ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

CANON EOS R + RF24-105MM F4 L +ADAPER EF-EOS

 CANON EOS R + RF24-105MM F4 L +ADAPER EF-EOS
Κατασκευαστής: Canon
Κωδικός Προϊόντος: 3075C058AA
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
3.224,00€
12 Mήνες Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

CANON EOS R + RF24-105MM F4 L +ADAPER EF-EOS    

Πρωτοποριακή mirrorless φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ που θέτει νέα πρότυπα.

Σχεδίαση και επιδόσεις που υπερβαίνουν τις προσδοκίες
Αισθητήρας 30,3 Megapixel πλήρους καρέ, με εντυπωσιακό επίπεδο λεπτομέρειας, επιδόσεις ISO και Dual Pixel CMOS AF. Σε συνδυασμό με τους νέους φακούς RF, η EOS R προσφέρει την απόλυτη εμπειρία φωτογράφισης για να αφηγηθείτε την υπέροχη ιστορία σας.

Δείτε το μέλλον με μια φωτογραφική μηχανή σχεδιασμένη για να διευρύνει το όραμά σας
Η EOS R θέτει τα πρότυπα για τις μικρότερες, ελαφρύτερες φωτογραφικές μηχανές πλήρους καρέ του μέλλοντος. Το σώμα από κράμα μαγνησίου με δυνατότητα προσαρμογής κρύβει μέσα του νέα επίπεδα επιδόσεων EOS.

Με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες αιχμής, η EOS R προσφέρει αυτόματη εστίαση υψηλής απόκρισης και ταχύτητας σε μόλις 0,05 δευτερόλεπτα1. Ανεξάρτητα από το αν φωτογραφίζετε πορτραίτα, τοπία, σκηνές δρόμου, ταξίδια και γαμήλιες τελετές ή τη χρησιμοποιείτε για τη λήψη βίντεο, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της EOS R μπορείτε να επεκτείνετε την αφήγηση των ιστοριών σας και να δημιουργήσετε εικόνες που δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα ήταν εφικτό στο παρελθόν.

Επικοινωνία υψηλής ταχύτητας
Οι μηχανικοί της Canon επανασχεδίασαν τη βάση φακού EF ειδικά για το σύστημα EOS R με μια μοναδική σύνδεση 12 ακίδων. Αυτή η καινοτομία βελτιώνει δραστικά την επικοινωνία ανάμεσα στον φακό και το σώμα της μηχανής, καθιστώντας την πιο γρήγορη στην EOS R συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα.

Η βάση φακού RF είναι εξαιρετικά φαρδιά, ενώ διαθέτει μικρό βάθος από τη βάση στον αισθητήρα. Η σχεδίαση επιτρέπει στους φακούς να βρίσκονται πιο κοντά στον αισθητήρα, οδηγώντας στη δημιουργία ταχύτερων και φωτεινότερων οπτικών υψηλότερης ποιότητας με ασυναγώνιστη απόδοση.

High speed communication

Γρήγορη και εξαιρετικά ακριβής εστίαση
Η EOS R διαθέτει αισθητήρα 30,3 Megapixel Dual Pixel CMOS AF πλήρους καρέ, ο οποίος εστιάζει με ακρίβεια χάρη στο προηγμένο σύστημα ανίχνευσης φάσης, που επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει ανάμεσα σε 5655 θέσεις AF2. Χρησιμοποιεί την τεράστια πλειοψηφία των pixel του αισθητήρα (80% των οριζόντιων και 100% των κατακόρυφων pixel) προσφέροντας εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση στις στατικές εικόνες, αλλά και ομαλή παρακολούθηση της εστίασης κατά τη λήψη βίντεο.

Fast pin sharp focusing

Μια πραγματικά αθόρυβη μηχανής
Στις περιπτώσεις όπου θέλετε να φωτογραφίσετε μια απόλυτη διακριτικότητα, ο ήχος από την ενεργοποίηση του κλείστρου μιας μηχανής μπορεί να προειδοποιήσει το θέμα σας και να καταστρέψει μια εξαιρετική ευκαιρία. Το ίδιο ισχύει για τις ανεπίσημες φωτογραφίες στις γαμήλιες τελετές, αλλά και τη λήψη άγριας ζωής από κοντινή απόσταση.

Η EOS R είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή της Canon που προσφέρει απόλυτα αθόρυβη κατάσταση λήψης, ώστε να φωτογραφίζεται εικόνες χωρίς να ενοχλείτε ποτέ το θέμα σας. Κατά τη χρήση σε συνδυασμό με την οθόνη μεταβλητής γωνίας, η αθόρυβη λήψη εξασφαλίζει απόλυτα αυθόρμητες φωτογραφίες.

Εξαιρετικές εικόνες απευθείας από τη μηχανή
Πολλές από τις εντυπωσιακές λειτουργίες της EOS R είναι εφικτές χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή DIGIC 8. Στα βασικά του πλεονεκτήματα περιλαμβάνεται η καλύτερη επικοινωνία ανάμεσα στη μηχανή και τον φακό, με αποτέλεσμα την ταχύτερη λειτουργία AF και τις καλύτερες εικόνες που έχετε δημιουργήσει ποτέ απευθείας από τη μηχανή σας.

Η εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα και η ισχύς επεξεργασίας του διασφαλίζουν τη συνεχή λειτουργία του συστήματος ψηφιακής βελτιστοποίησης φακού της EOS R, χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση της μηχανής. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζει εικόνες βέλτιστης ποιότητας, χωρίς παρεκκλίσεις.

Κινηματογράφηση επαγγελματικού επιπέδου
Η EOS R προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες λήψης βίντεο 4K υψηλού επιπέδου που προσφέρονται από την EOS 5D Mark IV, καθώς και προηγμένες ενημερώσεις, όπως η μείωση θορύβου, για τη βελτίωση της απόδοσης σε υψηλές ταχύτητες ISO.

Ο συνδυασμός του αισθητήρα CMOS της EOS R με τον επεξεργαστή DIGIC 8 σημαίνει ότι μπορείτε να τραβήξετε λήψεις βίντεο 4K με πλούσια χρώματα και υψηλό βαθμό λεπτομέρειας με έξοδο 10-bit μέσω HDMI. Αυτή η επαγγελματικού επιπέδου έξοδος βίντεο προσφέρει μέγιστες δυνατότητες επεξεργασίας, καθώς και τις δυνατότητες λήψης time-lapse 4K και εξαγωγής καρέ από ταινίες 4K. Η EOS R διαθέτει υποδοχή ακουστικών, αλλά και είσοδο μικροφώνου με mini βύσμα.

Δείτε και απαθανατίστε περισσότερα, με τον ενσωματωμένο αισθητήρα ακριβείας
Το μικρό και κομψό σώμα της EOS R σε συνδυασμό με τις τεχνικές καινοτομίες που βρίσκονται στο εσωτερικό της επιτρέπουν την παραγωγή στατικών εικόνων και βίντεο εκπληκτικής ποιότητας. Τα κορυφαία στην κατηγορία ενσωματωμένα χαρακτηριστικά της Canon, όπως ο αισθητήρας Dual Pixel CMOS AF, η λειτουργία DP RAW, ο επεξεργαστής DIGIC 8 και η κατάσταση Canon Log σάς βοηθούν να πραγματοποιήσετε το αληθινό δημιουργικό σας όραμα.

Ασυναγώνιστη ποιότητα
Η EOS R διαθέτει έναν αισθητήρα CMOS 30,3 Megapixel ιδιοκτησίας της Canon. Παρέχει υψηλή απόδοση ISO και υψηλή ανάλυση, σε συνδυασμό με μεγάλο δυναμικό εύρος. Επιτρέπει τη δημιουργία εικόνων υψηλών ανάλυσης με ασυναγώνιστη ποιότητα και βάθος, ενώ διαθέτει τη δυνατότητα καταγραφής πλούσιων λεπτομερειών με χαμηλό θόρυβο έως και την εκπληκτική ταχύτητα ISO 40.000.

Η EOS R διαθέτει επίσης τη λειτουργία Dual Pixel RAW, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην EOS 5D Mark IV. Κατά τη χρήση της σε συνδυασμό με το λογισμικό Canon Digital Photo Professional, σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε λεπτομερώς την όξυνση και να αλλάξετε την οπτική γωνία ή το εφέ bokeh στο προσκήνιο, προσφέροντας πιο όμορφα αποτελέσματα στο post-production.

Canon unrivalled quality sensor

Αφηγηθείτε τις ιστορίες σας σε βίντεο 4K και γεμίστε την οθόνη με λεπτομέρειες
πρωτοποριακή τεχνολογία του συστήματος EOS R επιτρέπει στην EOS R να απογειώσει τις δεξιότητές σας στην κινηματογράφηση σε εντελώς νέο επίπεδο. Δημιουργήστε εντυπωσιακές ταινίες με ανάλυση 4K στα 10-bit και πεντακάθαρες λεπτομέρειες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Καταγράψτε περισσότερα με τη λειτουργία Canon Log
Η EOS R διαθέτει τη λειτουργία Canon Log, μια ρύθμιση εγγραφής που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει 800% αύξηση στο δυναμικό εύρος, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες των λεπτομερειών στα πιο σκοτεινά και τα πιο φωτεινά μέρη της εικόνας. Κατά τη χρήση της λειτουργίας Canon Log στην EOS R, η ρύθμιση ISO 400 θα προσφέρει εξαιρετικά μεγάλο δυναμικό εύρος 12 στοπ με ουδέτερη αντίθεση, μια ιδανική επιλογή για τη λήψη σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, όπου πρέπει να καταγραφεί κάθε στοιχείο μιας σκηνής. Επιλέξτε τη λειτουργία Canon Log όταν γνωρίζετε ότι οι λήψεις σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία διαβάθμισης στο post-production, για τη δημιουργία εικόνων με πλούσια χρώματα και απίστευτη λεπτομέρεια.

Canon EOS R record canon log

Κινηματογραφικές δυνατότητες
Για επαγγελματικά εφέ pull-focus, όπου η προσοχή μεταφέρεται από το ένα καρέ στο άλλο, ο αισθητήρας Dual Pixel CMOS AF της EOS R σάς επιτρέπει να μετακινείτε το σημείο εστίασης ομαλά και με ακρίβεια. Απλώς πατήστε την οθόνη LCD στο πλησιέστερο και στο πιο απομακρυσμένο σημείο εστίασης στα οποία θέλετε να μετακινηθείτε και η EOS R θα εκτελέσει υπέροχα ομαλές μεταβάσεις της εστίασης. Επιπλέον, κατά την κινηματογράφηση χωρίς τρίποδο, η τεχνολογία Σταθεροποιητή εικόνας (IS) διπλής ανίχνευσης παρέχει ένα προηγμένο πλεονέκτημα σε 5 άξονες, για ομαλές λήψεις χωρίς αστάθεια της μηχανής όταν μειώνονται τα επίπεδα του φωτισμού.

Εγγραφή, προβολή και αποθήκευση
Η EOS R διαθέτει δυνατότητα εγγραφής ευκρινών, ψηφιακών βίντεο 4K χωρίς συμπίεση με ενσωματωμένο χρονοκώδικα μέσω εξόδου HDMI στα 10-bit, χαρακτηριστικό που την καθιστά ιδανική για συμπληρωματική κινηματογράφηση σε παραγωγές μεγάλης κλίμακας, όπου αποτελεί ένα ιδανικό, ευέλικτο εργαλείο εξαιτίας του μεγέθους και της ευελιξίας της.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

  • CANON EOS R+ Mount Adapter EF-EOS R
  •  RF 24-105MM F4 L
  • Κάλυμμα μηχανής R-F-5
  • Ιμάντας λαιμού
  • Φορτιστής μπαταριών LC-E6E
  • Συστοιχία μπαταριών LP-E6N
  • Καλώδιο AC
  • Καλώδιο επικοινωνίας IFC-100U
  • Εγχειρίδιο χρήστη

Ανάλυση Megapixel
30,3 MP
Οπτικό Zoom
-
Ψηφιακό Zoom
-
Σταθεροποίηση Εικόνας
Όχι
Ενσωματωμένο Flash
Ναι
Mount
Canon RF
Χρώμα
Μαύρο
Υποστήριξη 3D
Όχι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
-

        Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3,15 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

         Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
36x24
Μέγεθος Αισθητήρα
Full Frame
Επιλογές ISO
100 - 40000
Autofocus (AF)
Ναι

         Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
6720 x 4480 pixels
Format Εικόνων
JPEG,RAW, C-RAW and Dual Pixel RAW, RAW + JPEG

        Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160 pixels
FPS
-
Format Video
MPEG4 AVC/H.264 variable (average) bit rate, Audio: Linear PCM

        Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Όχι
USB 3.0
Ναι
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
SD/SDHC/SDXC,UHS-II
PictBridge
Ναι
Μέγεθος εσωτερικής μνήμης
-

         Μπαταρία & Διαστάσεις

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
370
Πλάτος
135,8 mm
Ύψος
98,3 mm
Βάθος
84,4 mm
Βάρος
660 gr