ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

CANON EF 24-70MM F2.8 L II USM

CANON EF 24-70MM F2.8 L II USM
Κατασκευαστής: Canon
Κωδικός Προϊόντος: 5175B005
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
2.249,00€
Δωρεάν μεταφορικά
24 Mήνες Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

CANON EF 24-70MM  F2.8 L II USM

Στάνταρ φακός ζουμ για επαγγελματίες

Ένας στάνταρ φακός ζουμ επαγγελματικής ποιότητας, που προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας και γρήγορο διάφραγμα f/2.8 σε όλο το εύρος του ζουμ. Αυτός ο φακός της σειράς L έχει εξαιρετική φήμη στον κόσμο των επαγγελματιών φωτογράφων και αποτελεί την προτιμώμενη επιλογή φακού ζουμ, χάρη στα οπτικά εξαρτήματα υψηλής ευκρίνειας και τη δυνατότητα χρήσης σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον. Συνδυάζεται τέλεια με όλες τις φωτογραφικές μηχανές EOS πλήρους καρέ.

Λήψεις χωρίς τρίποδο με ασθενή φωτισμό

Το σταθερό διάφραγμα f/2.8 του EF 24-70mm f/2.8L II USM σε όλο το εύρος του ζουμ εξασφαλίζει υψηλή απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και του επιτρέπει να αξιοποιεί πλήρως οποιοδήποτε φως είναι διαθέσιμο στο περιβάλλον. Το σταθερό διάφραγμα παρέχει επίσης βέλτιστο έλεγχο του βάθους πεδίου. Το νέο διάφραγμα 9 λεπίδων παρέχει κυκλικό άνοιγμα, το οποίο συμβάλλει στο όμορφο φλουτάρισμα του φόντου με ελκυστικό εφέ "bokeh". Αυτό σημαίνει ότι το θέμα σας θα ξεχωρίζει από το φόντο, χωρίς αντικείμενα που αποσπούν την προσοχή του θεατή.

Οπτική σχεδίαση επόμενης γενιάς

Ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στη σχεδίαση οπτικών εξαρτημάτων, ο EF 24-70mm f/2.8L II USM συνδυάζει τρία ασφαιρικά στοιχεία, ώστε να παρέχει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας για ένα φακό τέτοιας εστιακής απόστασης. Η σημαντική μείωση της χρωματικής παρέκκλισης και το μειωμένο θόλωμα των χρωμάτων σημαίνουν λιγότερο χρόνο επεξεργασίας μετά τη λήψη και άριστη ευκρίνεια σε όλο το εύρος του κάδρου, σε επίπεδα που συνήθως απαντώνται μόνο σε σταθερούς φακούς.

Τι είναι το ασφαιρικό στοιχείο;

Το ασφαιρικό στοιχείο είναι ένα εσωτερικό εξάρτημα του φακού με ελεύθερα καμπυλωμένη επιφάνεια, το οποίο διορθώνει την παραμόρφωση που προκαλείται από την καμπυλότητα των σφαιρικών στοιχείων φακού.

Αυτά τα εξαρτήματα απαντώνται μόνο σε φακούς επαγγελματικής ποιότητας.

Η ασφαιρική παρέκκλιση που δημιουργείται από τους στάνταρ φακούς μπορεί να αποφευχθεί με τη χρήση ενός φακού υψηλότερης ποιότητας με πρόσθετα ασφαιρικά στοιχεία.

Ο EF 24-70 f/2.8L II USM διαθέτει τρία ασφαιρικά στοιχεία που αντισταθμίζουν ξεχωριστά κάθε μία από τις εσωτερικές παρεκκλίσεις, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες σας να είναι εξαιρετικά ευκρινείς.

Αυτόματη εστίαση ακριβείας, με δυνατότητα ελέγχου

Με τον δακτυλιοειδή υπερηχητικό κινητήρα αυτόματης εστίασης μπορείτε να εστιάζετε γρήγορα, σχεδόν αθόρυβα και με ακρίβεια. Παρέχει επίσης δυνατότητα παράκαμψης για χειροκίνητη εστίαση, επιτρέποντάς σας να αναλαμβάνετε τον έλεγχο. Αυτό σάς βοηθά να ρυθμίζετε με ακρίβεια την εστίαση και να διασφαλίζετε ότι είναι ακριβώς εκεί που τη θέλετε, για τον πλέον δημιουργικό έλεγχο.

Ποιότητα κατασκευής σειράς L

Κάθε φακός της σειράς L κατασκευάζεται αποκλειστικά με την καλύτερη τεχνολογία και τις καλύτερες τεχνικές παραγωγής. Αυτοί οι φακοί, οι οποίοι περιλαμβάνονται στην κορυφαία σειρά "Luxury", επιδεικνύουν τα απολύτως καλύτερα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει η Canon.

Ο EF 24-70mm f/2.8L II USM κατασκευάζεται από υλικά κορυφαίας ποιότητας, τα οποία εξασφαλίζουν στιβαρότητα ακόμα και για καθημερινή επαγγελματική χρήση. Τα εξαρτήματα στεγανοποίησης προσφέρουν προστασία από τη σκόνη και την υγρασία, ενώ ο καθαρισμός των εμπρόσθιων και οπίσθιων στοιχείων γίνεται εύκολα χάρη στην επίστρωση fluorine.

 • Γωνία θέασης (οριζόντια, κατακόρυφα, διαγώνια): 74°-29°, 53°-19° 30', 84°-34°
 • Κατασκευή φακού (στοιχεία/ομάδες): 18/13
 • Αρ. λεπίδων διαφράγματος: 9
 • Ελάχιστο διάφραγμα: 22
 • Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m): 0,38 (Macro)
 • Μέγιστη μεγέθυνση (x): 0,21 (στα 70mm)
 • Πληροφορίες απόστασης: Ναι
 • Μηχανισμός AF: Δακτύλιος USM
 • Αντοχή σε σκόνη/υγρασία: Ναι
 • Διάμετρος φίλτρου (mm): 82
 • Μέγ. διάμετρος x μήκος (mm): 88,5 x 113
 • Βάρος (g): 805

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Φακός Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
 • Κάλυμμα φακού: E-82U / E-82II
 • Παρασολέιγ: EW-88C
 • Θήκη/σακίδιο φακού: LP1219

Τύπος
Standard Zoom

Είδος
Zoom Σταθερού Διαφράγματος

Full Frame
Ναι

Maximum Aperture
2,8

Maximum Aperture (Zoom)
2,8

Focal Length Minimum
24 mm

Focal Length Maximum
70 mm

Διάμετρος Φίλτρου
82 mm

Δυνατότητες & Λειτουργίες
AutoFocus

Βάρος
805 gr

Mount
Canon EF

Χρώμα
Μαύρο

Ετικέτες: CANON, 24-70, F2.8, USM, Φακοι, Canon