ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

CANON EOS 5D MK IV BODY + Επιπλέον Cashback 200€

CANON EOS 5D MK IV BODY  + Επιπλέον Cashback 200€
Κατασκευαστής: Canon
Κωδικός Προϊόντος: 1483C025
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
3.229,00€
Δωρεάν μεταφορικά
24 Mήνες Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ποσότητα: Καλάθι

CANON EOS 5D MK IV BODY  

Καταγράψτε κάθε λεπτομέρεια. Αποτυπώστε τα πάντα

Ο αισθητήρας CMOS 30,4 Megapixel προσφέρει εικόνες με πλούσιες λεπτομέρειες και χαμηλό θόρυβο, ακόμη στους ζωηρούς φωτεινούς τόνους ή στις σκοτεινές περιοχές. Η υψηλότερη ανάλυση σημαίνει ότι τίποτα δεν χάνεται, ενώ έχετε επίσης την ελευθερία να κόψετε το κάδρο για να επιτύχετε το τέλειο πλάνο διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα.

 

Εξέταση και βελτιστοποίηση

Κάθε ένα από τα 30 εκατομμύρια pixel της EOS 5D Mark IV αποτελείται από δύο φωτοδιόδους, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιούνται μαζί ή μεμονωμένα. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει τη δημιουργία αρχείων Dual Pixel RAW (DPRAW), τα οποία περιέχουν ένα ζεύγος εικόνων που έχουν ληφθεί από δύο ελαφρώς διαφορετικά σημεία θέασης. Κατά την επεξεργασία των εικόνων με τη χρήση του λογισμικού Digital Photo Professional, τα αρχεία DPRAW επιτρέπουν στους φωτογράφους να προσαρμόζουν τις εικόνες για να διατηρήσουν ευκρινή την περιοχή που θέλουν.

 

Κορυφαίες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό

Η απόδοση σε χαμηλό φωτισμό έχει βελτιωθεί σε κάθε ρύθμιση ISO, με σημαντική μείωση του ψηφιακού θορύβου και μέγιστη ευαισθησία ISO 32.000 (με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 102.400). Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι φωτογραφίες σας θα έχουν κορυφαία ποιότητα εικόνας, ακόμη και κατά τη λήψη σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

 

Επεξεργασία εικόνας ανώτερου επιπέδου

Η ενσωματωμένη λειτουργία Διόρθωσης παρέκκλισης φακού βελτιώνει τις επιδόσεις του φακού αντισταθμίζοντας παράγοντες όπως η διάθλαση, η παραμόρφωση και οι χρωματικές παρεκκλίσεις, δημιουργώντας εικόνες που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά.

 

Ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού

Η Ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού προσφέρει άλλο ένα επίπεδο διόρθωσης, αντιμετωπίζοντας ακόμη περισσότερα οπτικά φαινόμενα, όπως την επίδραση του οπτικού χαμηλοπερατού φίλτρου της μηχανής. Το αποτέλεσμα: βελτιστοποιημένη απόδοση και απίστευτη ποιότητα εικόνας.

 

Ευκρίνεια, αντίθεση και χρώμα

Η 5D Mark IV διαθέτει διάφορες ρυθμίσεις για την Αυτόματη ισορροπία λευκού (ΑΙΣΛ) που αντιμετωπίζουν διαφορετικά το τεχνητό φως. Η επιλογή "Προτεραιότητα ατμόσφαιρας" στοχεύει στη διατήρηση κάποιων από τους θερμούς τόνους χρώματος που δημιουργούν οι τεχνητές πηγές φωτός προκειμένου να διατηρηθεί ένα μέρος από την ατμόσφαιρα της σκηνής. Η επιλογή "Προτεραιότητα λευκού" εξαλείφει το μεγαλύτερο μέρος των θερμών τόνων από τις λυχνίες πυράκτωσης και προσπαθεί να αποδώσει εικόνες με ουδέτερα χρώματα, όπου είναι εφικτό.

 

Προσεκτική καταγραφή κάθε λεπτομέρειας

Το Στυλ εικόνας "Υψηλή λεπτομέρεια" που διαθέτει η 5D Mark IV επιτρέπει τη μεγιστοποίηση του όγκου λεπτομερειών που καταγράφονται από τον αισθητήρα 30,4MP της μηχανής. Αυτή η ρύθμιση δίνει προτεραιότητα στις διαβαθμίσεις των τόνων και τονίζει τις μικρές λεπτομέρειες. 

Το Στυλ εικόνας "Υψηλή λεπτομέρεια" διαθέτει τρεις παραμέτρους όξυνσης με δυνατότητα προσαρμογής, παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στο φίλτρο Unsharp Mask στο Adobe Photoshop και στο λογισμικό DPP της Canon.

 

Σε χιλιοστά του δευτερολέπτου

Επικεντρωθείτε στον στόχο σας με το διευρυμένο σύστημα 61 σημείων AF, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε θέματα ακόμη και με την πιο απρόβλεπτη κίνηση. Στην EOS 5D Mark IV, τα 61 σημεία AF1 έχουν τοποθετηθεί σε ευρύτερη περιοχή –8% μεγαλύτερη επέκταση κατακόρυφα στην κεντρική περιοχή και 24% μεγαλύτερη επέκταση κατακόρυφα στην περιφέρεια– προσφέροντας μεγαλύτερη ελευθερία στο πού μπορείτε να τοποθετήσετε τα θέματα κατά τη σύνθεση του κάδρου.

 

Γρήγορη, συνεχής εστίαση, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό

Ο υψηλή ευαισθησίας αισθητήρας AF εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις εστίασης στην EOS 5D Mark IV, ακόμη και σε πολύ χαμηλά επίπεδα φωτισμού EV-32. Η δυνατότητα αυτή βελτιώνεται περαιτέρω σε EV-43 κατά τη λήψη σε κατάσταση Άμεσης προβολής με τη λειτουργία Dual Pixel CMOS AF.

 

Κορυφαία ακρίβεια AF, ακόμα και με φακούς μεγάλου μήκους

Αν είστε φωτογράφος αθλητικών διοργανώσεων ή άγριας φύσης, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε συχνά σούπερ τηλεφακούς με extender για να πλησιάσετε πιο κοντά στα θέματά σας. Χάρη στο μέγιστο αριθμό 61 σημείων AF με 21 σημεία AF τύπου σταυρού σε f/81, η εστίαση υψηλής ακρίβειας έγινε πολύ πιο εύκολη.

 

Αισθητήρας φωτομέτρησης 150K

Η EOS 5D Mark IV χρησιμοποιεί έναν ειδικό αισθητήρα φωτομέτρησης RGB+IR με 150.000 pixel, για υπολογισμό της έκθεσης με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια. Ο αισθητήρας αυτός συνεργάζεται επίσης με το σύστημα AF της μηχανής, συμβάλλοντας στον εντοπισμό και στην παρακολούθηση έγχρωμων αντικειμένων, καθώς και στην αναγνώριση προσώπων.

 

Παρακολουθήστε τα θέματά σας με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια

Η EOS 5D Mark IV διαθέτει το σύστημα EOS iTR AF, το οποίο βελτιώνει σημαντικά τις επιδόσεις στον τομέα της παρακολούθησης των θεμάτων. Μπορείτε να προσαρμόσετε την παρακολούθηση σύμφωνα με τις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας διαφορετικές καταστάσεις όταν εστιάζετε και παρακολουθείτε ένα πρόσωπο ή ένα διαφορετικό θέμα.

 

Επιλέξτε επιδόσεις εστίασης ανάλογα με το θέμα

Η λειτουργία AI Servo AF III της Canon διαθέτει έναν αλγόριθμο αυτόματης εστίασης, ο οποίος βελτιώνει την ευαισθησία παρακολούθησης σε σκηνές όπου το θέμα μπορεί να κινηθεί ξαφνικά.

Οι έξι προσαρμόσιμες ρυθμίσεις AF, βασισμένες σε μελέτες περιπτώσεων, σας βοηθούν να κάνετε την πιο κατάλληλη επιλογή για το θέμα σας, όπως η Ευαισθησία παρακολούθησης, η Επιτάχυνση/επιβράδυνση παρακολούθησης και η Αυτόματη αλλαγή σημείου AF.

 

Αποτυπώστε τη στιγμή υπό οποιαδήποτε πηγή τεχνητού φωτός

Η EOS 5D Mark IV ανιχνεύει τη συχνότητα τρεμοπαίγματος των πηγών φωτός και προσαρμόζει τον χρονισμό της λήψης ώστε η εικόνα να καταγράφεται περίπου όταν κορυφώνεται η φωτεινότητα, μειώνοντας την επίδραση του τρεμοπαίγματος. Η λειτουργία αυτή προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε συχνότητα τρεμοπαίγματος 100Hz και 120Hz και χρησιμοποιεί βελτιωμένο αλγόριθμο που αποτρέπει τη λανθασμένη ανίχνευση τρεμοπαίγματος του φωτός.

 

Κρυστάλλινη ευκρίνεια

Κινηματογραφήστε κάθε στιγμή με τον εκπληκτικό αισθητήρα της EOS 5D Mark IV, για ταινίες με ακόμη περισσότερη λεπτομέρεια και υψηλότερη ποιότητα εικόνας. Χάρη στις επιλογές εγγραφής σε 4K υψηλής ανάλυσης1, αλλά και σε Full HD, για επιλογές ρυθμών καρέ που περιλαμβάνουν αργή κίνηση 60p, ο κόσμος της κινηματογράφησης με DSLR έγινε ακόμα καλύτερος.

 

Τραβήξτε την τέλεια εικόνα από κάθε καρέ

Χάρη σε μια δυνατότητα που προέρχεται από την EOS-1D X Mark II, οι χρήστες της EOS 5D Mark IV μπορούν να τραβάνε ταινίες 4K και να αποθηκεύουν οποιοδήποτε καρέ σε κάρτα μνήμης ως στατική εικόνα 8,8 megapixel με εξαιρετική λεπτομέρεια, ως αρχείο JPEG.

 

Υψηλός ρυθμός καρέ

Οι γρηγορότεροι ρυθμοί καρέ προσφέρουν νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες για να αιχμαλωτίσετε το κοινό σας. Η απίστευτη δυνατότητα βίντεο HD 120fps καταγράφει ακόμα και το γρηγορότερο θέμα με εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

 

Επαγγελματική εστίαση

Η EOS 5D Mark IV διαθέτει την τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF, μία από τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με την EOS 5D Mark III. Αυτή επιτρέπει ομαλές και ακριβείς μεταβάσεις pull-focus σε οποιαδήποτε ανάλυση από 4K έως Full HD· αγγίξτε απλώς στην οθόνη LCD το σημείο στο οποίο θέλετε να καταλήξει η εστίαση και το σημείο απ' όπου θα ξεκινήσει, και η μηχανή θα κάνει τα υπόλοιπα.

 

Canon Log Gamma

Το Canon Log Gamma αποδίδει ουδέτερη ποιότητα εικόνας χαμηλής αντίθεσης για μέγιστη ελευθερία κατά το post-production. Οι λεπτομέρειες της υπηρεσίας αναβάθμισης θα είναι σύντομα διαθέσιμες.

 

Διατηρήστε τη λεπτομέρεια σε ταινίες HDR

Χρησιμοποιώντας μια τεχνική εναλλαγής καρέ κανονικής έκθεσης και υπο-έκθεσης, η κατάσταση ταινίας HDR συμπιέζει τα φωτεινότερα τμήματα μιας σκηνής, επιτυγχάνοντας τη διατήρηση περισσότερων λεπτομερειών στις περιοχές φωτεινών τόνων, για ταινίες με μεγάλο δυναμικό εύρος.

 

Ρίξτε ρυθμό, καταγράψτε εκπληκτικές εικόνες

Οι λειτουργίες λήψης μέσω χρονομέτρου της EOS 5D Mark IV επιτρέπουν την εγγραφή πεντακάθαρου υλικού με βαθμιαία παρέλευση χρόνου (time-lapse). Αποτυπώστε έως 3600 καρέ στατικών εικόνων για να δημιουργήσετε μια ταινία Full HD με διάρκεια προβολής περίπου 2 λεπτών και δυναμική, ιδιαίτερη εμφάνιση.

 

Μικρόφωνο και ακουστικά, Έξοδος HDMI

Με τις υποδοχές για μικρόφωνο και ακουστικά, προσθέστε υπέροχο ήχο στις ταινίες σας και ελέγξτε τέλεια τη στάθμη του ηχητικού υλικού. Η σύνδεση HDMI προσφέρει έξοδο ήχου και εικόνας Full HD χωρίς συμπίεση σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής και οθόνες βίντεο.

 

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

  • Canon EOS 5D Mark IV
  • Μπαταρία LP-E6N
  • Φορτιστής LC-E6
  • Προσοφθάλμιο Eg
  • Καπάκι σώματος RF-3
  • Καλώδιο IFC-150U II USB 3.1 Gen 1
  • Προστατευτικό καλωδίων
  • Ιμάντας λαιμού
  • CD-ROM

 

Τύπος Κάμερας
Body

Ανάλυση Megapixel
30,4 MP

Ενσωματωμένο Flash
Όχι

Ενσωματωμένο GPS
Ναι

Autofocus (AF)
Ναι

Mount
Canon EF

Προστασία
Αδιάβροχη, Αντοχή στην Σκόνη

Χρώμα
Μαύρο

Βάρος
800 gr

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι

Μέγεθος Οθόνης
3,2 "

Οθόνη Αφής
Ναι

Ανακλινόμενη Οθόνη
Όχι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS

Διαστάσεις Αισθητήρα
36 x 24 mm

Επιλογές ISO
Auto 100-32000, L:50, H1: 51200, H2: 102400

Μέγεθος Αισθητήρα
Full Frame

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
6720 x 4480 pixels

Format Εικόνων
S-RAW, M-RAW, JPEG

Video

Ανάλυση Video
4096 x 2160 pixels

FPS
30 fps

Format Video
MOV, MP4

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι

USB 2.0
Όχι

USB 3.0
Ναι

WiFi
Ναι

Microphone Input
Ναι

Τύποι κάρτας μνήμης
SD, SDHC, SDXC

Dual Card Slot
Ναι

PictBridge
Ναι

Διαστάσεις

Πλάτος
150,7 mm

Ύψος
116,4 mm

Βάθος
75,9 mm

Μπαταρία

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
900