ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NIKON D750 +AF-S 24-120MM F4 NANO VR

Νέο NIKON D750 +AF-S 24-120MM F4 NANO VR
Κατασκευαστής:Nikon
Κωδικός Προϊόντος:VBA420K002
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
1.849,00€
Ποσότητα:Καλάθι

Αφήστε το όραμά σας ελεύθερο χάρη στη γρήγορη, ευέλικτη και έξυπνη D750. Σε έναν κόσμο όπου όλα είναι πιθανά, αυτή η ισχυρή φωτογραφική μηχανή πλήρους κάδρου 24,3 megapixel σάς χαρίζει την ελευθερία να τολμάτε.
Εξοπλισμένη με επαγγελματική τεχνολογία απεικόνισης και σχεδιασμένη σε compact μέγεθος, τίποτα δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για αυτήν τη φωτογραφική μηχανή.

Ο νέος αισθητήρας με φορμά FX παρέχει κορυφαία ποιότητα εικόνας με ευκρινέστερα αποτελέσματα από ποτέ άλλοτε σε υψηλές τιμές ISO. Ευαίσθητες λειτουργίες όπως η απόδοση AF, η ταχύτητα ριπής έως 6,5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) και η εγγραφή video Full HD σε 1080/60p συνυπάρχουν με μια ανακλινόμενη οθόνη και σας χαρίζουν απόλυτη ελευθερία έκφρασης. Χάρη στην ενσωματωμένη δυνατότητα Wi-Fi είναι πολύ απλό να κοινοποιείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες στη στιγμή.

Αισθητήρας με φορμά FX 24,3 MP. Πλήρης λεπτομέρεια, απόλυτη ελευθερία. Ο ολοκαίνουργιος αισθητήρας προσφέρει μεγάλο δυναμικό εύρος και ευκρινή απόδοση σε όλο το φάσμα των τιμών ευαισθησίας για εικόνες με εκθαμβωτική ευκρίνεια και πλούσια τονικότητα.

Εγγραφή video Full HD 1080p με 50p/60p. Αποκτήστε πρόσβαση σε εύρος από ISO 100 έως ISO 51200 (ισοδύναμο) κατά τη βιντεοσκόπηση έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ελέγχετε την ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα και τα επίπεδα του ήχου. Ένα ειδικό μενού video σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε όλες τις ρυθμίσεις video σε ένα σημείο.

Τραβήξτε φωτογραφίες με μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα σε υψηλά ISO. Το εύρος ISO 100-12800 έχει δυνατότητα επέκτασης μέχρι 50-51200 (ισοδύναμο).

Φωτογραφίστε γρήγορα κινούμενα θέματα με απόλυτη ευελιξία. Φωτογραφίστε εικόνες πλήρους ανάλυσης, χωρίς συμβιβασμούς, σε έως 6,5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) σε φορμά FX και DX.

Με ταχύτητα κλείστρου από 30 έως 1/4000 sec μπορείς καθορίσεις το χρόνο έκθεσης της φωτογραφίας στο φως ανάλογα με τις ανάγκες της λήψης!

 

Ενσωματωμένη λειτουργία WI-FI: Μοιραστείτε το όραμά σας. Ανεβάστε εντυπωσιακές φωτογραφίες πλήρους κάδρου μέσω ενός συμβατού smartphone ή tablet. Απλά κατεβάστε το δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα Wireless Mobile Utility στην έξυπνη συσκευή σας.

Οθόνη ρύθμισης χρωμάτων: μπορείτε να μεταφέρετε την ισορροπία και τη φωτεινότητα των χρωμάτων προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις σας στη ροή εργασίας. Η οθόνη LCD RGBW 8,0 cm (3,2 in.), 1229k-dot με δυνατότητα κλίσης και μη ανακλαστική επίστρωση εγγυάται ευελιξία και εύκολη λειτουργία σε όλες τις συνθήκες.

Σχεδίαση εξοικονόμησης ενέργειας: μεγαλύτερη διάρκεια φωτογράφισης με μία φόρτιση. Τραβήξτε έως 1.230 φωτογραφίες και έως 55 λεπτά video² με μία φόρτιση της εξαιρετικά μικρής και ελαφριάς επαναφορτιζόμενης μπαταρίας ιόντων λιθίου EN-EL15.

Ευελιξία πλήρους κάδρου: κορυφαία εργονομία και ελαφριά κατασκευή σε μονοκόμματο σώμα φωτογραφικής μηχανής με στεγανοποίηση από καιρικά φαινόμενα για πραγματική ελευθερία κινήσεων πλήρους κάδρου. Η βαθιά λαβή εγγυάται σταθερό κράτημα της φωτογραφικής μηχανής σε κάθε μέγεθος παλάμης, ενώ παρατείνει το χρόνο κρατήματός της χωρίς να κουράζει.

Σύστημα AF 51 σημείων Multi-CAM 3500FX: εκπληκτική ακρίβεια πλήρους κάδρου. Με δυνατότητα διαμόρφωσης και κάλυψης 9, 21 και 51 σημείων και με ευαισθησία έως -3 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F). Προσφέρει βελτιωμένο κλείδωμα και επέκταση της δυνατότητας «αποθήκευσης ανά προσανατολισμό». Δεκαπέντε αισθητήρες διασταύρωσης (cross-type) στο κέντρο είναι συμβατοί με φακούς AF NIKKOR με ανοιχτό διάφραγμα με ταχύτητα f/5,6 ή μεγαλύτερη, και 11 κεντρικά σημεία εστίασης συνεργάζονται με ανοιχτό διάφραγμα με ταχύτητα f/8.

AF επιλογής περιοχής από ομάδα: βελτιωμένη εμπειρία ανίχνευσης και παρακολούθησης θέματος. Η λειτουργία AF επιλογής περιοχής από ομάδα παρακολουθεί με συνέπεια πέντε διαφορετικά πεδία AF προσφέροντας έτσι βελτιωμένη εστίαση και απομόνωση του φόντου όταν τα θέματα της λήψης είναι συγκριτικά μικρά και βρίσκονται κοντά σε φόντο που αποσπά την προσοχή ή παρουσιάζει υψηλή αντίθεση. Η περιοχή AF 5 σημείων μπορεί να εναλλάσσεται στο φάσμα των 51 σημείων ανάλογα με τις απαιτήσεις της σύνθεσης.

Λειτουργία D-Movie πολλαπλής περιοχής: για βιντεοσκόπηση σε διαφορετικές συνθήκες, η λειτουργία D-Movie εξασφαλίζει ποιοτικό video σε πολλά φορμά κάδρου. Η D750 εγγράφει video Full HD (1080p) σε φορμά FX και DX σε ταχύτητες καρέ 50p/60p με σημαντικά μειωμένο θόρυβο, παραμορφώσεις moiré και ψευδή χρώματα. Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του ηλεκτρικού διαφράγματος κατά τη βιντεοσκόπηση, ενώ παρέχεται επίσης καθαρή έξοδος HDMI και δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης πλάνων σε πλήρη ανάλυση εντός της φωτογραφικής μηχανής και σε εξωτερική συσκευή εγγραφής.

Ελευθερία δημιουργίας video: αποκτήστε πλήρη έλεγχο των πλάνων σας κατά τη βιντεοσκόπηση. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις ISO που επιθυμείτε έτσι ώστε να συνεργάζονται με τιμές από ISO 100 έως ISO 51200 (ισοδύναμο), ή να ορίσετε μέγιστο αυτόματο εύρος ISO από ISO 200 και μεγαλύτερο κατά τη λήψη σε λειτουργία Μ. Η αποθορυβοποίηση 3D της Nikon μειώνει τον τυχαίο θόρυβο, τις παραμορφώσεις και το τρεμούλιασμα που προκύπτει κατά τη βιντεοσκόπηση σε ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας. Η λειτουργία τονισμένων σημείων εμφανίζει ξεκάθαρα στην οθόνη της φωτογραφικής μηχανής ποια ακριβώς σημεία είναι υπερτονισμένα.

Έλεγχος ήχου υψηλής πιστότητας: προηγμένες δυνατότητες ελέγχου του ήχου που βελτιώνουν την εγγραφή ήχου και εξασφαλίζουν γενικά μεγαλύτερη ευελιξία. Διαθέτει είσοδο για στερεοφωνικό μικρόφωνο και έξοδο ήχου επιτρέποντάς σας να βελτιστοποιείτε τα επίπεδα ήχου μεμονωμένα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Μπορείτε να επιλέξετε το εύρος ήχου (μεγάλο/φωνή) και ο θόρυβος από τον άνεμο μπορεί να μειωθεί κατά την εγγραφή με το ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR): συνδυάζει δύο λήψεις σε μία απελευθέρωση κλείστρου για να δημιουργηθούν λεπτομερείς εικόνες σκηνών υψηλής αντίθεσης.

Λειτουργία time-lapse μέσα στη φωτογραφική μηχανή: δημιουργήστε φωτογραφίες time-lapse με ομαλές μεταβάσεις έκθεσης μέσω ενός απλού μενού λειτουργιών. Χρησιμοποιήστε τη λήψη με περιοδικό χρονοδιακόπτη για να ενεργοποιήσετε το κλείστρο σε προκαθορισμένα διαστήματα. Χρησιμοποιήστε τη φωτογράφιση time-lapse για να αποθηκεύσετε εικόνες ως αρχεία video και να δείτε τα αργά κινούμενα θέματα σε γρήγορη αναπαραγωγή, με ταχύτητες αναπαραγωγής από 24 έως 36.000 φορές μεγαλύτερες από το φυσιολογικό.

Λειτουργία εφέ: διασκεδάστε με τα διάφορα ειδικά εφέ ή χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες σκηνής για συγκεκριμένες περιστάσεις και τοποθεσίες. Μπορείτε να εφαρμόσετε τα ειδικά εφέ και σε φωτογραφίες και σε video, συμπεριλαμβάνοντας τα εφέ Επιλεκτικό χρώμα, Έγχρωμο σκίτσο, Εφέ μινιατούρας και Νυχτερινή λήψη. Μπορείτε να προβάλετε σε προεπισκόπηση το επιλεγμένο σας εφέ και να ρυθμίσετε την έντασή του κατά τη λήψη.

Απεριόριστη συνεχής λήψη: αποτυπώστε αμέτρητες εικόνες και δημιουργήστε εντυπωσιακές φωτογραφίες με καταγραφή του ίχνους των φώτων του αντικειμένου (light-trail). Πραγματοποιήστε λήψεις σε λειτουργία συνεχών λήψεων με ταχύτητα κλείστρου από 4 δευτερόλεπτα και κάτω, έχοντας τη δυνατότητα να εγγράφετε όσες εικόνες JPEG ή RAW υψηλής ποιότητας σάς επιτρέπει η χωρητικότητα των καρτών μέσων και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Καθώς ο χρόνος μεταξύ εκθέσεων είναι εξαιρετικά μικρός, μπορείτε να ενώσετε ομαλά λήψεις με αστρικά ίχνη ή τα φώτα των κινούμενων αντικειμένων για να δημιουργήσετε όμορφα εφέ χρησιμοποιώντας εφαρμογές λογισμικού άλλων κατασκευαστών.

Απομακρυσμένη λειτουργία: υποστηρίζει τη ροή εργασίας σας με ειδικά εξαρτήματα για επαγγελματικό ασύρματο έλεγχο και μετάδοση εικόνων. Πραγματοποιήστε απομακρυσμένη λήψη από τη φωτογραφική μηχανή μέσω μιας έξυπνης συσκευής και χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη δυνατότητα Wi-Fi της φωτογραφικής μηχανής και την ειδική εφαρμογή WMU. Για να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο της ασύρματης λήψης, χρησιμοποιήστε τον ασύρματο δέκτη WR-R10 και τον ασύρματο πομπό WR-T10 ή ελέγξτε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής σας μηχανής με το ασύρματο τηλεχειριστήριο WR-1. Για να συνδεθείτε σε Ethernet και ασύρματο LAN, χρησιμοποιήστε τον προαιρετικό πομπό δεδομένων UT-1 μαζί με τον ασύρματο πομπό WT-5.

Μέσα αποθήκευσης: δύο υποδοχές καρτών SD χαρίζουν απρόσκοπτη εμπειρία λήψης. Και οι δύο υποδοχές κάρτας είναι συμβατές με κάρτες SDXC υψηλής χωρητικότητας και κάρτες UHS-I.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 

  • Nikon D750 Body
  • NIKON  24-120 F4   
  • Ελαστικό προσοφθάλμιο DK-21
  • Καπάκι σώματος BF-1B
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL15 με κάλυμμα ακροδεκτών
  • Φορτιστής μπαταρίας MH-25a (παρέχεται είτε μετασχηματιστής ρεύματος είτε καλώδιο ρεύματος τύπου και σχήματος που διαφέρει ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή πώλησης)
  • Κάλυμμα προσοφθαλμίου DK-5
  • Καλώδιο USB UC-E17
  • Λουρί AN-DC14
  • Πρόγραμμα εγκατάστασης ViewNX 2
Τύπος Κάμερας
Body
Ανάλυση Megapixel
24,3 MP
Οπτικό Zoom
-
Ψηφιακό Zoom
-
Ενσωματωμένο Flash
Ναι
Autofocus (AF)
Ναι
Mount
Nikon F
Χρώμα
Μαύρο
Προστασία
Αδιάβροχη, Αντοχή στην Σκόνη

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3,2 "
Οθόνη Αφής
Όχι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
35.9 mm x 24 mm
Επιλογές ISO
100-51200
Μέγεθος Αισθητήρα
Full Frame

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
6016 x 4016 pixels
Format Εικόνων
JPEG, NEF (RAW), NEF (RAW) + JPEG

Video

Ανάλυση Video
1920 x 1080 pixels
FPS
30 fps
Format Video
MOV (MPEG-4, H.264)

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Ναι
USB 3.0
Όχι
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
SD, SDHC, SDXC
PictBridge
Ναι
Μέγεθος εσωτερικής μνήμης
-

Μπαταρία & Διαστάσεις

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
900
Πλάτος
141 mm
Ύψος
113 mm
Βάθος
82 mm
Βάρος
840 gr
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία:Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: