ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Nikon WU-1b Wireless Mobile Adapter

Nikon WU-1b Wireless Mobile Adapter WIRELESS - GPS ΜΑΧΑΝΩΝ
Κατασκευαστής:Nikon
Κωδικός Προϊόντος:005428
Διαθεσιμότητα:Κατόπιν Παραγγελίας
58,00€
Ποσότητα:Καλάθι

 

Ο ασύρματος προσαρμογέας για σύνδεση με συμβατές κινητές συσκευές WU-1b είναι ένα κλειδί USB που επιτρέπει τη δημιουργία ασύρματης σύνδεσης μεταξύ συγκεκριμένων ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR της Nikon και μιας έξυπνης κινητής συσκευής* με λειτουργικό σύστημα Android™ ή iOS. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον προσαρμογέα για τη μεταφορά των φωτογραφιών και των video απευθείας σε smartphone ή tablet ή να χειρίζεστε απομακρυσμένα τη φωτογραφική μηχανή μέσω της έξυπνης συσκευής**.

Όπου κι αν βρίσκεστε, χάρη στον προσαρμογέα μπορείτε να μεταφέρετε εικόνες χωρίς κόπο: δεν χρειάζεται να συνδέσετε τον προσαρμογέα σε εξωτερικό σημείο πρόσβασης Wi-Fi και τροφοδοτείται από τη φωτογραφική μηχανή. Θέλετε να στείλετε φωτογραφίες και video στην έξυπνη συσκευή σας για να τα μοιραστείτε ή να μεταφέρετε εικόνες για να αποδεσμεύσετε χώρο στην κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μηχανής; Τώρα όλα μπορούν να γίνουν με μεγάλη ευκολία.

Ο προσαρμογέας σάς δίνει και τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της φωτογραφικής σας μηχανής**. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, πρόκειται για ένα εξάρτημα που αξίζει να έχει κανείς εάν θέλει να τραβήξει ένα αυτοπορτραίτο ή, πριν από τη λήψη, να δει σε προεπισκόπηση τις φωτογραφίες στη μεγαλύτερη οθόνη ενός tablet.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα αυτού του εξαρτήματος με άλλα προϊόντα της Nikon, ανατρέξτε στην ενότητα "Σχετικά προϊόντα".

Compact ασύρματος προσαρμογέας για σύνδεση με συμβατές κινητές συσκευές με ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi. Επιτρέπει την άμεση σύνδεση της φωτογραφικής μηχανής Nikon και της συσκευής smart phone ή tablet*.

Τροφοδοσία από τη φωτογραφική μηχανή: δεν απαιτούνται μπαταρίες.

Εύκολη μεταφορά: φωτογραφίες και video υψηλής ποιότητας μπορούν να αποσταλούν απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή σε μια έξυπνη συσκευή, καθιστώντας εύκολη την κοινή τους χρήση στα κοινωνικά δίκτυα, τη μεταφόρτωση σε τοποθεσίες κοινής χρήσης και αποθήκευσης φωτογραφιών ή την αποστολή τους μέσω email.

Απομακρυσμένος χειρισμός της φωτογραφικής μηχανής**: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προσαρμογέα WU-1b για το χειρισμό της φωτογραφικής σας μηχανής μέσω της έξυπνης συσκευής που διαθέτετε. Ιδανική λύση για λήψεις αυτοπορτραίτων και ομαδικών φωτογραφιών.

Προεπισκόπηση ή σύνθεση εικόνων στην έξυπνη συσκευή: χρησιμοποιήστε το smartphone ή το tablet που διαθέτετε για προεπισκόπηση των εικόνων κατά την απομακρυσμένη λήψη ή επωφεληθείτε από τη μεγαλύτερη οθόνη της συσκευής tablet για να συνθέσετε πιο επιμελημένες λήψεις.

Εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: αποδεσμεύστε χώρο στην κάρτα μνήμης της φωτογραφικής σας μηχανής αποθηκεύοντας τις φωτογραφίες και τα video στην έξυπνη συσκευή.

Συμβατότητα: ο προσαρμογέας WU-1b προς το παρόν υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα iOS και Android. Ελέγξτε τις πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με τη συμβατότητα είτε στο Google Play™ είτε στο iTunes Store®.

Λογισμικό: το βοηθητικό πρόγραμμα Wireless Mobile Utility διατίθεται για δωρεάν λήψη στην έξυπνη συσκευή σας.

Εύκολη διαδικασία ενημέρωσης του firmware: η διαδικασία ενημέρωσης του firmware ολοκληρώνεται εύκολα μέσω της έξυπνης συσκευής σας.

 

* Συμβατός με έξυπνες συσκευές iOS και Android™. Για αυτήν τη λειτουργία απαιτείται η χρήση μιας αποκλειστικής εφαρμογής που μπορεί να ληφθεί δωρεάν από το Google Play™ και το iTunes Store®.
Οι επωνυμίες Android, Google, Google Play, YouTube και άλλες αποτελούν εμπορικά σήματα της Google Inc.

** Η προσάρτηση του προαιρετικού ασύρματου προσαρμογέα για σύνδεση με συμβατές κινητές συσκευές WU-1b στη φωτογραφική μηχανή επιτρέπει τον απομακρυσμένο χειρισμό της φωτογραφικής σας μηχανής από την ασύρματη έξυπνη συσκευή* με ασύρματο LAN. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την απελευθέρωση του κλείστρου, να επιλέξετε ένα σημείο εστίασης και να πραγματοποιήσετε τη λήψη σε λειτουργία Χρόνου.

 

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία:Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: