ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

CANON EOS 80D +CANON 18-135 IS NANO USM +64GB

CANON EOS 80D +CANON 18-135 IS NANO USM +64GB
Κατασκευαστής:Canon
Κωδικός Προϊόντος:1263C006
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
1.099,00€
Ποσότητα:Καλάθι

Ελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας

   Μια ισχυρή και εύχρηστη μηχανή με ταχύτατη απόκριση για να ανακαλύψετε τη δημιουργικότητά σας. Η EOS 80D διαπρέπει σε λήψεις αθλητικών διοργανώσεων, πορτρέτα, τοπία, φωτογράφιση δρόμου και ταξιδιωτικών θεμάτων και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, καθώς και στη δημιουργία ταινιών υψηλής ποιότητας. Χάρη στις πρωτοποριακές τεχνολογίες της, μπορείτε να πετυχαίνετε εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε περίσταση.

   Μια μηχανή υψηλής απόκρισης που συμβαδίζει με το ρυθμό της δράσης.

   Ιδανική μηχανή για δημιουργικές βιντεοσκοπήσεις.

   Συνδεθείτε online, καταγράψτε εικόνες και ταινίες και μοιραστείτε το περιεχόμενο εύκολα.

Μια μηχανή υψηλής απόκρισης που συμβαδίζει με το ρυθμό της δράσης

Ανακαλύψτε νέες πτυχές της φωτογραφίας

   Αντιδράστε ενστικτωδώς σε κάθε στιγμή και αιχμαλωτίστε εύκολα τη γρήγορη κίνηση των αθλητικών διοργανώσεων και της άγριας φύσης χάρη στο σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) υψηλής απόδοσης, το μέγιστο ρυθμό συνεχούς λήψης 7fps και τα χειριστήρια με δυνατότητα προσαρμογής.

Σύστημα 45 σημείων AF τύπου σταυρού

   Αιχμαλωτίστε την καθοριστική στιγμή της δράσης σε εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας ακόμη και κάτω από προβολείς, χάρη στο εξαιρετικά ακριβές και γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) που λειτουργεί σε δύσκολες συνθήκες φωτισμό που φτάνουν στα -3EV.  Το σύστημα αυτόματης εστίασης 45 σημείων AF τύπου σταυρού σάς δίνει την ελευθερία να επιλέξετε το σημείο AF ή την περιοχή που ταιριάζει στη σύνθεσή σας. Επίσης, προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και έλεγχο σε περιοχές ευρύτερης εστίασης για εκθαμβωτικά αποτελέσματα, ανεξαρτήτως θέσης του θέματος στο κάδρο.

Συνεχής λήψη 7fps

   Αξιοποιήστε την καλύτερη ευκαιρία για να καταγράψετε μια φευγαλέα στιγμή χάρη στη μέγιστη ταχύτητα συνεχούς λήψης 7fps σε πλήρη ανάλυση. Ιδανική για στιγμιαίες λήψεις αθλητικών διοργανώσεων και άγριας φύσης.

Συμβατότητα 27 AF σημείων με f/8

   Συνεχίστε να αποτυπώνετε ευκρινείς εικόνες με το σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) όταν χρησιμοποιείτε διαφορετικούς συνδυασμούς φακών και extender χάρη στα 27 σημεία AF που υποστηρίζουν εστίαση σε f/8.

Μηχανισμοί με δυνατότητα προσαρμογής

   Αξιοποιήστε τον έλεγχο και την ευελιξία που προσφέρει το σώμα EOS μεσαίου εύρους χάρη στα χειριστήρια με δυνατότητα προσαρμογής, την οθόνη LCD του επάνω πάνελ και την Άμεση προβολή, που σας επιτρέπουν να ελέγχετε εύκολα τις ρυθμίσεις και να προσαρμόζετε τη μηχανή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εκθαμβωτική ποιότητα φωτογραφιών και ταινιών σε διάφορες συνθήκες

   Αποτυπώστε τη δημιουργικότητά σας με την ποιότητα που της αξίζει. Η EOS 80D αποτυπώνει εκθαμβωτικές εικόνες, σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, με εξαιρετική λεπτομέρεια, χρώμα και ρεαλισμό, οι οποίες είναι έτοιμες για επεξεργασία και προβολή χάρη στον αισθητήρα APS-C CMOS 24,2 Megapixel και τον επεξεργαστή DIGIC 6.

Αισθητήρας φωτομέτρησης 7.560 pixel RGB+IR

   Απολαύστε σταθερή έκθεση ακριβείας σε μια πληθώρα καταστάσεων, χάρη στον αισθητήρα φωτομέτρησης 7.560 pixel RGB+IR που ανιχνεύει τις υπέρυθρες δέσμες και το ορατό φως.

Ρεαλιστικές λήψεις σε χαμηλό φωτισμό

   Αποτυπώστε φυσικές ατμοσφαιρικές εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμό χάρη στο μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO που κυμαίνεται από 100-16.000 (H:25.600). Έτσι, δεν χρειάζεστε φλας και έχετε ευελιξία για πιο γρήγορες ταχύτητες κλείστρου.

Ανίχνευση τρεμοπαίγματος

   Η Ανίχνευση τρεμοπαίγματος εξασφαλίζει σταθερή έκθεση και χρώμα, κατά τη συνεχή λήψη εικόνων σε συνθήκες τεχνητού φωτισμού που τρεμοπαίζει.

Ελέγξτε κάθε λεπτομέρεια του χειρισμού και εξελίξτε τη φωτογραφική σας δεινότητα

Έξυπνο σκόπευτρο

   Δείτε τα πάντα μέσα στο πλαίσιο, με άμεση εμφάνιση των ρυθμίσεων λήψης, όταν χρησιμοποιείται το έξυπνο σκόπευτρο με περίπου 100% κάλυψη του πλαισίου. Καταγράψτε το θέμα σας με μεγαλύτερη διακριτικότητα χάρη στην κατάσταση αθόρυβης συνεχούς λήψης στα 3fps.

Οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας με λειτουργία Άμεσης προβολής

   Ανακαλύψτε δημιουργικές γωνίες λήψης και απολαύστε έξυπνο χειρισμό χάρη στην οθόνη αφής Clear View LCD II 7,7cm μεταβλητής γωνίας. Συνθέστε το κάδρο σας και καταγράψτε τη δράση από διαφορετική οπτική

Ενσωματωμένος πομπός Speedlite

   Ανακαλύψτε δημιουργικές επιλογές φωτισμού με τα φλας Speedlite της Canon εκτός μηχανής και χειρισμό μέσω του ενσωματωμένου πομπού Speedlite της EOS 80D.

Σύστημα EOS

   Ανακαλύψτε νέες δημιουργικές ευκαιρίες χάρη στη μεγάλη γκάμα προϊόντων του συστήματος EOS με φακούς EF και αξεσουάρ.

Ιδανική μηχανή για δημιουργικές βιντεοσκοπήσεις

   Δημιουργήστε ταινίες επαγγελματικής ποιότητας με την ισχυρή τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF, που παρέχει ένα ευέλικτο σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) για ομαλές μεταβάσεις και παρακολούθηση εστίασης με εξαιρετική ακρίβεια.

Δημιουργικός έλεγχος της εστίασης

   Ο χειρισμός της ευαισθησίας και της ταχύτητας με τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF για τις ταινίες σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε την εστίαση στις συνθήκες λήψης και να δημιουργείτε μια αργή, φυσική ή γρήγορη εμφάνιση για την ταινία σας.

Ήχος επαγγελματικής ποιότητας

   Απολαύστε πλήρη έλεγχο των επιπέδων ήχου από το μενού της μηχανής και καταγράψτε ήχο επαγγελματικής ποιότητας με τις εισόδους ακουστικών και μικροφώνου.

Μεγάλη γκάμα μορφών αρχείων

   Καταγράψτε το περιεχόμενό σας σε μορφές αρχείων MP4 και MOV με διάφορους ρυθμούς καρέ και κωδικοποιητές για εύκολη επεξεργασία και αποθήκευση.

Ισχυρός συνδυασμός για ταινίες

   Ως βέλτιστη λύση λήψης ταινίας, συνδυάστε την EOS 80D με τον φακό υψηλής απόδοσης EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM με Nano USM, που προσφέρει ομαλή, αθόρυβη εστίαση για ταινίες και εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση (AF) για φωτογραφίες. Συνδυάστε το σύνολο με τον προαιρετικό προσαρμογέα ισχυρού ζουμ PZ-E1 για έλεγχο ακριβείας του ζουμ κατά την καταγραφή ταινιών.

Ασύρματος χειρισμός και κοινή χρήση

   Αποτυπώστε φωτογραφίες και ταινίες ασύρματα από μια συμβατή έξυπνη συσκευή με προβολή της δράσης σε πραγματικό χρόνο και έλεγχο των ρυθμίσεων. Χρησιμοποιήστε τη δωρεάν εφαρμογή Canon Camera Connect για να αξιολογήσετε γρήγορα και να μεταφέρετε εικόνες Jpeg και ταινίες MP4 πλήρους ανάλυσης σε συμβατές έξυπνες συσκευές για εύκολη κοινή χρήση εν κινήσει.

Άμεση σύνδεση NFC

   Συνδέστε τη μηχανή στη στιγμή με συμβατές συσκευές Android* με μόνο μία σάρωση χάρη στην τεχνολογία NFC. Συνδεθείτε εύκολα μέσω ενός κλειδιού Wi-Fi από άλλες συσκευές. * Κατά τη χρήση με συμβατές συσκευές Android.

Απευθείας κοινή χρήση

   Μοιραστείτε το υλικό σας απευθείας από τη μηχανή σας στα κοινωνικά δίκτυα και τις υπηρεσίες cloud όπως η irista, μέσω του οικιακού σας δικτύου Wi-Fi ή εκτυπώστε ασύρματα σε έναν συμβατό εκτυπωτή. Η κοινή χρήση από μηχανή σε μηχανή είναι επίσης δυνατή όταν χρησιμοποιούνται συμβατές συσκευές.

Λογισμικό EOS Utility

   Συνδεθείτε στη μηχανή παντού, από οποιοδήποτε PC ή Mac και απολαύστε εύκολή μεταφορά εικόνων και χειρισμό από απόσταση με το παρεχόμενο λογισμικό EOS Utility.

Αισθητήρας Εικόνας:

 • Τύπος:CMOS 22,3mm x 14,9mm
 • Ενεργά pixel:Περίπου 24,20 megapixel
 • Συνολικά pixel:Περίπου 25,80 megapixel
 • Αναλογίες:3:2
 • Χαμηλοπερατό φίλτρο:Ενσωματωμένο/σταθερό με επίστρωση fluorine
 • Καθαρισμός αισθητήρα:Ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού EOS
 • Τύπος φίλτρου χρωμάτων: Πρωτευόντων χρωμάτων

Επεξεργαστής Εικόνας:

 • Τύπος:DIGIC 6

Φακός:

 • Βάση φακού:EF/EF-S
 • Εστιακή απόσταση: Ισοδύναμη με 1,6x της εστιακής απόστασης του φακού

Εστίαση:

 • Τύπος:TTL-CT-SIR με αισθητήρα CMOS
 • Σύστημα/σημεία AF: 45 σημεία AF τύπου σταυρού (45 σημεία AF τύπου σταυρού στα f/5.6, 27 σημεία στα f/8 [9 τύπου σταυρού], το κεντρικό σημείο είναι τύπου διπλού σταυρού στα f/2.8 και f/5.6)
 • Εύρος λειτουργίας AF: EV -3-18 (στους 23°C και ISO100)
 • Καταστάσεις AF:AI Focus, One Shot, AI Servo
 • Επιλογή σημείου AF:Αυτόματη επιλογή: 45 σημεία AF. Χειροκίνητη επιλογή: AF μεμονωμένων σημείων. Χειροκίνητη επιλογή: AF ζώνης. Χειροκίνητη επιλογή: AF μεγάλης ζώνης. Δυνατότητα ξεχωριστής επιλογής σημείων AF για οριζόντια και κατακόρυφη λήψη
 • Εμφάνιση επιλεγμένου σημείου AF:Ένδειξη με LCD διάδοσης στο σκόπευτρο και στην οθόνη Γρήγορου Ελέγχου
 • Πρόβλεψη AF:Ναι, έως 8m
 • Κλείδωμα AF:Κλείδωμα με πάτημα του κουμπιού του κλείστρου μέχρι το μέσον στην κατάσταση One Shot AF ή με το πάτημα του πλήκτρου AF-ON.
 • Βοηθητική δέσμη AF: Διακοπτόμενη πυροδότηση του ενσωματωμένου φλας ή εκπομπή από προαιρετικό ειδικό φλας Speedlite
 • Χειροκίνητη εστίαση:Επιλογή στον φακό
 • Μικρορύθμιση AF: C.Fn II-16, +/- 20 βήματα (ρύθμιση ευρείας γωνίας και τηλεφακού για φακούς ζουμ). Ίδια τιμή ρύθμισης για όλους τους φακούς. Ανεξάρτητη ρύθμιση για έως και 40 φακούς. Απομνημόνευση των ρυθμίσεων για κάθε φακό βάσει αριθμού σειράς

Έλεγχος Έκθεσης:

 • Καταστάσεις φωτομέτρησης:7560-pixel RGB + αισθητήρας φωτομέτρησης IR. Μέτρηση με χωρισμό της περιοχής σε 63 τμήματα (9 x 7). (1) Μέτρηση με συνολική αποτίμηση (διασύνδεση με όλα τα σημεία AF), (2) Μερική μέτρηση (περίπου 6,0% του σκοπεύτρου), (3) Μέτρηση σημείου (περίπου 3,8% του σκοπεύτρου), (4) Μέτρηση μέσου όρου με αυξημένη βαρύτητα στο κέντρο
 • Εύρος φωτομέτρησης:EV 1-20 (στους 23°C με φακό 50mm f/1.4 και ISO100)
 • Κλείδωμα AE:Αυτόματα: Στην κατάσταση One-shot AF με μέτρηση με συνολική αποτίμηση, η έκθεση κλειδώνει κατά την επίτευξη της εστίασης. Χειροκίνητα: Μέσω του πλήκτρου κλειδώματος AE στις καταστάσεις Δημιουργικής ζώνης.
 • Διόρθωση έκθεσης:+/-5 EV σε βήματα 1/3 ή 1/2 στοπ (δυνατότητα συνδυασμού με Αυτ. οριοθέτηση έκθεσης [AEB]).
 • Αυτόματη οριοθέτηση έκθεσης (AEB):2, 3, 5 ή 7 λήψεις +/-3 EV σε βήματα 1/3 ή 1/2 στοπ
 • Ευαισθησία ISO :Αυτόματη (100-16000), 100-16000 (σε βήματα 1/3 στοπ ή ολόκληρου στοπ). Δυνατότητα επέκτασης ISO σε H: 25600. Κατά τη λήψη ταινίας: Αυτόματη (100-12800), 100-12800 (σε βήματα 1/3 στοπ ή ολόκληρου στοπ), δυνατότητα επέκτασης ISO σε H: 25.600

Κλείστρo:

 • Τύπος:Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλείστρο εστιακού επιπέδου
 • Ταχύτητα:30-1/8000 δευτ. (σε βήματα 1/2 ή 1/3), λήψη Bulb (συνολικό εύρος ταχυτήτων κλείστρου. Το διαθέσιμο εύρος διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση λήψης)

Ισορροπία Λευκού:

 • Τύπος:Αυτόματη ισορροπία λευκού με τον αισθητήρα εικόνας
 • Ρυθμίσεις:ΑΙΣΛ (Προτεραιότητα ατμόσφαιρας/Προτεραιότητα λευκού), Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λυχνία πυράκτωσης, Λευκό φως φθορισμού, Φλας, Εξειδικευμένη, Ρύθμιση θερμοκρασίας χρώματος. Διόρθωση ισορροπίας λευκού: 1. Μπλε/Κίτρινο +/-9, 2. Ματζέντα/Πράσινο +/-9.
 • Εξειδικευμένη ισορροπία λευκού: Ναι, δυνατότητα καταχώρισης 1 ρύθμισης
 • Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού (ΙΣΛ):+/-3 επίπεδα σε βήματα ενός επιπέδου. 3 λήψεις οριοθέτησης ανά ελευθέρωση κλείστρου. Δυνατότητα επιλογής απόκλισης προς Μπλε/Κίτρινο ή προς Ματζέντα/Πράσινο.

Σκόπευτρο:

 • Τύπος:Πεντάπρισμα
 • Μεγέθυνση:Περίπου 100%
 • Σημείο θέασης: Περίπου 0,95x
 • Διόρθωση διοπτρίας:Περίπου 22mm (από το κέντρο του φακού του προσοφθαλμίου)
 • Οθόνη εστίασης:Σταθερή (οθόνη LCD διάδοσης)
 • Καθρέπτης: Ημιδιαφανής καθρέπτης γρήγορης επαναφοράς (διάδοση: λόγος ανάκλασης 40:60, χωρίς βινιετάρισμα με φακό EF 600mm f/4 IS USM ή μικρότερης εστιακής απόστασης)
 • Πληροφορίες σκοπεύτρου:Πληροφορίες AF: Σημεία AF, πληροφορίες εστίασης, κατάσταση επιλογής περιοχής AF. Πληροφορίες έκθεσης: Ταχύτητα κλείστρου, τιμή διαφράγματος, ταχύτητα ISO (συνεχής εμφάνιση), κλείδωμα AE, επίπεδο/διόρθωση έκθεσης, κύκλος μέτρησης σημείου, προειδοποίηση έκθεσης, AEB. Πληροφορίες φλας: Ετοιμότητα φλας, συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας, κλείδωμα FE, διόρθωση έκθεσης με φλας, ένδειξη μείωσης φαινομένου κόκκινων ματιών. Πληροφορίες εικόνας: Πληροφορίες κάρτας, μέγιστο πλήθος διαδοχικών λήψεων (ένδειξη 2 ψηφίων), προτεραιότητα φωτεινών τόνων (D+). Πληροφορίες σύνθεσης: Πλέγμα, Ηλεκτρονικό επίπεδο, Αναλογίες
 • Άλλες πληροφορίες:Έλεγχος μπαταρίας, Σύμβολο προειδοποίησης, Ανίχνευση τρεμοπαίγματος
 • Προεπισκόπηση βάθους πεδίου:Ναι, με πλήκτρο προεπισκόπησης βάθους πεδίου.
 • Κλείστρο προσοφθαλμίου: Στον ιμάντα

Οθόνη LCD:

 • Τύπος:Οθόνη αφής Clear View II TFT μεταβλητής γωνίας 7,7cm (3,0") με αναλογίες 3:2, περίπου 1.040.000 κουκκίδες
 • Κάλυψη:Περίπου 100%
 • Γωνία θέασης (οριζόντια/κατακόρυφα): Περίπου 170°
 • Επίστρωση:Αντιανακλαστική, με στιβαρή δομή και προστασία από λεκέδες
 • Ρύθμιση φωτεινότητας: Ρυθμιζόμενη σε ένα από επτά επίπεδα
 • Επιλογές εμφάνισης:(1) Οθόνη Γρήγορου ελέγχου, (2) Ρυθμίσεις μηχανής, (3) Ηλεκτρονικό επίπεδο

Φλας:

 • Ενσωματωμένο φλας, GN (ISO 100, μέτρα):12
 • Κάλυψη ενσωματωμένου φλας: Εστιακή απόσταση έως 17mm (ισοδυναμία 35mm: 27mm)
 • Χρόνος φόρτισης ενσωματωμένου φλας:Περίπου 3 δευτερόλεπτα
 • Καταστάσεις: Αυτόματο, Χειροκίνητο φλας, Ενσωματωμένος πομπός Speedlite
 • Μείωση φαινομένου κόκκινων ματιών: Ναι – με λυχνία μείωσης φαινομένου κόκκινων ματιών
 • Συγχρονισμός X: 1/250 δευτ.
 • Διόρθωση έκθεσης με φλας:+/- 3EV σε βήματα 1/2 ή 1/3
 • Οριοθέτηση έκθεσης με φλας:Ναι, με συμβατό εξωτερικό φλας
 • Κλείδωμα έκθεσης με φλας: Ναι
 • Συγχρονισμός δεύτερης κουρτίνας:Ναι
 • Υποδοχή αξεσουάρ/υποδοχή PC:Ναι/Όχι
 • Συμβατότητα εξωτερικού φλας:E-TTL II με Speedlite σειράς EX, υποστήριξη ασύρματου οπτικού στροβο-φλας
 • Έλεγχος εξωτερικού φλας: Μέσω της οθόνης μενού της μηχανής

Λήψη:

 • Καταστάσεις: Έξυπνη αυτόματη σκηνή (στατικές εικόνες και ταινία), Χωρίς φλας, Δημιουργική αυτόματη λήψη, SCN (Πορτραίτο, Τοπίο, Κοντινή λήψη, Σπορ, Νυχτερινό πορτραίτο, Νυχτερινή σκηνή χωρίς τρίποδο, Έλεγχος οπίσθιου φωτισμού HDR, Τρόφιμα, Παιδιά, Φως κεριών), Δημιουργικά φίλτρα, Πρόγραμμα AE, AE με προτεραιότητα κλείστρου, AE με προτεραιότητα διαφράγματος, Χειροκίνητη (στατικές εικόνες και ταινία), Λήψη Bulb, Εξειδικευμένη
 • Στυλ εικόνας: Αυτόματο, Στάνταρ, Πορτραίτο, Τοπίο, Υψηλή λεπτομέρεια, Ουδέτερα χρώματα, Πιστά χρώματα, Μονόχρωμη, Καθορισμός από το χρήστη (x3)
 • Χώρος χρωμάτων:sRGB και Adobe RGB
 • Επεξεργασία εικόνας:Προτεραιότητα φωτεινών τόνων. Auto Lighting Optimizer (Αυτόματη βελτιστοποίηση φωτισμού) (4 ρυθμίσεις). Μείωση θορύβου για εκθέσεις μεγάλης διάρκειας. Μείωση θορύβου υψηλής ταχύτητας ISO (4 ρυθμίσεις). Μείωση θορύβου πολλαπλών λήψεων. Αυτόματη διόρθωση περιφερειακού φωτισμού φακού και διόρθωση χρωματικής παρέκκλισης. Δημιουργικά φίλτρα (Κοκκώδες ασπρόμαυρο, Ελαφρό φλουτάρισμα, Εφέ Υπερ-ευρυγώνιου, Εφέ. Ελαιογραφία, Εφέ Ακουαρέλα, Εφέ Κάμερας παιχνιδιού, εφέ Μινιατούρας). Πολλαπλές εκθέσεις. Επεξεργασία εικόνας RAW – μόνο κατά την προβολή εικόνων. Αλλαγή μεγέθους σε M ή S1, S2, S3
 • Καταστάσεις προώθησης:Μεμονωμένες λήψεις, Συνεχείς λήψεις L, Συνεχείς λήψεις H, Χρονόμετρο αυτο-φωτογράφισης (2 δευτ. + τηλεχειριστήριο, 10 δευτ. + τηλεχειριστήριο), Αθόρυβη μεμονωμένη λήψη, Αθόρυβη συνεχής λήψη
 • Συνεχής λήψη:Μέγ. Περίπου 7fps. (η ταχύτητα διατηρείται για έως 110 εικόνες (JPEG)(1)(10)(με κάρτα UHS-I), 25 εικόνες (RAW)(με κάρτα UHS-I))
 • Ιντερβαλόμετρο:Ενσωματωμένο, δυνατότητα επιλογής πλήθους λήψεων από 1-99 ή απεριόριστο. Δυνατότητα χρονομέτρου λήψης Bulb

Κατάσταση Άμεσης Προβολής:

 • Τύπος:Ηλεκτρονικό σκόπευτρο με αισθητήρα εικόνας
 • Κάλυψη: Περίπου 100% (οριζόντια και κατακόρυφα)
 • Ρυθμός καρέ: 30fps
 • Εστίαση:Χειροκίνητη εστίαση (μεγέθυνση της εικόνας κατά 5x ή 10x σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης). Αυτόματη εστίαση: Dual Pixel CMOS AF (AF με ανίχνευση και παρακολούθηση προσώπων, FlexiZone-Multi, FlexiZone-Single), Ευαισθησία παρακολούθησης (-3 έως +3) και Εξειδικευμένη Servo AF ταινίας (-7 έως +2)
 • Φωτομέτρηση:Μέτρηση με συνολική αποτίμηση σε πραγματικό χρόνο με τον αισθητήρα εικόνας. Μέτρηση με συνολική αποτίμηση, μερική μέτρηση, μέτρηση σημείου, μέτρηση μέσου όρου με αυξημένη βαρύτητα στο κέντρο.
 • Επιλογές εμφάνισης:Υπέρθεση πλέγματος (x3), Ιστόγραμμα, Ηλεκτρονικό επίπεδο

Τύπος Αρχείου:

 • Τύπος στατικής εικόνας: JPEG: Υψηλή, Κανονική ποιότητα (συμβατότητα με Exif 2.30 [Exif Print])/Design rule for Camera File system (2.0), RAW: RAW, M-RAW, S-RAW (14bit, Canon original RAW 2η έκδοση). Συμβατότητα με Digital Print Order Format [DPOF] έκδοση 1.1.
 • Ταυτόχρονη εγγραφή RAW+JPEG:Ναι, με οποιονδήποτε δυνατό συνδυασμό RAW + JPEG, M-RAW + JPEG, S-RAW + JPEG.
 • Μέγεθος εικόνας:JPEG 3:2: (L) 6000 x 4000, (M) 3984 x 2656, (S1) 2976 x 1984, (S2) 1920x1280, (S3) 720x480, JPEG 4:3: (L) 5328x4000, (M) 3552x2664, (S1) 2656x1992, (S2) 1696x1280, (S3) 640x480, JPEG 16:9: (L) 6000x3368, (M) 3984x2240, (S1) 2976x1680, (S2) 1920x1080, (S3) 720x408, JPEG 1:1: (L) 4000x4000, (M) 2656x2656, (S1) 1984x1984, (S2) 1280x1280, (S3) 480x480. RAW: (RAW) 6000x4000, (M-RAW) 4500x3000, (S-RAW) 3000x2000
 • Τύπος ταινίας:MOV / MP4 (Βίντεο: Ενδοπλαισιακή/διαπλαισιακή κωδικοποίηση H.264, Ήχος: Linear PCM / AAC, δυνατότητα χειροκίνητης προσαρμογής της στάθμης εγγραφής από τον χρήστη)
 • Μέγεθος ταινίας:Διαπλαισιακή κωδικοποίηση 1920 x 1080 (59,94, 50fps). Ενδοπλαισιακή/διαπλαισιακή κωδικοποίηση 1920 x 1080 (29,97, 25, 23,98fps). Διαπλαισιακή κωδικοποίηση τύπου lite 1920 x 1080 (29,97, 25fps). Διαπλαισιακή κωδικοποίηση 1280 x 720 (59,94, 50fps). Διαπλαισιακή κωδικοποίηση τύπου lite 1280 x 720 (29,97, 25fps)
 • Διάρκεια ταινίας:Μέγιστη διάρκεια 29 λεπτά και 59 δευτ., μέγιστο μέγεθος αρχείου 4GB (αν το μέγεθος του αρχείου υπερβεί τα 4GB, δημιουργείται αυτόματα ένα νέο αρχείο)
 • Φάκελοι:Δυνατότητα δημιουργίας και επιλογής νέων φακέλων χειροκίνητα
 • Αρίθμηση αρχείων:(1) Διαδοχική αρίθμηση, (2) Αυτόματος μηδενισμός, (3) Χειροκίνητος μηδενισμός

Άλλα Χαρακτηριστικά:

 • Εξειδικευμένες ρυθμίσεις:26 εξειδικευμένες ρυθμίσεις
 • Πληροφορίες μεταδεδομένων:Πληροφορίες copyright χρήστη (δυνατότητα ορισμού στη μηχανή)
 • Πάνελ LCD/Φωτισμός: Ναι/Ναι
 • Αντοχή σε νερό/σκόνη: Ναι
 • Ηχητικά σχόλια:Όχι
 • Έξυπνος αισθητήρας προσανατολισμού: Ναι
 • Προβολή με μεγέθυνση: 1,5x-10x
 • Τύποι προβολής:(1) Μεμονωμένη εικόνα με πληροφορίες (2 επίπεδα), (2) Μεμονωμένη εικόνα, (3) Ευρετήριο 4 εικόνων, (4) Ευρετήριο 9 εικόνων, (5) Ευρετήριο 36 εικόνων, (6) Ευρετήριο 100 εικόνων, (7) Οθόνη άλματος, (8) Επεξεργασία ταινίας
 • Διαδοχική προβολή:Επιλογή εικόνων: Όλες οι εικόνες, ανά Ημερομηνία, Φάκελο, Ταινίες, Στατικές εικόνες.
 • Χρόνος προβολής: 1/2/3/5/10/20 δευτερόλεπτα. Επανάληψη: Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση. Μουσική υπόκρουση: Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση. Εφέ μετάβασης: Απενεργοποίηση, Ολίσθηση 1, Ολίσθηση 2, Ξεθώριασμα 1, Ξεθώριασμα 2, Ξεθώριασμα 3
 • Ιστόγραμμα:Φωτεινότητα: Ναι. RGB: Ναι
 • Ειδοποίηση υπερέκθεσης: Ναι
 • Διαγραφή/Προστασία εικόνων: Διαγραφή: Μεμονωμένες εικόνες, όλες οι εικόνες σε φάκελο, επισημασμένες εικόνες, μη προστατευμένες εικόνες. Προστασία: Προστασία μεμονωμένων εικόνων από διαγραφή
 • Κατηγορίες μενού: (1) Μενού Λήψης (x6), (2) Μενού Προβολής (x3), (3) Μενού Διαμόρφωσης (x4), (4) Μενού Εξειδικευμένων ρυθμίσεων, (5) Προσωπικό μενού
 • Γλώσσες μενού:25 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Δανικά, Πορτογαλικά, Φινλανδικά, Ιταλικά, Νορβηγικά, Σουηδικά, Ισπανικά, Ελληνικά, Ρωσικά, Πολωνικά, Τσεχικά, Ουγγρικά, Ρουμανικά, Ουκρανικά, Τουρκικά, Αραβικά, Ταϊλανδικά, Απλοποιημένα Κινεζικά, Παραδοσιακά Κινεζικά, Κορεατικά και Ιαπωνικά)
 • Ενημέρωση firmware:Δυνατότητα ενημέρωσης από τον χρήστη.

 Διασύνδεση:

 • Υπολογιστής:Hi-Speed USB
 • Άλλα:Έξοδος βίντεο (PAL/NTSC) (ενσωματωμένη στην υποδοχή USB), έξοδος μίνι HDMI (συμβατότητα HDMI-CEC), εξωτερικό μικρόφωνο (στερεοφωνική τύπου μίνι καρφί 3,5mm), υποδοχή ακουστικών (στερεοφωνική τύπου μίνι καρφί)

Άμεση Εκτύπωση:

 • Εκτυπωτές Canon:Compact φωτογραφικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές PIXMA της Canon με υποστήριξη PictBridge
 • PictBridge:Ναι

Αποθήκευση:

 • Τύπος:Κάρτα SD, SDHC ή SDXC (UHS-I)

Υποστηριζόμενο Λειτουργικό Σύστημα:

 • PC και Macintosh:Windows 10/8.1/8/7. Με εγκατεστημένο το Microsoft .NET Framework 4.5. Mac OS X 10.9, 10.10, 10.11

Λογισμικό:

 • Επεξεργασία εικόνας:Digital Photo Professional 4.4.0 (επεξεργασία εικόνας RAW)
 • Άλλα:EOS Utility, EOS Lens Registration Tool, EOS Web Service Registration Tool, EOS Sample Music, Picture Style Editor

Τροφοδοσία Ρεύματος:

 • Μπαταρίες: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου LP-E6N (παρέχεται), ενσωματωμένη για ημερομηνία και ρυθμίσεις
 • Διάρκεια μπαταρίας:Περίπου 960 (στους 23°C, AE 50%, FE 50%), Περίπου 860 (στους 0°C, AE 50%, FE 50%)
 • Ένδειξη μπαταρίας:6 επίπεδα και ποσοστό
 • Εξοικονόμηση ενέργειας: Απενεργοποίηση μετά από 1, 2, 4, 8, 15, 30 λεπτά.
 • Τροφοδοτικά και φορτιστές μπαταριών:Τροφοδοτικό AC: AC-E6(N), Μετατροπέας DC: DR-E6, Φορτιστής μπαταρίας: LC-E6, Φορτιστής μπαταρίας για το αυτοκίνητο: CBC-E6

Φυσικές Προδιαγραφές:

 • Υλικά σώματος: Πολυκαρβονική ρητίνη με υαλονήματα
 • Περιβάλλον λειτουργίας: 0–40 °C, υγρασία 85% ή λιγότερο
 • Διαστάσεις (Π x Υ x Β):139,0 x 105,2 x 78,5mm
 • Βάρος (μόνο το σώμα):Περίπου 730g (πρότυπο δοκιμών CIPA, με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

Αξεσουάρ:

 • Σκόπευτρο: Προσοφθάλμιο Eb, Φακός ρύθμισης διοπτρίας σειράς E, Επέκταση προσοφθαλμίου EP-EX15II, Γωνιακό σκόπευτρο C
 • Θήκη:Δερμάτινη θήκη EH21-L
 • Μονάδα Ασύρματης Μεταφοράς Αρχείων: Ενσωματωμένη μετάδοση Wi-Fi. Η συνδεσιμότητα με έξυπνες συσκευές είναι δυνατή με τις εκδόσεις Android 4.0-4.4/5.0-5.1 ή iOS 7.1/8-8.3. Η συνδεσιμότητα NFC είναι δυνατή μόνο με συμβατές συσκευές Android. Η λειτουργία ζουμ από απόσταση με Wi-Fi του EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM μέσω του προαιρετικού προσαρμογέα δυναμικού ζουμ PZ-E1 είναι δυνατή στην EOS 80D μόνο με τη χρήση μιας συμβατής έξυπνης συσκευής (όπως παραπάνω) ή με τη χρήση του παρεχόμενου λογισμικού EOS Utility
 • Φακοί:Όλοι οι φακοί EF και EF-S
 • Φλας: Canon Speedlite (90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III-RT, 550EX, 580EX, 580EX II, 600EX, 600EX-RT, Macro-Ring-Lite, MR-14EX, Macro Twin Lite MT-24EX, Πομπός Speedlite ST-E2, Πομπός Speedlite ST-E3-RT)
 • Λαβή μπαταρίας:BG-E14
 • Τηλεχειριστήριο/Διακόπτης τηλεχειρισμού:Διακόπτης τηλεχειρισμού RS-60E3, Τηλεχειριστήριο RC-6
 • Άλλα: Ιμάντας χειρός E2, GP-E2

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία:Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: