

Δημιουργήστε το νέο σας έργο τέχνης με την εξαιρετική Nikon D810. Από τις λεπτές υφές έως τη γρήγορη κίνηση, αυτή η ευέλικτη φωτογραφική μηχανή 36,3 megapixel είναι έτοιμη να τα αποτυπώσει όλα.

Χάρη στον επανασχεδιασμένο αισθητήρα με φορμά FX, το εξαιρετικά μεγάλο εύρος ISO και το μηχανισμό επεξεργασίας εικόνας EXPEED 4, εξασφαλίζετε πρωτοφανή ευκρίνεια, εντυπωσιακή τονικότητα και μειωμένο θόρυβο σε κάθε ρύθμιση ευαισθησίας.

Η κορυφαία απόδοση AF, η ταχύτητα ριπής που φτάνει τα 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) και η λήψη video Full HD στα 1.080/60p εξασφαλίζουν για εσάς τη δυνατότητα να αποτυπώνετε κάθε τύπο σκηνής με απόλυτη ακρίβεια. Η λειτουργία Picture Control 2.0 της Nikon προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας και ευελιξία βελτιστοποίησης μέσα στη φωτογραφική μηχανή.

 

Βασικές λειτουργίες

Αισθητήρας με φορμά FX 36,3 MP

Ο αισθητήρας νέας σχεδίασης χωρίς οπτικό χαμηλοπερατό φίλτρο παρέχει την απόλυτη λεπτομέρεια εικόνας. Έχει γρήγορη ανάγνωση καναλιών, ευρύ δυναμικό εύρος και καθαρή απόδοση στις υψηλές ευαισθησίες.

Αισθητήρας με φορμά FX 36,3 MP

EXPEED 4

Ενισχύει τη συνολική απόδοση της φωτογραφικής μηχανής, μεταφέροντάς την σε εντελώς νέο επίπεδο. Βελτιώνει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό την απόδοση εικόνας και του ISO και επιτρέπει τη χρήση μεγαλύτερης ταχύτητας καρέ κατά τη λήψη video.

EXPEED 4

Ταχύτητα ριπής έως 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps)

Φωτογραφίστε με απόλυτη ευελιξία τα γρήγορα κινούμενα θέματα. Τραβήξτε φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση, χωρίς συμβιβασμούς, με ταχύτητα έως 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Τραβήξτε φωτογραφίες 15,3 MP σε έως 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) στη λειτουργία κροπαρίσματος DX.

Ταχύτητα ριπής έως 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps)

Μεγάλο εύρος ISO

Για πρώτη φορά στις D-SLR, το εύρος ISO της D810 αρχίζει στο ISO 64 για πιο καθαρές και ευκρινείς εικόνες. Πραγματοποιήστε λήψεις με ISO έως 12.800 ή επεκτείνετε το εύρος στο ISO 32 έως 51.200 (ισοδύναμο).

Μεγάλο εύρος ISO

Έτοιμη για βιντεοσκόπηση

Πραγματοποιήστε εγγραφή video Full HD (1080p) σε 50p/60p. Αποκτήστε πρόσβαση στο πλήρες εύρος ευαισθησίας στο φως, από ISO 64, όσο βιντεοσκοπείτε, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ελέγχετε την ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα και τα επίπεδα του ήχου.

Έτοιμη για βιντεοσκόπηση

Κορυφαία απόδοση αυτόματης εστίασης

Κορυφαία απόδοση αυτόματης εστίασης

Καθώς περιλαμβάνει το ίδιο σύστημα αυτόματης εστίασης με τη φωτογραφική μηχανή D4S της Nikon, η D810 αποδίδει κορυφαία ακρίβεια στην υψηλή ανάλυση. Παρέχει γρήγορη εστίασης και βελτιωμένη απομόνωση του φόντου ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες φωτισμού χάρη στη νέα λειτουργία AF επιλογής περιοχής από ομάδα.

RAW Size S

RAW Size S

Επιταχύνετε τη ροή εργασιών σας χάρη στη μορφή αρχείου RAW Size S της Nikon. Εξασφαλίζει αρχεία NEF 12 bit της Nikon χωρίς συμπίεση, με πλούσια διαβάθμιση, που επιτρέπουν ταχύτερη μεταφορά εικόνας και ομαλότερη επεξεργασία μετά τη λήψη.

