ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NIKON D7500 ΒLACK +NIKON AF-S 18-140MM F3.5 -5,6 VR DX

-15%NIKON D7500 ΒLACK +NIKON AF-S 18-140MM F3.5 -5,6 VR DX
Κατασκευαστής:Nikon
Κωδικός Προϊόντος:VBA510K002
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
1.299,00€ 1.098,00€
Ποσότητα:Καλάθι

Εδώ. Ή εκεί. Στο σκοτάδι ή στο φως. Πετύχετε τη λήψη μιας ζωής.

Αισθητήρας 20,9 MP με φορμά DX. EXPEED 5. Αισθητήρας μέτρησης RGB 180K-pixel

Η D7500 δημιουργεί εξαιρετικά καθαρές εικόνες με μεγάλη ευκρίνεια και ομαλές διαβαθμίσεις τόνων. Θα απολαμβάνετε εντυπωσιακή ακρίβεια στην αναγνώριση θεμάτων και κορυφαία απόδοση στις υψηλές ευαισθησίες ISO. Θα σας εκπλήξει η ποιότητα των πλάνων video 4K/UHD. Παράλληλα, με το σύστημα Picture Control εντός της φωτογραφικής μηχανής μπορείτε να εφαρμόζετε το δικό σας δημιουργικό στιλ εντός της φωτογραφικής μηχανής είτε πραγματοποιείτε λήψη φωτογραφιών, είτε video.

Έτοιμοι για τη νύχτα; Κορυφαία ευαισθησία στο φως.

’ριστη ποιότητα σε χαμηλό φωτισμό. Διαθέτοντας ISO 100-51200 που μπορεί να επεκταθεί έως και ISO 1640000 (ισοδύναμο) η D7500 δεν φοβάται το σκοτάδι.

Ο γρήγορος μηχανισμός EXPEED 5 εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα εικόνας στο σύνολο του εύρους ISO. Ο θόρυβος στη βέλτιστη ποιότητα έχει μειωθεί σημαντικά και ακόμη και οι κροπαρισμένες εικόνες που έχουν τραβηχτεί σε υψηλές τιμές ISO διατηρούν την ποιότητά τους. Η ρύθμιση Hi 5 σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψεις στην εξαιρετική ρύθμιση ISO 1640000 (ισοδύναμη) και να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τον διαθέσιμο φωτισμό.

Αποτυπώστε τέλεια τις λεπτομέρειες. Μοναδική αναγνώριση του θέματος.

Τέλειες εκθέσεις και δυναμικές συνθέσεις. Αισθητήρας μέτρησης RGB 180K-pixel και Προηγμένο σύστημα αναγνώρισης σκηνής.

Ο αισθητήρας μέτρησης RGB 180K-pixel της φωτογραφικής μηχανής σε συνδυασμό με το Προηγμένο σύστημα αναγνώρισης σκηνής εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να πετύχετε τις λήψεις που θέλετε, ακόμη κι όταν οι σκηνές περιλαμβάνουν μικρότερα ή πιο γρήγορα κινούμενα θέματα. Για σκηνές με μεγάλη αντίθεση, η νέα μέτρηση σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία δίνει προτεραιότητα στα πιο φωτεινά στοιχεία του κάδρου και βοηθά ώστε να αποφεύγετε την εμφάνιση υπερβολικά τονισμένων σημείων.

Ευκρίνεια. Κορυφαία ακρίβεια AF.

Όποιο και να είναι το θέμα σας, το σύστημα AF 51 σημείων παρακολουθεί το θέμα σας, κλειδώνει σε αυτό και το κρατά εστιασμένο. Ακόμη και με μοναδικό φωτισμό το σεληνόφως.

Το σύστημα AF περιλαμβάνει 15 κεντρικούς αισθητήρες σταυροειδούς διάταξης (cross type) και διαθέτει ακρίβεια έως και -3 EV. Μπορείτε να αποτυπώσετε εξαιρετικά ευκρινείς νυχτερινές λήψεις χωρίς να απαιτείται πρόσθετος φωτισμός. Η λειτουργία AF επιλογής περιοχής από ομάδα εξασφαλίζει βελτιωμένο εντοπισμό και παρακολούθηση θέματος όταν τα θέματα της λήψης είναι συγκριτικά μικρά και βρίσκονται κοντά σε φόντο που αποσπά την προσοχή ή παρουσιάζει υψηλή αντίθεση.

Προσθέστε μια κινηματογραφική χροιά στο στιλ σας. Πλάνα video 4K/UHD.

Οδηγήστε τα video σας στο επόμενο επίπεδο. Πραγματοποιήστε εγγραφές σε λεπτομέρεια εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης με ταχύτητες που φτάνουν τα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).

Τραβήξτε πανέμορφα πλάνα 4K/UHD 30p ή πραγματοποιήστε εγγραφές video Full HD (1080p) σε ταχύτητες καρέ που φτάνουν τα 50p/60p. Η φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνει καθαρή έξοδο HDMI: υπάρχει ακόμη και δυνατότητα μη συμπιεσμένης εξόδου HDMI ταυτόχρονα σε εξωτερική συσκευή και στην κάρτα μνήμης SD της φωτογραφικής μηχανής. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το video για έξυπνες συσκευές εγγράφοντας σε μορφή MP4 και AAC. Παράλληλα, το σύστημα ηλεκτρονικής απόσβεσης κραδασμών (e-VR) της Nikon μειώνει ουσιαστικά τις επιπτώσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής κατά τη λήψη video Full HD με τη μηχανή στο χέρι.

Αποτυπώστε τις αλλαγές. Time-lapse video.

Μετατρέψτε τις σκηνές του δρόμου και την αποτύπωση της ανατολής του ήλιου σε δραματικές σεκάνς γρήγορης ταχύτητας χάρη στον ενσωματωμένο περιοδικό χρονοδιακόπτη και τη λειτουργία time-lapse ποιότητας 4K/UHD.

Δημιουργείτε εύκολα video time lapse ποιότητας 4K/UHD και Full HD εντός της φωτογραφικής μηχανής. Η λειτουργία ομαλοποίησης έκθεσης μειώνει τα μη επιθυμητά εφέ τρεμουλιάσματος κατά τη λήψη με κάποια λειτουργία αυτόματης έκθεσης όπως είναι η προτεραιότητα διαφράγματος.

 Η στιγμή σας ανήκει. Συνεχής λήψη 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).

Πετύχετε την τέλεια λήψη ακόμη κι αν είναι κρυμμένη μέσα σε έντονη κίνηση. Αποτυπώστε έως 50 φωτογραφίες NEF (RAW) ή 100 εικόνες JPEG σε μία ριπή υψηλής ταχύτητας.

Δεν θα χάσετε ποτέ ξανά εκείνη τη στιγμή που δίνει τον τόνο της εκδήλωσης. Τραβήξτε σε ταχύτητα περίπου 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) για περίπου 50 καρέ σε συμπιεσμένο RAW 14-bit χωρίς απώλειες. Ειδάλλως αποτυπώστε έως 100 καρέ σε ποιότητα Μεγάλο Βέλτιστη JPEG σε μία ριπή υψηλής ταχύτητας. Η διαρκής παρακολούθηση AF/AE κατά τις συνεχείς λήψεις εξασφαλίζει ότι δεν παρέχεται προτεραιότητα στην ταχύτητα εις βάρος της ακρίβειας.

Γωνία προβολής. Οθόνη με δυνατότητα κλίσης και χειριστήρια αφής.

Οι περιπετειώδεις εικόνες υπάρχουν παντού. Αγγίξτε τη λεπτή οθόνη αφής με δυνατότητα κλίσης για να εστιάσετε και να τραβήξετε φωτογραφίες από υψηλές οπτικές και ιδιαίτερες γωνίες.

Η ανακλινόμενη οθόνη 8 cm (3,2 in) σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες AF και απελευθέρωσης κλείστρου από τα χειριστήρια αφής κατά τη φωτογράφηση από τη Ζωντανή προβολή. Παράλληλα, η βολική θέση όπου έχει τοποθετηθεί ο επιλογέας εντολών και ο πολυ-επιλογέας διευκολύνουν την αλλαγή ρυθμίσεων κατά τις λήψεις σας.

Μεταφέρετε το όραμά σας. Οπτικό σκόπευτρο υψηλής ανάλυσης.

Κορυφαίες εικόνες που αποτυπώνονται χωρίς περισπασμούς. Με το πενταπρισματικό οπτικό σκόπευτρο με κάλυψη κάδρου περίπου 100% είναι πλέον δυνατόν.

Το οπτικό σύστημα του σκοπεύτρου εξασφαλίζει μοναδικά καθαρή προβολή μέσα από το φακό. Το φως του ήλιου, οι αντανακλάσεις και οι εξωτερικές κινήσεις αποκλείονται. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που θα αποτυπωθεί. Εάν χρησιμοποιείτε τηλεφακό, το σκόπευτρο δίνει τη δυνατότητα να είστε σε μια στάση λήψης που σας επιτρέπει να κρατάτε πιο σταθερά το φακό.

Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό. SnapBridge.

Διατηρήστε τη φωτογραφική μηχανή συνδεδεμένη στις έξυπνες συσκευές σας με τη χρήση SnapBridge. Συγχρονίζετε τις φωτογραφίες κατά τις λήψεις σας. Χρησιμοποιήστε την έξυπνη συσκευή σας για να πραγματοποιήσετε απομακρυσμένες λήψεις.

Η τεχνολογία SnapBridge της Nikon σάς επιτρέπει να διατηρείτε τη D7500 μονίμως συνδεδεμένη στην έξυπνη συσκευή σας μέσω της τεχνολογίας Bluetooth® low energy technology¹. Συγχρονίστε φωτογραφίες με τη συσκευή σας καθώς τις τραβάτε, χωρίς να πρέπει να επανασυνδεθείτε κάθε φορά. Τα video μεταφέρονται μη αυτόματα όποτε θέλετε μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi®² της φωτογραφικής μηχανής. Η συνδεσιμότητα SnapBridge σάς παρέχει ακόμη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη συσκευή σας για απομακρυσμένες λήψεις.

Διευρύνετε τα όρια. Ευελιξία DX.

Ευκίνητη, δυνατή και ενεργητική. Η D7500 είναι έτοιμη να στηρίξει κάθε σας φιλοδοξία.

Η D7500 έχει σταθερή λαβή που κάνει τη φωτογραφική μηχανή να μοιάζει με επέκταση του χεριού σας. Έχετε τη δυνατότητα να τραβάτε για εκτεταμένες περιόδους με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας. Το κλείστρο υψηλής απόδοσης έχει δοκιμαστεί σε 150.000 κύκλους λειτουργίας. Το σώμα της φωτογραφικής μηχανής έχει στεγανοποιηθεί κατά τον καιρικών φαινομένων για την προστασία των ηλεκτρονικών μερών από τη σκόνη και το νερό.

Φακός AF-S DX NIKKOR 18–140mm f/3.5-5.6G ED VR

 • Ευέλικτος φακός zoom 7,8x με φορμά DX και εστιακό εύρος 18–140 mm (ισοδύναμο με φορμά 35 mm και Nikon FX: 27–210 mm).
 • Το εύρος προσεγγίζει το zoom του τηλεφακού: ο ιδανικός φακός περιπάτου που μπορεί να φωτογραφίσει τα πάντα, από επιβλητικά τοπία έως λεπτομερή στοιχεία των μακρινών θεμάτων.
 • Υψηλή απόδοση οπτικών στοιχείων: ένα γυάλινο στοιχείο ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και ένα στοιχείο ασφαιρικού φακού διασφαλίζουν υψηλή ανάλυση και αντίθεση ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις περισσότερες μορφές παραμόρφωσης και χρωματικής διασποράς.
 • Σύστημα απόσβεσης κραδασμών (VR): ελαχιστοποιεί τις συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε σε ταχύτητες κλείστρου μικρότερες κατά έως τέσσερα στοπ.
 • Η λειτουργία VR είναι αθόρυβη, ακόμα και κατά τη βιντεοσκόπηση.
 • Αθόρυβο μοτέρ (SWM) για γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση.
 • Compact και ελαφριά κατασκευή με μοντούρα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες.
 • Εξαιρετική απόδοση σε σχέση με την τιμή του.

Τύπος: Μονοοπτική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή reflex
Μοντούρα φακού: Μοντούρα F της Nikon (με σύζευξη AF και επαφές AF)
Πραγματική γωνία προβολής: Φορμά DX της Nikon, εστιακή απόσταση σε φορμά 35 mm [135]

ισοδύναμη με περίπου 1,5x συγκριτικά με τη γωνία προβολής των φακών με φορμά FX
Αισθητήρας εικόνας: DX, CMOS, 23,5 mm x 15,7 mm
Συνολικά pixel: 21,51 εκατομμύρια
Σύστημα απομάκρυνσης σκόνης: Καθαρισμός αισθητήρα εικόνας,

δεδομένα αναφοράς για την απομάκρυνση σκόνης φωτογραφίας (απαιτείται το λογισμικό Capture NX-D)
Ωφέλιμα pixel: 20,9 εκατομμύρια
Μέγεθος εικόνας (pixel)

 

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 

 • D7500 σώμα
 • Φακός NIKKOR 18-140mm f/3.5-5.6
 • Ελαστικό προσοφθάλμιο DK-28
 • Καπάκι σώματος BF-1B
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL15a με κάλυμμα ακροδεκτών
 • Φορτιστής μπαταρίας MH-25a (παρέχεται μετασχηματιστής ρεύματος ή καλώδιο τροφοδοσίας
 • τύπου και σχήματος ανάλογα με τη χώρα/περιοχή πώλησης)
 • Κάλυμμα προσοφθαλμίου DK-5
 • Λουρί AN-DC3 BKΚαλώδιο USB E20
 • Μπροστινό κάλυμμα φακού 67 mm LC-67
 • Πίσω κάλυμμα φακού LF-4

Τύπος Κάμερας
Kit
Ανάλυση Megapixel
20,9 MP
Οπτικό Zoom
-
Ψηφιακό Zoom
-
Ενσωματωμένο Flash
Ναι
Ενσωματωμένο GPS
Όχι
Autofocus (AF)
Ναι
Mount
Nikon F
Χρώμα
Μαύρο
Προστασία
-

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3,2 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
23.5 x 15.6mm
Επιλογές ISO
100 - 51200
Μέγεθος Αισθητήρα
APS-C

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
5568 x 3712 pixels
Format Εικόνων
JPEG, NEF (RAW), NEF (RAW) + JPEG

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160 pixels
FPS
30 fps
Format Video
MOV

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Ναι
USB 3.0
-
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
SD, SDHC, SDXC
PictBridge
-
Μέγεθος εσωτερικής μνήμης
-

Μπαταρία & Διαστάσεις

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
950
Πλάτος
135,5 mm
Ύψος
104 mm
Βάθος
72,5 mm
Βάρος
640 gr
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία:Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: