ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Nikon CoolShot 50i Laser Rangefinder

Νέο Nikon CoolShot 50i Laser Rangefinder
Κατασκευαστής: Nikon
Κωδικός Προϊόντος: BKA159YA
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
309,00€
Δωρεάν μεταφορικά
Ποσότητα: Καλάθι

Ξεκινήστε το παιχνίδι

Πάρτε το τηλέμετρο στα χέρια σας και ξεκινήστε

Παρουσιάζουμε το COOLSHOT 50i, το πρώτο τηλέμετρο laser της Nikon με ενσωματωμένο μαγνήτη προσάρτησης. Σχεδιασμένο να ανεβάσει το παιχνίδι σας σε ανώτερο επίπεδο, αυτό το καινοτόμο προϊόν διαθέτει κορυφαία οπτικά συστήματα της Nikon, προσαρμογή κλίσης, συνεχή μέτρηση και τεχνολογία DUAL LOCKED ON QUAKE που κλειδώνει το σημαιάκι.

 

Ευκολότερη προσάρτηση

Σχεδιασμένος για ευκολία χρήσης, ο καινοτόμος ενσωματωμένος μαγνήτης προσαρτά το COOLSHOT 50i με ασφάλεια σε μεταλλικές επιφάνειες. Αυτό περιλαμβάνει την τσάντα του γκολφ ή το καλάθι σας και σας επιτρέπει να πιάσετε γρήγορα το τηλέμετρο, να το χρησιμοποιήσετε και να το κολλήσετε ξανά.

 

Επιλέξτε την προσαρμογή κλίσης

Όταν παίζετε για ψυχαγωγία, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα ID (incline/decline), η οποία λαμβάνει υπόψη την κλίση, μια σημαντική παράμετρο σε ανηφορικές και κατηφορικές βολές. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τη λυχνία LED για την ένδειξη της πραγματικής απόστασης, η οποία σηματοδοτεί τη συμμόρφωση με τους κανόνες σε παιχνίδι αγώνων.

 

Ανταγωνιστικό παιχνίδι

Η λυχνία LED για την ένδειξη της πραγματικής απόστασης επιτρέπει στους αντιπάλους σας να γνωρίζουν ότι δεν χρησιμοποιείτε την τεχνολογία ID, στις περιπτώσεις όπου απαγορεύεται η χρήση της τελευταίας.

 

Κλειδώστε τον στόχο

Η λειτουργία DUAL LOCKED ON QUAKE σάς ειδοποιεί ότι η απόσταση από το σημαιάκι έχει μετρηθεί, βοηθώντας σας να στοχεύσετε τον στόχο και όχι ένα δέντρο ή άλλο αντικείμενο που θα μπορούσε να παρεμβάλλεται. Το τηλέμετρο laser σάς ειδοποιεί με μια οπτική ένδειξη και με απαλή δόνηση όταν ο στόχος είναι ασφαλώς κλειδωμένος.

 

Κατανοήστε τη μορφολογία του εδάφους

Μετρήστε σε πραγματικό χρόνο και με ακρίβεια τις αποστάσεις των δέντρων και άλλων αντικειμένων που μπορεί να σας εμποδίζουν, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία συνεχούς μέτρησης. Απλώς πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για να εξερευνήσετε το περιβάλλον.

 

Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες

Ένα ψιλόβροχο ποτέ δεν σταματά το παιχνίδι και, φυσικά, δεν θα σταματήσει το COOLSHOT 50i.  Το ανθεκτικό στη βροχή τηλέμετρο laser αντέχει σε ποικίλες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες.

 

Ελαφρύ και compact

Το ελαφρύ τηλέμετρο laser είναι μικρό σε μέγεθος όσο ένα smartphone και ζυγίζει 175g, δηλαδή χωρά άνετα στην τσέπη σας και δεν σας κουράζει.

 

Καθαρή εικόνα

Το COOLSHOT 50i περιλαμβάνει ένα ισχυρό μονοκιάλι 6x με πολυστρωματική επίστρωση και με την αντιθαμβωτική τεχνολογία της Nikon, εξασφαλίζοντας φωτεινή, καθαρή εικόνα. Αυτή η κορυφαία καθαρότητα εικόνας εξηγεί γιατί η Nikon παραμένει η κορυφαία εταιρεία οπτικών συστημάτων για περισσότερα από 100 χρόνια.

 

 

Χαρακτηριστικά:

• Ελαφρύ και compact

• Διαθέτει ενσωματομένο μαγνήτη που το προσαρτά με ασφάλεια σε μεταλλικές επιφάνειες

• Λειτουργια DUAL LOCKED ON QUA/CE για κλείδωμα στόχου

• Περιλαμβανει ισχυρό μονοκυάλι 6Χ

Ελαφρύ και compact

• Διαθέτει ενσωματομένο μαγνήτη που το προσαρτά με ασφάλεια σε μεταλλικές επιφάνειες

• Λειτουργια DUAL LOCKED ON QUA/CE για κλείδωμα στόχου

• Περιλαμβανει ισχυρό μονοκυάλι 6Χ