Picture Control 2.0

Picture Control 2.0

Διευκολύνετε τη διαδικασία επεξεργασίας μετά τη λήψη χάρη στη ρύθμιση «Ισοβαρές» που εξασφαλίζει μέγιστο δυναμικό εύρος και προσαρμόστε τις λεπτομέρειες με τη ρύθμιση «Διαύγεια». Το Picture Control 2.0 σάς επιτρέπει να ορίζετε ευκολότερα τις παραμέτρους προκειμένου να απηχούν τέλεια το δημιουργικό όραμά σας κατά τη λήψη φωτογραφιών ή video.

Ευκρίνεια και σταθερότητα: η αρχιτεκτονική κλείστρου/χώρου κατόπτρου και οι λειτουργίες ηλεκτρονικής μπροστινής κουρτίνας της D810 εξασφαλίζουν τα πιο ευκρινή αποτελέσματα. Ο μηχανισμός κλείστρου/κατόπτρου μειώνει το κούνημα της εικόνας για να εξασφαλίζετε σταθερή εικόνα στο σκόπευτρο με ελάχιστους χρόνους διακοπής στη διάρκεια λήψεων υψηλής ταχύτητας. Όταν ενεργοποιείται, το ηλεκτρονικό κλείστρο μπροστινής κουρτίνας μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης μικρών θαμπών περιοχών ακόμη και στις πολύ μικρές λεπτομέρειες, ελαχιστοποιώντας τους εσωτερικούς κραδασμούς κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Το Picture Control εξελίσσεται: αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο της ευκρίνειας, της αντίθεσης, της φωτεινότητας, των αποχρώσεων και του κορεσμού κατά τη λήψη φωτογραφιών και video. Πραγματοποιήστε λήψεις με ενεργοποιημένη τη ρύθμιση «Ισοβαρές» για την απόλυτη ελευθερία στην επεξεργασία μετά τη λήψη. Διατηρείτε όλες τις λεπτομέρειες και αποτυπώνετε πλούσια διαβάθμιση τόνων τόσο στα τονισμένα σημεία όσο και στις σκιές. Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση «Διαύγεια» για να προσαρμόσετε με ακρίβεια την αντίθεση και να διαφοροποιήσετε τις λεπτές δομές.

Οθόνη με δυνατότητα ρύθμισης χρωμάτων: μεταφέρετε την ισορροπία και τη φωτεινότητα των χρωμάτων προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και τη ροή εργασίας. Η οθόνη LCD 8,0 cm (3,2 in.), 1229k-dot RGBW με μη αντιανακλαστική επίστρωση παρέχει επίσης αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας.

Zoom προβολής διαιρεμένης οθόνης: ελέγξτε την ευθυγράμμιση και την ευκρίνεια με απόλυτη ακρίβεια χρησιμοποιώντας τη ζωντανή προβολή με zoom διαιρεμένης οθόνης. Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να συγκρίνετε δύο σημεία στην εικόνα: το καθένα από τα σημεία μεγεθύνεται και εμφανίζεται στη διαιρεμένη οθόνη. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται από το κουμπί i της φωτογραφικής μηχανής και είναι ιδανική για φωτογραφίσεις αρχιτεκτονικών θεμάτων ή προϊόντων.

Σύστημα AF 51 σημείων Multi-CAM 3500FX: βελτιστοποιημένο για τη λήψη φωτογραφιών εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης. Μπορεί να διαμορφωθεί και να καλύπτει 9, 21 και 51 σημεία με ευαισθησία έως -2 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F). Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν βελτιωμένο κλείδωμα, επέκταση της δυνατότητας «αποθήκευσης κατά προσανατολισμό» και επιλογές για περιορισμό της λειτουργίας AF. Στο κέντρο υπάρχουν δεκαπέντε αισθητήρες διασταύρωσης (cross-type) που είναι συμβατοί με τους φακούς AF NIKKOR με ανοιχτό διάφραγμα f/5,6 ή ταχύτερο, ενώ 11 κεντρικά σημεία εστίασης συνεργάζονται με ανοιχτό διάφραγμα f/8.

AF επιλογής περιοχής από ομάδα: απολαύστε βελτιωμένο εντοπισμό και παρακολούθηση θέματος. Η λειτουργία AF επιλογής περιοχής από ομάδα παρακολουθεί αδιάλειπτα πέντε διαφορετικά πεδία AF και εξασφαλίζει βελτιωμένη λήψη και απομόνωση του φόντου όταν τα θέματα είναι κάπως μικρά και βρίσκονται κοντά σε φόντο που αποσπά την προσοχή ή παρουσιάζει υψηλή αντίθεση. Η περιοχή AF πέντε σημείων μπορεί να εναλλάσσεται στο φάσμα των 51 σημείων ανάλογα με τις απαιτήσεις της σύνθεσης.

Λειτουργία D-Movie πολλαπλών περιοχών: για βιντεοσκόπηση σε διαφορετικές συνθήκες, η λειτουργία D-Movie εξασφαλίζει ποιοτικό video σε πολλά φορμά κάδρου. Η D810 πραγματοποιεί τη λήψη video Full HD (1080p) σε φορμά FX και DX με ταχύτητες καρέ 50p/60p με σημαντικά μειωμένο θόρυβο, παραμορφώσεις moire και ψευδή χρώματα. Παρέχεται καθαρή έξοδος HDMI, καθώς και η δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης πλάνων σε πλήρη ανάλυση εντός της φωτογραφικής μηχανής και σε εξωτερική συσκευή εγγραφής.

Ελευθερία στη δημιουργία video: αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο των πλάνων κατά τη βιντεοσκόπηση. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία από ISO 64 έως το ISO 51.200 (ισοδύναμο) με λειτουργία M. Παράλληλα, η αυτόματη λειτουργία ISO σάς επιτρέπει να διαμορφώνετε τις μέγιστες ρυθμίσεις ISO τις οποίες θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η αποθορυβοποίηση 3D της Nikon μειώνει τον τυχαίο θόρυβο, τις παραμορφώσεις και το τρεμούλιασμα που προκύπτει κατά τη βιντεοσκόπηση σε ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας. Η λειτουργία τονισμένων σημείων εμφανίζει ξεκάθαρα στην οθόνη της φωτογραφικής μηχανής ποια ακριβώς σημεία είναι τονισμένα.

Έλεγχος ήχου υψηλής πιστότητας: οι προηγμένες δυνατότητες ελέγχου του ήχου βελτιώνουν την εγγραφή ήχου και εξασφαλίζουν γενικά μεγαλύτερη ευελιξία. Διαθέτει είσοδο για στερεοφωνικό μικρόφωνο και έξοδο ήχου επιτρέποντάς σας να βελτιστοποιείτε τα επίπεδα ήχου μεμονωμένα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Μπορείτε να επιλέξετε το εύρος ήχου (μεγάλο/φωνή) και ο θόρυβος από τον άνεμο μπορεί να μειωθεί κατά την εγγραφή με το ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Ταχύτητα, ανθεκτικότητα και εξαιρετική απόκριση: η D810 εκκινείται σε περίπου 0,12 δευτερόλεπτα και η υστέρηση στην απελευθέρωση κλείστρου της είναι μόλις 52 ms. Η νέα μονάδα κλείστρου από κέβλαρ/ίνες άνθρακα έχει δοκιμαστεί σε κύκλο ζωής 200.000 λήψεων, διαθέτει ανώτατη ταχύτητα κλείστρου 1/8.000 έως 30 δευτ. καθώς και δυνατότητα συγχρονισμού φλας έως 1/250 του δευτερολέπτου.

Απεριόριστη συνεχής λήψη: αποτυπώστε μια πληθώρα εικόνων JPEG και δημιουργήστε εντυπωσιακές φωτογραφίες με καταγραφή του ίχνους των φώτων του αντικειμένου (light-trail). Πραγματοποιήστε λήψεις σε λειτουργία συνεχών λήψεων με ταχύτητα κλείστρου από 4 δευτερόλεπτα και κάτω, έχοντας τη δυνατότητα να εγγράφετε όσες λήψεις JPEG υψηλής ταχύτητας σάς επιτρέπει η χωρητικότητα των καρτών μέσων και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Καθώς ο χρόνος μεταξύ εκθέσεων είναι εξαιρετικά μικρός, μπορείτε να ενώσετε ομαλά λήψεις με αστρικά ίχνη ή τα φώτα των κινούμενων αντικειμένων για να δημιουργήσετε όμορφα εφέ χρησιμοποιώντας εφαρμογές λογισμικού άλλων κατασκευαστών.

Total Digital Imaging System (Σύστημα συνολικής ψηφιακής απεικόνισης): αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του αισθητήρα 36,3 MP της D810 με το μεγάλο εύρος φακών NIKKOR. Με την ιδιαίτερα υψηλή ισχύ τους σε επίπεδο ανάλυσης, οι φακοί NIKKOR ανταποκρίνονται στις ανάγκες των φωτογράφων κάθε κλάδου. Επίσης, η D810 είναι πλήρως συμβατή με το προηγμένο σύστημα δημιουργικού φωτισμού [Creative Lighting System (CLS)] της Nikon, ενώ συνδυάζεται με μια σειρά ευέλικτων μονάδων φλας Speedlight για δημιουργική φωτογράφιση με φλας εντός και εκτός φωτογραφικής μηχανής.

Μπαταρία EN-EL15 υψηλής χωρητικότητας: εξαιρετικά compact και ελαφριά, επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 1.900 mAh (7,0 V). Αποτυπώστε έως 1.200 φωτογραφίες¹ με μία μόνο φόρτιση.

Μέσα αποθήκευσης: δύο υποδοχές κάρτας για απρόσκοπτες λήψεις. Μία υποδοχή κάρτας CF για κάρτες UDMA 7 υψηλής ταχύτητας και μία υποδοχή καρτών SD για κάρτες SDXC και UHS-I υψηλής ταχύτητας και υψηλής χωρητικότητας.

Ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου: υψηλός βαθμός στεγανοποίησης από τις καιρικές συνθήκες και τη σκόνη, που εξασφαλίζει την προστασία της D810 από την υγρασία και τη σκόνη.

Ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση: η D810 υποστηρίζει Ethernet και ασύρματο LAN. Για να συνδεθείτε, χρησιμοποιήστε τον προαιρετικό πομπό δεδομένων UT-1 μαζί με τον ασύρματο πομπό WT-5.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΤύποςΜονοοπτική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή reflex (SLR)
Μοντούρα φακούΜοντούρα F της Nikon (με σύζευξη AF και επαφές AF)
Αισθητήρας εικόναςΦορμά: FX, Τύπος: αισθητήρας εικόνας CMOS 35,9 mm x 24,0 mm
Συνολικά pixel37,09 εκατομμύρια
Σύστημα απομάκρυνσης σκόνηςΚαθαρισμός αισθητήρα εικόνας, δεδομένα αναφοράς για απομάκρυνση σκόνης φωτογραφίας (απαιτείται το προαιρετικό λογισμικό Capture NX-D)
Ωφέλιμα pixel36,3 εκατομμύρια
Μέγεθος εικόνας (pixel)Περιοχή εικόνας FX (36 x 24): (Μεγ.) 7.360 x 4.912, (Μεσ.) 5.520 x 3.680, (Μικ.) 3.680 x 2.456. 1,2X (30 x 20) περιοχή εικόνας: (Μεγ.) 6.144 x 4.080, (Μεσ.) 4.608 x 3.056, (Μικ.) 3.072 x 2.040. Περιοχή εικόνας DX (24 x 16): (Μεγ.) 4.800 x 3.200, (Μεσ.) 3.600 x 2.400, (Μικ.) 2.400 x 1.600. 5 : 4 (30 x 24) περιοχή εικόνας: (Μεγ.) 6.144 x 4.912, (Μεσ.) 4.608 x 3.680, (Μικ.) 3.072 x 2.456. Λήψη φωτογραφιών με φορμά FX σε ζωντανή προβολή video: (Μεγ.) 6.720 x 3.776, (Μεσ.) 5.040 x 2.832, (Μικ.) 3.360 x 1.888. Φωτογραφίες με φορμά DX που τραβήχτηκαν σε ζωντανή προβολή video: (Μεγ.) 4.800 x 2.704, (Μεσ.) 3.600 x 2.024, (Μικ.) 2.400 x 1.352. Σημείωση: οι φωτογραφίες που έχουν ληφθεί σε ζωντανή προβολή video έχουν λόγο διαστάσεων 16:9. Το φορμά με βάση DX χρησιμοποιείται για φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με χρήση περιοχής εικόνας DX 1,5× (24 × 16). Το φορμά με βάση FX χρησιμοποιείται για όλες τις άλλες φωτογραφίες.
Μορφές αρχείων αποθήκευσηςNEF (RAW): 12 ή 14 bit, συμπίεση χωρίς απώλειες, με συμπίεση ή χωρίς συμπίεση, διατίθεται μικρό μέγεθος (12 bit μόνο χωρίς συμπίεση) • TIFF (RGB) • JPEG: συμβατότητα με JPEG-Baseline για υψηλή (περίπου 1 : 4), κανονική (περίπου 1 : 8) ή βασική (περίπου 1 : 16) συμπίεση (Προτεραιότητα μεγέθους). Διατίθεται συμπίεση βέλτιστης ποιότητας • NEF (RAW)+JPEG: μία φωτογραφία που έχει εγγραφεί σε φορμά NEF (RAW) και JPEG
Σύστημα Picture ControlΤυπικό, Ουδέτερο, Ζωντανό, Μονόχρωμο, Πορτραίτο, Τοπίο, Ισοβαρές: το επιλεγμένο στοιχείο Picture Control μπορεί να τροποποιηθεί. Αποθήκευση για προσαρμοσμένα στοιχεία Picture Control.
Μέσα αποθήκευσηςCompactFlash (CF) (Type I, συμβατότητα με UDMA), SD, SDHC (συμβατότητα με UHS-I), SDXC (συμβατότητα με UHS-I)
Διπλή υποδοχή κάρταςΟποιαδήποτε από τις δύο κάρτες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση κύριων ή εφεδρικών αντιγράφων ή για ξεχωριστή αποθήκευση φωτογραφιών NEF (RAW) και JPEG. Υπάρχει δυνατότητα αντιγραφής φωτογραφιών μεταξύ των καρτών.
Σύστημα αρχείωνDCF 2.0, DPOF, Exif 2.3, PictBridge
ΣκόπευτροΜονοοπτικό σκόπευτρο reflex με πεντάπρισμα στο επίπεδο του ματιού
Κάλυψη κάδρουFX (36 x 24): περίπου 100% οριζόντια και 100% κατακόρυφα • 1,2X (30 x 20): περίπου 97% οριζόντια και 97% κατακόρυφα. DX (24 x 16): περίπου 97% οριζόντια και 97% κατακόρυφα, 5:4 (30 x 24): περίπου 97% οριζόντια και 100% κατακόρυφα
ΜεγέθυνσηΠερίπου 0,7x (φακός 50 mm f/1,4 ρυθμισμένος στο άπειρο, –1,0 m–1)
Απόσταση από το μάτι17 mm (–1,0 m–1, από το κέντρο του φακού προσοφθαλμίου του σκόπευτρου)
Ρυθμιστικό διόπτρας-3 – +1 m-1
Οθόνη εστίασηςΔιαφανής ματ οθόνη Type B BriteView Clear Matte Mark VIII με άγκιστρα περιοχής AF (είναι δυνατή η εμφάνιση πλέγματος καδραρίσματος)
Προεπισκόπηση βάθους πεδίουΝαι, όταν πατάτε το κουμπί Pv, το διάφραγμα του φακού σταματά στην τιμή που έχει επιλεγεί από το χρήστη (λειτουργίες A και M) ή από τη φωτογραφική μηχανή (λειτουργίες P και S)
Διάφραγμα φακούΆμεσης επιστροφής, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο
Συμβατοί φακοίΣυμβατότητα με τους φακούς AF NIKKOR, συμπεριλαμβανομένων των φακών τύπου G, E και D (για τους φακούς PC ισχύουν κάποιοι περιορισμοί) και των φακών DX (με περιοχή εικόνας DX 24 x 16 1,5X), των φακών AI-P NIKKOR και των φακών AI χωρίς CPU (λειτουργίες έκθεσης A και M μόνο). Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν φακοί IX NIKKOR, φακοί για τη φωτογραφική μηχανή F3AF και φακοί χωρίς AI. Η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς με μέγιστο διάφραγμα f/5,6 ή ταχύτερο (η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους υποστηρίζει 11 σημεία εστίασης με φακούς που διαθέτουν μέγιστο διάφραγμα f/8 ή ταχύτερο).
Τύπος κλείστρουΗλεκτρονικά ελεγχόμενο μηχανικό κλείστρο κατακόρυφου εστιακού επιπέδου. Διατίθεται ηλεκτρονικό κλείστρο μπροστινής κουρτίνας με λειτουργία απελευθέρωσης κλείστρου μετά από την ανύψωση του καθρέπτη
Ταχύτητα κλείστρου1/8.000 - 30 δευτ. σε βήματα του 1/3, 1/2 ή 1 EV, λειτουργία bulb, χρόνος, X250
Ταχύτητα συγχρονισμού φλαςX=1/250 του δευτ., συγχρονισμός με ταχύτητα κλείστρου στα 1/320 του δευτ. ή μικρότερη ταχύτητα (το εύρος φλας μειώνεται σε ταχύτητες μεταξύ 1/250 και 1/320 του δευτ.)
Λειτουργία λήψηςS (μεμονωμένο καρέ), CL (συνεχείς λήψεις χαμηλής ταχύτητας), CH (συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας), Q (αθόρυβη λήψη), Χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης, MUP (καθρέπτης πάνω), QC (αθόρυβες συνεχείς λήψεις)
Ταχύτητα προώθησης καρέΠερίπου 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps), Με μπαταρίες EN-EL15 Περιοχή εικόνας: FX/5 : 4 CL: 1–5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) CH: 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) QC: 3 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) Περιοχή εικόνας: DX/1,2X CL: 1–6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) CH: 6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) QC: 3 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Άλλες πηγές τροφοδοσίας Περιοχή εικόνας: FX/5 : 4 CL: 1–5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) CH: 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) QC: 3 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) Περιοχή εικόνας: DX CL: 1–6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) CH: 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) QC: 3 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) Περιοχή εικόνας: 1,2X CL: 1–6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) CH: 6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) QC: 3 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps)
Χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης2, 5, 10, 20 δευτ., 1 - 9 εκθέσεις σε διαστήματα του 0,5, 1, 2 ή 3 δευτ.
Μέτρηση έκθεσηςΜέτρηση έκθεσης TTL με αισθητήρα RGB με περίπου 91K (91.000) pixel
Μέθοδος μέτρησηςMatrix: μέτρηση 3D color matrix III (φακοί τύπου G, E και D), μέτρηση color matrix III (άλλοι φακοί CPU). Η μέτρηση color matrix είναι διαθέσιμη με φακούς χωρίς CPU, αν ο χρήστης παρέχει δεδομένα φακού. Κεντροβαρής: βάρος περίπου 75% που εφαρμόζεται σε κύκλο 12 mm στο κέντρο του κάδρου. Η διάμετρος κύκλου μπορεί να μεταβληθεί σε 8, 15 ή 20 mm ή ο υπολογισμός βάρους μπορεί να βασίζεται στη μέση τιμή ολόκληρου του κάδρου (κύκλος 12 mm με φακό χωρίς CPU). Σημειακή: μέτρηση κύκλου 4 mm (περίπου 1,5% του κάδρου) στο κέντρο του επιλεγμένου σημείου εστίασης (στο κεντρικό σημείο εστίασης όταν χρησιμοποιείται φακός χωρίς CPU). Μέτρηση σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία: διαθέσιμη με τους φακούς τύπου G, E και D, ισοδύναμη με την κεντροβαρή ρύθμιση όταν χρησιμοποιούνται άλλοι φακοί.
Εύρος μέτρησης (ISO 100, φακός f/1,4, 20 °C/68 °F)Μέτρηση matrix, κεντροβαρής ή μέτρηση σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία: 0–20 EV Σημειακή μέτρηση: 2–20 EV
Σύζευξη φωτόμετρουCPU, AI
ΛειτουργίαΑυτόματο πρόγραμμα με ευέλικτο πρόγραμμα (P), αυτόματη προτεραιότητα κλείστρου (S), αυτόματη προτεραιότητα διαφράγματος (A), χειροκίνητη λειτουργία (M)
Αντιστάθμιση έκθεσης–5 – +5 EV, σε βήματα 1/3, 1/2 ή 1 EV
Bracketing έκθεσης2 – 9 κάδρα σε βήματα του 1/3, 1/2, 2/3 ή 1 EV, 2–5 κάδρα σε βήματα των 2 ή 3 EV
Κλείδωμα έκθεσηςΗ φωτεινότητα κλειδώνει στην ανιχνευμένη τιμή με την ευαισθησία ISO του κουμπιού AE-L/AF-L (Συνιστώμενος δείκτης έκθεσης) στα 64 ISO
Ευαισθησία ISOISO 64-12.800 σε βήματα τιμής έκθεσης του 1/3, 1/2 ή 1EV. Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε περίπου 0,3, 0,5, 0,7 ή 1 EV (ισοδύναμο ISO 32) κάτω του ISO 64 ή σε περίπου 0,3, 0,5, 0,7, 1 ή 2 EV (ισοδύναμο ISO 51.200) άνω του ISO 12.800, διατίθεται αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO
Ενεργό D-LightingΜπορεί να επιλεγεί η ρύθμιση Αυτόματο, Πολύ υψηλό, Υψηλό, Κανονικό, Χαμηλό ή Απενεργοποίηση
ADL bracketing2 καρέ χρησιμοποιώντας την επιλεγμένη τιμή για ένα καρέ ή 3–5 καρέ χρησιμοποιώντας τις προκαθορισμένες τιμές για όλα τα καρέ
Αυτόματη εστίασηΠροηγμένη μονάδα αισθητήρα αυτόματης εστίασης Advanced Multi-CAM 3500FX της Nikon με ανίχνευση φάσης TTL, βελτιστοποίηση και 51 σημεία εστίασης (συμπεριλαμβανομένων των 15 αισθητήρων διασταύρωσης (cross-type). F/8 υποστηριζόμενο από 11 αισθητήρες και βοηθητικός φωτισμός AF (εύρος περίπου 0,5-3 m/1 ft 8 in. - 9 ft 10 in.)
Εύρος ανίχνευσης–2 – +19 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F)
Λειτουργία φακούΛειτουργία AF ενός καρέ (AF-S), συνεχής λειτουργία AF (AF-C), προκαταρκτική παρακολούθηση εστίασης που ενεργοποιείται αυτόματα ανάλογα με την κατάσταση του θέματος, χειροκίνητη εστίαση (M): μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους
Σημεία εστίασηςΜπορούν να επιλεγούν 51 ή 11 σημεία εστίασης
Λειτουργία επιλογής περιοχής AFAF μονού σημείου, AF δυναμικής περιοχής 9, 21 ή 51 σημείων, παρακολούθηση 3D, AF επιλογής περιοχής από ομάδα, AF αυτόματης επιλογής περιοχής
Κλείδωμα εστίασηςΗ εστίαση μπορεί να κλειδώσει πατώντας το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση (λειτουργία AF ενός καρέ) ή πατώντας το κουμπί AE-L/AF-L
Ενσωματωμένο φλαςΧειροκίνητη ανύψωση με απασφάλιση κουμπιού και αριθμός οδηγού 12/39, 12/39 με χειροκίνητο φλας (m/ft, ISO 100, 20 °C/68 °F)
Έλεγχος φλαςTTL: διατίθεται έλεγχος φλας i-TTL με αισθητήρα RGB περίπου 91K (91.000) με ενσωματωμένο φλας. Χρησιμοποιείται εξισορροπημένος συμπληρωματικός φωτισμός φλας i-TTL για τις ψηφιακές SLR με μέτρηση matrix, κεντροβαρή και μέτρηση σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία, τυπικό φλας i-TTL για τις ψηφιακές SLR με σημειακή μέτρηση
Λειτουργίες φλαςΥποστηρίζεται συγχρονισμός με την μπροστινή κουρτίνα, αργός συγχρονισμός, συγχρονισμός με την πίσω κουρτίνα, μείωση του φαινομένου κοκκινίσματος των ματιών, μείωση του φαινομένου κοκκινίσματος των ματιών με αργό συγχρονισμό, απενεργοποίηση του αργού συγχρονισμού με την πίσω κουρτίνα, αυτόματος συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας FP
Αντιστάθμιση φλας-3 – +1 EV σε βήματα του 1/3, 1/2 ή 1 EV
Bracketing φλας2 – 9 κάδρα σε βήματα του 1/3, 1/2, 2/3 ή 1 EV, 2–5 κάδρα σε βήματα των 2 ή 3 EV
Ένδειξη ετοιμότητας φλαςΑνάβει όταν η ενσωματωμένη ή η προαιρετική μονάδα φλας είναι πλήρως φορτισμένη. Αναβοσβήνει μετά την ενεργοποίηση του φλας σε πλήρη ισχύ
Πέδιλο εξαρτημάτωνΕπαφή hot-shoe ISO 518 με επαφές συγχρονισμού και δεδομένων και ασφάλεια
Σύστημα Δημιουργικού Φωτισμού NikonΥποστηρίζεται το Nikon CLS, διαθέσιμη η επιλογή λειτουργίας εντολέα
Ακροδέκτης συγχρονισμούΑκροδέκτης συγχρονισμού ISO 519 με σπείρωμα ασφάλισης
Ισορροπία λευκούΑυτόματη (2 τύποι), φωτισμός πυρακτώσεως, φωτισμός φθορισμού (7 τύποι), άμεσο ηλιακό φως, φλας, συννεφιά, σκίαση, χειροκίνητη προτοποθέτηση (δυνατότητα αποθήκευσης έως 6 τιμών, μέτρηση σημειακής ισορροπίας λευκού διαθέσιμη κατά τη ζωντανή προβολή), επιλογή θερμοκρασίας χρώματος (2.500 K - 10.000 K), με δυνατότητα βελτιστοποίησης για όλες τις επιλογές
Bracketing ισορροπίας λευκού2 – 9 εκθέσεις σε βήματα του 1, 2 ή 3
Ζωντανή προβολή - ΛειτουργίεςΦωτογράφιση σε ζωντανή προβολή (φωτογραφίες), εγγραφή video σε ζωντανή προβολή (video)
Ζωντανή Προβολή - Λειτουργία φακούΑυτόματη εστίαση (AF): λειτουργία AF ενός καρέ (AF-S), διαρκής λειτουργία AF (AF-F), χειροκίνητη εστίαση (M)
Ζωντανή Προβολή - Λειτουργία επιλογής περιοχής AFΑυτόματη εστίαση με προτεραιότητα στο πρόσωπο, AF ευρείας περιοχής, AF κανονικής περιοχής, AF παρακολούθησης θέματος
Ζωντανή Προβολή - Αυτόματη εστίασηAF με ανίχνευση αντίθεσης σε οποιοδήποτε σημείο του κάδρου (η φωτογραφική μηχανή επιλέγει αυτόματα το σημείο εστίασης όταν έχει ενεργοποιηθεί η αυτόματη εστίαση με προτεραιότητα στο πρόσωπο ή η αυτόματη εστίαση παρακολούθησης θέματος)
Video - ΜέτρησηΣύστημα μέτρησης έκθεσης TTL με χρήση του κύριου αισθητήρα εικόνας
Video - Μέθοδος μέτρησηςΜέτρηση matrix, κεντροβαρής ή σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία
Video - Μέγεθος καρέ (pixel) και ταχύτητα καρέ1.920 x 1.080, 60 p (προοδευτική), 50 p, 30 p, 25 p, 24 p, 1.280 x 720, 60 p, 50 p. Οι πραγματικές ταχύτητες καρέ για 60 p, 50 p, 30 p, 25 p και 24 p είναι 59,94, 50, 29,97, 25 και 23,976 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) αντίστοιχα. Όλες οι επιλογές υποστηρίζουν και υψηλή και κανονική ποιότητα εικόνας
Video - Μορφή αρχείωνMOV
Video - Συμπίεση videoH.264/MPEG-4 Advanced Video Coding
Video - Μορφή εγγραφής ήχουΓραμμικό PCM
Video - Συσκευή εγγραφής ήχουΕνσωματωμένο ή εξωτερικό στερεοφωνικό μικρόφωνο. Δυνατότητα ρύθμισης ευαισθησίας
Video - Ευαισθησία ISOΣτις λειτουργίες έκθεσης P, S και A: αυτόματος έλ

Γενικά

Τύπος Κάμερας
DSLR Body
Ανάλυση Megapixel
36,3 MP
Οπτικό Zoom
-
Ψηφιακό Zoom
-
Σταθεροποίηση Εικόνας
Όχι
Ενσωματωμένο Flash
Ναι
Υποστήριξη 3D
Όχι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
-

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3,2 inches
Οθόνη Αφής
Όχι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Μέγεθος Αισθητήρα
35.9 mm x 24 mm
Επιλογές ISO
64 - 51200
Autofocus (AF)
Ναι

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
7360 x 4912 pixels
Format Εικόνων
JPEG, RAW, TIFF, NEF (RAW)+JPEG

Video

Ανάλυση Video
1920 x 1080 pixels
FPS
60 fps
Format Video
MOV

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Ναι
USB 3.0
-
WiFi
Όχι
Τύποι κάρτας μνήμης
SD, SDHC, SDXC
PictBridge
Ναι
Μέγεθος εσωτερικής μνήμης
-

Μπαταρία & Διαστάσεις

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
1200
Πλάτος
146 mm
Ύψος
123 mm
Βάθος
81,5 mm
Βάρος
880 gr
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία:Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: